Я уже писала выше стабильность тоже хорошо. Пусть ничего вообще не принимают, а вы проголосует по привычке за бпп. Вы опросы по выборам видели? Там как раз то чего все хотели, старые свиньи ляшко, юля, вилкулы не должны прорваться до корыта, но вам опять все не так 
Вы как баба яга, всегда против, ничего нового.
Петя за 5 лет не разу не пришёл в раду, и не озвучил чтобы сняли неприкосновенность, для вас это не проблема. А тут пришёл и кулаком по столу стукнул, и уже прям истерики.
По-перше, з якого дива ви вирішили, що я буду голосувати за БПП? як президента я підтримувала Порошенка, а от партія це зовсім інше.
По-друге я вас здивую, за недоторканість, якщо не помиляюся з 2015 року голосували 3 рази, ВР провалила голосування.
По-третє, Зеленський стукнул по столу? не смішіть, ще скажіть, що з автоматами прийде до ради під час голосування
ну і четверте,
Ляшко якраз не вилетить, його партія може й пролетить, а він піде від Чернігівської області, від своїх прикормлених сіл, і буде у раді. Хіба що якесь диво станеться.
Із старих партій хіба що Самопоміч не пройде в раду, а так всі будуть. Батьківщина минулого разу мало набрала, побачимо, що буде цього року. Ааа ще Народний фронт пролетить.
я мабуть китайською пишу, або ви просто спиймаєте у штики все, що я пишу, тому бачите якісь інші смисли. Я не проти змін, і не проти виборів до ВР, я просто написала, що нічого нового там не буде. Прийдуть частково зовсім ті самі, яких ви перечислили, а частково подібні тим, що прийшли.
Інших не буде, хіба шо з 10 людей, яких нові партії оберуть своїм обличчям, як оно Юлька Савченко у Раду протягла.
Цікаво хто буде обличчям Слуги народу, не Зеленський, бо він вже президент