Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Українська мова.  (Прочитано 40243 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Таля

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • 0934585868
Re: Українська мова.
« Reply #465 : 24 Січня 2013, 18:24:36 »
По-моєму їх і заряджати не потрібно, вони й так заряджені. Їм потрібна тільки їскра для ядерного вибуху.

злобный тролль

• Звезда форума
« Reply #466 : 24 Січня 2013, 19:14:59 »
Прочитала пости Рибки. Згадала Павла Тичину: "Та нехай собі як знають - божеволіють, конають - нам своє робить!". Розвивати й берегти мову можна лише одним  способом: спілкуватися нею й не скочуватися до рівня тих, чиї знання обмежуються "спалахуйкою", "перепихунцем" і фразою: "А я по-укрАински не понимаю". Будемо жити!

Купава

• Звезда форума
  • Меня зовут Света. Обращаться ко мне на ТЫ!!!
« Reply #467 : 24 Січня 2013, 20:00:08 »
Есть нормальные болельщики, а есть фанаты, это вообще страшные люди, а им дай почву только-драк не избежать  :-[    зачем такие песни выдумывать? кому это надо?  :walldash:  только межнациональный конфликт порождать.

трохи не по темі, але виправлю вас. є вболівальники, фанати та хули (тобто хулігани від англійського hooligan). саме останні і є зачинчиками всіх бійок і активними їх учасниками :-X
Счастье нельзя купить, счастье можно родить.

RedHead

• ★SuperStar★
  • жить - хорошо!!!!! а хорошо жить - ещё лучше))
« Reply #468 : 24 Січня 2013, 20:58:28 »
спасибо за пояснение)))  просто я думала, что хулиганы есть и среди болельщиков, и среди фанатов  ;)

abvshka

• ★SuperStar★
« Reply #469 : 24 Січня 2013, 21:32:06 »
Прочитала последние странички темы :o. Не важно какой ты национальности, важно какой ты человек. Девочки, давайте относиться друг к другу с уважением.
Запомни правило трёх "Н" -
НЕТ НИЧЕГО НЕВОЗМОЖНОГО!

ape

• Звезда форума
« Reply #470 : 24 Січня 2013, 21:38:36 »
Прочитала последние странички темы :o. Не важно какой ты национальности, важно какой ты человек. Девочки, давайте относиться друг к другу с уважением.
+1000000

Valeria

• Звезда форума
  • 0638817889 Ніна
« Reply #471 : 25 Січня 2013, 00:23:25 »
я в загалі шокована  :o пів дня не заходила і таке пропустила  :o
незвернула увагу хто саме написав про те що і українців можна хохлами і Українцями називати, та от до чого я, багато хто з моїх знайомих і в тому числі я вважаємо що Українці живуть на Україні а хохли там де їм добре незалежно якою мовою вони спілкуються, головне що вони вихідці з України :D
Я корінна Українка, народилася, живу і помру на Україні і спілкуюся Українською мовою, і в рідких випадках російською, щоб зручніше було спілкуватися з співрозмовником, якщо він звісно не видає мені фраз "я вас не понимаю", якщо чую в свій бік таку фразу з явним підтекстом того що я хохол, то ні в якому разі не перейду на російську, а якщо людина мирно просить пояснити те що вона не зрозуміла, то мені простіше розмовляти в такому випадку російською  :)

PS: поки писала повідомлення, то замітила що в мене весь текст підкреслений червоним  :D

Aliexpress в ЛС

EL

• ★SuperStar★
  • я ни здеся
« Reply #472 : 25 Січня 2013, 00:26:55 »

PS: поки писала повідомлення, то замітила що в мене весь текст підкреслений червоним  :D
добавьте в список словарей браузера украинский и ничего красного не будет ;)

Valeria

• Звезда форума
  • 0638817889 Ніна
« Reply #473 : 25 Січня 2013, 00:34:25 »
добавьте в список словарей браузера украинский и ничего красного не будет ;)
дякую  :-*, але чоловік російською пише, а мені не заважає  ;)

Aliexpress в ЛС

EL

• ★SuperStar★
  • я ни здеся
« Reply #474 : 25 Січня 2013, 00:38:58 »
дякую  :-*, але чоловік російською пише, а мені не заважає  ;)
там переключать две секунды делов ;)

Valeria

• Звезда форума
  • 0638817889 Ніна
« Reply #475 : 25 Січня 2013, 00:46:48 »
там переключать две секунды делов ;)
та я і в настройки не лізу, бо потім забуду переключити назад то буркати буде  :D
в нас ноут на Українській мові, то постійно бідкається, що під мене настроювам, майже все програмне забезпечення на ньому по Українські  :D

Aliexpress в ЛС

Радість

• Звезда форума
  • Моб: 063 313 три5 1семь
« Reply #476 : 25 Січня 2013, 00:56:39 »
Прочитала пости Рибки. Згадала Павла Тичину: "Та нехай собі як знають - божеволіють, конають - нам своє робить!". Розвивати й берегти мову можна лише одним  способом: спілкуватися нею й не скочуватися до рівня тих, чиї знання обмежуються "спалахуйкою", "перепихунцем" і фразою: "А я по-укрАински не понимаю". Будемо жити!
:super: :beer:

Радість

• Звезда форума
  • Моб: 063 313 три5 1семь
« Reply #477 : 25 Січня 2013, 00:57:08 »

+1000000

yahelga

• Звезда форума
  • Оля 0506603932,0633350848 прогрес,1го мая экомарке
« Reply #478 : 25 Січня 2013, 09:31:25 »
я б також хотіла би спілкуватися українською, але якось незручно, бо майже всі мої друзі розмовляють на російській, свекор взагалі Україну ненавидить, а нашу мову називає "мовою матюків", хоча вони пішли з російської мови  :D На виборах колись голосував за вітренко, бо вона обіцяла союз з Росією  :walldash: Свекруха розмовляє російською, але на свекра кричить і обзиває кацапом, коли він починає щось пятякати в адресу української мови  :D Колись ми виходили з церкви (ходимо до Київського патріархату), а він проїзжав поруч, зупинився, обматюкав при всіх на вулиці, подзвонив спочатку чоловікові, потім моїй мамі, на неї наїхав - "Чому це ви ходите в церкву, в якій моляться на мові матюків?!", на мене взагалі сказав, щоби я дитину залишала, а сама виміталася з квартири... Чоловік потім три години сидів за компом, шукав, звідки ж ті матюки пішли  :)) На Різдво цієї зими їздили до брата у Львівську область, там цілий тиждень розмовляли українською, то був кайф, навіть чоловік потім всім хизувався  ;) Там класно, люди набагато добріші і гостинні. Чоловік сказав, що будем кожного року туди їздити  ;D

дуже вам співчуваю, що маєте таких родичів !

White_Night

• Звезда форума
  • 093 910 45 47 Настя
« Reply #479 : 25 Січня 2013, 11:00:49 »
дуже вам співчуваю, що маєте таких родичів !
дякую) Слава Богу, не разом живемо. То взагалі був би капець....

Kupi.cn.ua