Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 270927 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

фрукта

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #3360 : 21 Травня 2019, 10:08:34 »
так як раз фокус у тому, що будемо вибирати по закритих списках. Тому що, навіть якщо вони приймуть зараз зміни до виборчого закону, то в силу ці зміни вступлять лише на наступних виборах, а не напозачергових через 2 місяці.

І виберемо тих самих, що вже були, як мінімум 50%, решта це будуть авантюристи накшалт Семенченків-Панасюків-Гаврилюків, які увійдуть в нові партіі, зокрема Слуга народу.
Зараз у ці партії будуть брати усіх підряд, бо їх терміново треба наповнити.
Вангую, що наступна рада за складом буде ще гірша.

І ніхто не змусить тепер цю Раду доприйняти потрібні закони )) я б посміялася, якби вони встигли прийняти лише Закон про імпічмент президента.

Я уже писала выше стабильность тоже хорошо. Пусть ничего вообще не принимают, а вы проголосует по привычке за бпп. Вы опросы по выборам видели? Там как раз то чего все хотели, старые свиньи ляшко, юля, вилкулы не должны прорваться до корыта, но вам опять все не так   :D
Вы как баба яга, всегда против, ничего нового.
Петя за 5 лет не разу не пришёл в раду, и не озвучил чтобы сняли неприкосновенность, для вас это не проблема. А тут пришёл и кулаком по столу стукнул, и уже прям истерики.

=Vika=

• ★SuperStar★
« Reply #3361 : 21 Травня 2019, 10:14:54 »
Ляшко тролит зеленского ^-^ приехал к нему встречу на велосипеде.
Много чего интересного сказал,
https://www.pravda.com.ua/news/2019/05/21/7215639/
« Останнє редагування: 21 Травня 2019, 10:19:53 від =Vika= »

Julian

• Звезда форума
  • 068-1ноль7-ноль8-11 Юля
« Reply #3362 : 21 Травня 2019, 10:16:51 »
Зеленський - уряд нічого не робить, тому беріть папір, ручки і пишіть заяви про відставку.
Уряд - ну, відставка, так відставка.
Представник Зеленського на Прямому каналі - подавши у відставку уряд вчинив безвідповідально, бо економіка не належить до сфери відповідальності президента.
Правильно и сказали, лучше просто свалить чем наступить себе на горло и начать таки работать на благо страны.
1)CП  деткам  ТМ "Барбаррис"  http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=36647.msg2355291#msg2355291
2)CП Шикарная домашняя обувка для всей семьи http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=41356.msg2659122#msg2659122

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #3363 : 21 Травня 2019, 10:31:43 »
Я уже писала выше стабильность тоже хорошо. Пусть ничего вообще не принимают, а вы проголосует по привычке за бпп. Вы опросы по выборам видели? Там как раз то чего все хотели, старые свиньи ляшко, юля, вилкулы не должны прорваться до корыта, но вам опять все не так   :D
Вы как баба яга, всегда против, ничего нового.
Петя за 5 лет не разу не пришёл в раду, и не озвучил чтобы сняли неприкосновенность, для вас это не проблема. А тут пришёл и кулаком по столу стукнул, и уже прям истерики.

По-перше, з якого дива ви вирішили, що я буду голосувати за БПП? як президента я підтримувала Порошенка, а от партія це зовсім інше.
По-друге я вас здивую, за недоторканість, якщо не помиляюся з 2015 року голосували 3 рази, ВР провалила голосування.
По-третє, Зеленський стукнул по столу? не смішіть, ще скажіть, що з автоматами прийде до ради під час голосування
ну і четверте,
Ляшко якраз не вилетить, його партія може й пролетить, а він піде від Чернігівської області, від своїх прикормлених сіл, і буде у раді. Хіба що якесь диво станеться.
Із старих партій хіба що Самопоміч не пройде в раду, а так всі будуть. Батьківщина минулого разу мало набрала, побачимо, що буде цього року. Ааа ще Народний фронт пролетить.
я мабуть китайською пишу, або ви просто спиймаєте у штики все, що я пишу, тому бачите якісь інші смисли. Я не проти змін, і не проти виборів до ВР, я просто написала, що нічого нового там не буде. Прийдуть частково зовсім ті самі, яких ви перечислили, а частково подібні тим, що прийшли.
Інших не буде, хіба шо з 10 людей, яких нові партії оберуть своїм обличчям, як оно Юлька Савченко у Раду протягла.
Цікаво хто буде обличчям Слуги народу, не Зеленський, бо він вже президент
« Останнє редагування: 21 Травня 2019, 10:34:47 від Kurabiye »

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #3364 : 21 Травня 2019, 10:32:56 »
Правильно и сказали, лучше просто свалить чем наступить себе на горло и начать таки работать на благо страны.
тобто Зеленський просто так сказав: беріть папір та пишіть заяви на звільнення?

