всё хочу убрать лимит на 0, но всё время останавливаюсь "а вдруг мне срочно надо будет", так вечно и соблазняюсь оплатить сразу заказ
поставщик просит побістрее, что ж поделать..все за 1 день не оплатят... в основном 2-3 дня.а поставщик столько ждать не будет
а раньше оплату віставить не могу,так как не знаю,что будет в наличии - єто рассказіваю про сп сладостей 
як я вас розумію, в мене теж само, але що робити, солоденького то хочеться, і поставщик в мене хороший, але і на голову йому лізти небуду ж, а то один-два рази почекає поки всі тиждень будуть думати, а потім скаже допобачення

напишу про наболівше: стараюся оплати ставити на вихідні, по тій причині що ніхто на роботу і з роботи неспішить, вийшли собі з дитиною на прогулянку і оплатити, я так розумію, але от в чому проблема, останнім часом пішла така відмовка на питання:
- чому не оплатити?
-так на вихідних же банки непрацюють

в мене відразу закрадається питання, а навіщо мало ненакожному кроці стоять термінали які працюють цілодобово без вихідних, ну я несварюся а терпеливо чекаю ще робочий день, але знаєте це вже дратувати починає, от порадьте мені будласка як людям пояснити що термінали створені для того щоб в банк непотрібно було іти