Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Обо всём  (Прочитано 1577619 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • 06шесть408пять55пят
Re: Обо всём
« Reply #30420 : 17 Лютого 2023, 18:55:31 »
Я часто заходжу на форум,хочу дізнатись новини як то кажуть від реальних людей,але тут стало так незвично тихо(
Ось,наприклад,сьогоднішнє призначення Брижинського,це добре для міста чи не дуже?хто він є?
Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

Hamstell

• Постоялец
« Reply #30421 : 17 Лютого 2023, 20:06:14 »
Я часто заходжу на форум,хочу дізнатись новини як то кажуть від реальних людей,але тут стало так незвично тихо(
Ось,наприклад,сьогоднішнє призначення Брижинського,це добре для міста чи не дуже?хто він є?
Будь-яка узурпація влади і порушення закону апріорі не може бути добрим

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #30422 : 17 Лютого 2023, 20:17:45 »
є певні "норми" перевезення, точно вже не згадаю, але скільки-то пачок цигарок, кг сала, алкоголя... водії зазвичай перед кордоном їх озвучують та попереджають про варіанти - або розкладати сусідам або віддати зайве на блокпосту
Вайбер 0937717795 Катя

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #30423 : 17 Лютого 2023, 21:09:04 »
Будь-яка узурпація влади і порушення закону апріорі не може бути добрим
Що тепер буде з містом, кому ми потрібні - хто зна.

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #30424 : 17 Лютого 2023, 21:43:14 »
Що тепер буде з містом, кому ми потрібні - хто зна.
Мне вообще, все эти противостояния руководства города, борьба за власть в условиях войны, больше всего не нравятся... Это, кажется, ещё хуже, чем наступление россиян... Город от этого вряд ли выиграет...

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #30425 : 18 Лютого 2023, 08:22:48 »
Ага, всюди зрада, всё прпало и вообще жизнь г@вно...
Ну і так,  наснуп расіян був би за краще..
В марте, когда произошло все в прошлый раз, все было на месте и в порядке. И руководство города делало все возможное в тех обстоятельствах. А сейчас, когда идут эти игры закулисные, если вдруг опять будет наступление, то будет уже другая картина. Сразу с места в карьер придется прыгать! И ещё непонятно: к лучшему ли это для города и горожан?
На переправе коней не меняют. Ещё древние заметили. Надо сначала переправиться, со всем справиться, а лишь потом что-то менять....
Это, конечно, на мой взгляд. А другие могут думать по другому...
« Останнє редагування: 18 Лютого 2023, 11:21:14 від LIDO »

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #30426 : 18 Лютого 2023, 17:50:23 »
На форуме тоже вроде ограничений нет, но здесь нужно организатору больше труда вложить.
Мне кажется, организатору в вайбере наоборот проще, особенно если группа закрытая на комментарии. Меньше вопросов разных. Заказ и все. Мне, как покупателю, комментариев то как раз и не хватает. Раньше можно было почитать, кто что спрашивает, посмотреть, что орг отвечает, сделать выводы, проанализировать, не дергать того же орга лишний раз, так как ответ уже прочел на интересующий тебя вопрос. Группы не то что бы раздражают, они не информативные получаются.
Так чтоб из наличия выкупать возможность была, нужно быть постоянным заказчиком оптовым )
Ну так ранее было, может что и поменялось уже у них.
Я ни одной пары обуви себе не купила с момента закрытия сп, если не ошибаюсь......а, дутики были обычные и тапки.
А нет, балетки Миа еще были. Вроде все  :-\ Ношу, оно не снашивается, так сказать, до дыр, с функционалом все ок, но внешний вид конечно же далек от свежего.
Ір, я замовляю у дівчини, то в неї вже рік майже не потрібно збирать ростовки .. дуже зручно, викупи часто … можливо, є певна сума, чи кількість одиниць .. але все-одна це краще, ніж були оці збори .. будь-яка сезонність… ціни зросли, особливо на сумки, але все-одно дешевше, ніж якісне взуття купляти десь-інде .. замовляла багато, бо прийшлось повністю переобувати доньку в цьому році на всі сезони)))
в прошлом ogle)))

