Вирішуйте, куди перераховувати гроші.
Дякую всім, хто хотів допомогти. Я не давлю на жалість, я просто говорю все як є. Якщо б я розрахувалась з замовниками не своїми грошима, про мене тут ще довго згадували б. Хоча і так згадуватимуть ще не раз. Я не просила нікого допомагати мені, це не моя ідея.
Хтось вважає, що я неправильно поступила, коли почала приймати ці гроші. Хтось висловив припущення, що це «допомога моїй сім’ї», хтось почав ритися і вишукувати, де і що я замовляла останнім часом. Не бажаю вам опинитися в моїй ситуації і відчути те, що відчуваю зараз я, після того,як багато хто згодився допомогти, а потім мене почали просто поливати брудом, обмовляти, вишукувати «компромат», так би мовити. Виправдовуватись не буду, марно вже.Багато фактів виставлено проти мене, які я не можу підтвердити. І вирити на слово мені ніхто не буде.
Я отримала хороший урок і зробила певні висновки. Сп – це ризик. Але, як показала практика, ризикує ОРГАНІЗАТОР, і тільки організатор. І він несе повну відповідальність в грошовому еквіваленті. Інакше його просто зжеруть, як зжерли мене.Тому, шановні модератори, перепишіть правило, за яке я, як тут казали, «вціпилася». На нашому форумі воно не діє.