Уся

• ★SuperStar★
  • http://www.старт.укр 0639709861
Живешь-живешь себе, а потом БАЦ!!! И шестнадцать уже не тебе, а детям!...

=Vika=

• ★SuperStar★
« Reply #3366 : 21 Травня 2019, 10:40:43 »
тобто Зеленський просто так сказав: беріть папір та пишіть заяви на звільнення?
пошутил, а они, скотиняки такие, написали ;)
И дубинский говорит, пусть валят, так чего ж им сидеть и что ждать. Заявление и в отпуск на моря. Есть же новая команда, кандидатуры.
« Останнє редагування: 21 Травня 2019, 10:44:02 від =Vika= »

фрукта

• ★SuperStar★
« Reply #3367 : 21 Травня 2019, 10:45:02 »
Один ляшко ничего не сделает, если придёт туда без партии, даже блокировать трибуну будет не кому. Юля это вообще уже прошлое. Может кто гречку раздаст, так бонусы получит))
И да, стукнул по столу, обтекающие лица вчера этому лучшее подтверждение  ;D Все кто так переживал за страну, работал на её благо не покладая рук, вчера сбежали как крысы, потому что выборы поджимают, но каждый видит то что хочет.
Страна по факту никому не нужна, о народе мыслей 0.
Так что нечего переживать, хуже не будет.
« Останнє редагування: 21 Травня 2019, 11:21:07 від фрукта »

Уся

• ★SuperStar★
  • http://www.старт.укр 0639709861
« Reply #3368 : 21 Травня 2019, 10:46:20 »
озвучил. И остались мы без камина, без ВР, без мвф. Надеюсь, это на благо стране.
Да где мы без ВР?  Нет конституционных оснований для роспуска ВР! Пока есть 27 дней на создание новой коалиции, прежняя ВР остается как есть.Новую коалицию сколотят и мирно протянут до плановых выборов. Что будет решение суда об отсутствии коалиции до ее типа развала-это я очень сомневаюсь.
Живешь-живешь себе, а потом БАЦ!!! И шестнадцать уже не тебе, а детям!...

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #3369 : 21 Травня 2019, 10:48:18 »
Один Ляшко ничего не сделает, если придёт туда без партии, даже блокировать трибуну будет не кому. Юля это вообще уже прошлое. Может кто гречку раздаст, так бонусы получит))
тююю пару парасюків і буде ще веселіше
не знаю, яке вона там минуле, Чернігів скільки за неї віддав?

=Vika=

• ★SuperStar★
« Reply #3370 : 21 Травня 2019, 10:50:56 »
Юля была по голосами как порошенко. За неё будут голосовать

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #3371 : 21 Травня 2019, 10:57:22 »
Да где мы без ВР?  Нет конституционных оснований для роспуска ВР! Пока есть 27 дней на создание новой коалиции, прежняя ВР остается как есть.Новую коалицию сколотят и мирно протянут до плановых выборов. Что будет решение суда об отсутствии коалиции до ее типа развала-это я очень сомневаюсь.
побачимо,
думаю, що зараз йдуть торги, домовляються,
заява то заява про розпуск, указу нема ще.
А перший указ вже підписано )) і він не про розпуск ВР

фрукта

• ★SuperStar★
« Reply #3372 : 21 Травня 2019, 11:00:33 »
Юля была по голосами как порошенко. За неё будут голосовать

Когда была?

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #3373 : 21 Травня 2019, 11:02:16 »
Когда была?
у першому турі

=Vika=

• ★SuperStar★
« Reply #3374 : 21 Травня 2019, 11:07:25 »
Когда была?
в первом, ещё говорила, что она должна была пройти, её подвинули