Всього голосів: 234
Голосування закінчилося: 14 Лютого 2015, 11:35:12
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
на масанах точно так же- терминалы есть только в отделении банка
и не все уже ходят в зимней обуви...
як я вас розумію, в мене теж само, але що робити, солоденького то хочеться, і поставщик в мене хороший, але і на голову йому лізти небуду ж, а то один-два рази почекає поки всі тиждень будуть думати, а потім скаже допобачення напишу про наболівше: стараюся оплати ставити на вихідні, по тій причині що ніхто на роботу і з роботи неспішить, вийшли собі з дитиною на прогулянку і оплатити, я так розумію, але от в чому проблема, останнім часом пішла така відмовка на питання: - чому не оплатити? -так на вихідних же банки непрацюють в мене відразу закрадається питання, а навіщо мало ненакожному кроці стоять термінали які працюють цілодобово без вихідних, ну я несварюся а терпеливо чекаю ще робочий день, але знаєте це вже дратувати починає, от порадьте мені будласка як людям пояснити що термінали створені для того щоб в банк непотрібно було іти
Девочки, а как же Приват 24 Уже долгое время не задаюсь такой проблемой, как оплата через терминал или банк В любое время суток можно оплатить.
В Базисе есть
всім дякую за відповідь, врахую але проблема не тільки в тому, оплата з четверга по неділю, виходить два будніх і два вихідних, та к будні невстиглибо з робрти чи на роботу спішили а в вихідні банки непрацюють, а тепер як з цим боротися це називається найшла коса на камінь і не туди і не сюди
Я по разному выставляла оплаты. Оптимальный вариант такой В пятницу днём или в четверг вечером всем сообщение в личку, что оплатить до вторника. Тогда оплаты 95% 100% никогда не бывает
відразу закрадається питання, а навіщо мало ненакожному кроці стоять термінали які працюють цілодобово без вихідних, может в центре города и на каждом шагу, а на Белова есть только в Эпицентре и тот постоянно не работает может кто подскажет где ближайший терминал?? а то или на Ниву в отделение бегу или во 2-ую городскую больницу (а это прилично бежать)... так что мне тоже в буд. день удобней--отделение через дорогу от дома
на красном мосту, хоть и не "корчи" - нет возможности оплатить в выходные через, т.к. нет терминала на улице или в магазине поэтому, если на карте денег не хватает, даже и бежать некуда, а только ехать. а на это не всегда есть время. по
Анна, на Савчука уже давно есть терминал в магазине "Ятка" (ФОК), работает без выходных.
Эпицентр не ближе будет? там тоже есть терминал.
А где этот магазин?