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #30427 : 18 Лютого 2023, 19:05:26 »
Я на цю зиму купила взуття Львів"янку доньці, а собі "Лев Любінін", замовляли на їх інстаграм-сторінках. У доньки не зручні, я сама в них спробувала раз пройти, ноги вщент стерла, хоча дома міряла, наче все добре було. І мала не дуже в них ходить, то старі періодично доношує, то осінні. Шкіра, підошва, утеплювач - все в порядку, а ось фурнітура посипалася, ну і головне - колодка не наша. Купували їй з дешевих моделей, може ті, що дорожче, краще. А своїми марки "Лев Любінин" повністю задоволена, що буває дуже рідко, бо у мене якісь ноги капризні - обираю шкіряні, м"якеньки і все одно стираю ноги в кров постійно. То як трапляються такі, що не натирають, готова їх до дир носити. Хочу собі на весну-літо ще їх взуття купити.
Собі ще Ессо чобітки зимові купила, але взувала пару разів, не було якось нагоди для них. Можна було і не купувати, але повелася на ціну розпродажу.

Chooba

• Звезда форума
« Reply #30428 : 19 Лютого 2023, 16:53:05 »
Є речі для дівчинки від 1 до 2 років, куди віддати, може хтось знає родину якій потрібно?

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #30429 : 19 Лютого 2023, 17:16:53 »
З 'чорної п'ятниці', як купила чоботи Ессо, жодного дня не взула інше взуття. Уже наче і жарковато, а перевзуватися не хочу)
я теж тоді купувала і ще осінні Geox. Але після осінніх другі встигла взути першими, бо там модель "всюдиходи" і колір чорний, а Ессо я світлі купила, тож пошкодувала їх спочатку. І це перша зима, коли я жодного разу не вдягла теплі шкарпетки в чоботи. Зазвичай зимове взуття постійно вдягаю на ангоркові або махрові шкарпетки.

olchik

• Звезда форума
  • 0639411533
« Reply #30430 : 19 Лютого 2023, 17:49:52 »
Щодо взуття "Лєв Любінін", купувала там босоніжки, є претензія до устілки, але по іншим параметрам, як кажуть:"взула і забула". Дуже гарне взуття.

Смурфик

• Местный житель
« Reply #30431 : 20 Лютого 2023, 13:33:30 »
Ір, я замовляю у дівчини, то в неї вже рік майже не потрібно збирать ростовки .. дуже зручно, викупи часто … можливо, є певна сума, чи кількість одиниць .. але все-одна це краще, ніж були оці збори .. будь-яка сезонність… ціни зросли, особливо на сумки, але все-одно дешевше, ніж якісне взуття купляти десь-інде .. замовляла багато, бо прийшлось повністю переобувати доньку в цьому році на всі сезони)))
дайте, будь ласка, ссилочку на группу з взуттям  O:-)

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #30432 : 20 Лютого 2023, 14:07:02 »
Привіт, ростовок вже і при мені не було, але потрібно було збирати 5 пар однієї і тієї самої моделі.
Зараз можна 5 будь-яких пар, але це для постійних сп. Так, це набагато простіше і легше. Кожний обирає ту модель, яка йому потрібна і яка до вподоби, а не ту, яка зібралась швидше) Це дуже круто. Ціни - так, бачу. Зросли. До того ж
у мене навряд чи буде льготний курс, бо я тоді заробила собі право бути у Солді-сім"ї, але ж покинула її. Хто зна, як вони зараз вирішать, не думаю, що залишать мені льготний курс, хоча хто зна. Поки думаю.

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #30433 : 20 Лютого 2023, 14:17:01 »
Я теж ніразу теплий носок цієї зими не вдягла. Тонкі х\б вдягала, причому незалежно від взуття. Під спортивні Коламбію, шкіряні Екко - вони більше демі. Зими з морозами ммайже не було
А мені подобались морозні зими.
Дуже любила сніг, який скрежетить під ногами і іскриться в променях морозного сонця.
Повітря стає таким.....мм....чистим, свіжим, пронизливим. Я кайф отримую від невеликих морозів.
Але у ці зими морози не на часі. Стільки людей без житла залишилось, захисники і захисниці у полях та лісах, енергетична система у скруті, які тут морози. У мене у кваритирі + 9 було без опалення. Так що добре, що тепла зима була.

Nataliia_4

• Звезда форума
« Reply #30434 : 20 Лютого 2023, 15:30:03 »
Ира, навіть без льготного курсу, взуття Солді наше улюблене. І зважаючи на те, скільки ми вже не купували його, то 5 пар , думаю, будуть збиратися дуже швидко!
Відкривай вже ::)

Kupi.cn.ua