Чернігівський форум про дітей

Голосування

Открываем СП на постоянной основе

Да
 131 (82.9%)
Нет (просьба расшифровать почему ? )
 27 (17.1%)

Всього голосів: 154

Голосування закінчилося: 12 Лютого 2015, 09:12:46

Автор Тема: ★АVON -25% К3 Л. Лукьяненка, Нива, Мегацентр  (Прочитано 784201 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Матильда

• Постоялец
  • Стать: Жіноча
  • 050-175-30-38 Світлана

Доброго дня, для замовлення пропоную косметику AVON по цінам представника зі знижкою в залежності від суми замовлення, на знижку - 25% мінімальне замовлення 4000 грн для безкоштовної доставки.

На пропозиції в каталозі  "за умови придбання будь-якого іншого продукту..." фіксована знижка - 10%, пропозиції "Бьюті  бонус - вартість по каталогу, остаточна "

В темі буду пропонувати вигідні по вартості пропозіції для представників, розпродаж, новинки наступних каталогів.
Мої умови:
-   доставка для вас безкоштовна, знижка від -10% до 25 %
-   оплата на картку
-   Раздачі -  Л. Лукьяненка, Нива,  Мегацентр,
-   повернення та обміну немає 
-   для тестування ароматів, помад, тональних засобів можна замовити зразки.

Замовлення роблю як збирається мінімальне для знижки 

В темі для замовлення  пишіть - номер сторінки, код товару, назву, вартість. Номер телефону мені в особисті повідомлення .  Після того,як замовлення  відправлене  - відмови не приймаються.

Для швидкого звязку є спільнота в вайбері, пишить в особисті  мобільний, додам

КАТАЛОГ БЕРЕЗЕНЬ   знижка  - 25%

НАЯВНІСТЬ    

Духи Far Away Beyond, 50 мл 550 грн Бути за гранню очікувань - це про тебе! Ти глибше, ніж можна подумати. Твоя вишуканість вражає. Відчуй всю глибину соковитих нот стиглої груші, ніжною ванілі і ароматного жасмину з першими духами Avon!
Чим відрізняються духи від туалетної або парфумної води? У духів вища концентрація ароматних речовин, тому довша стійкість.
Тип аромату: східний з нотою "гурме"
Ноти: груша, жасмин, мадагаскарська ваніль

Парфуми Far Away Sparkle, 50 мл, 500 грн   чарівний квітково-фруктовий гурманський аромат, що поєднує солодкість карамелізованого праліне, соковитість стиглого персика та ніжність жасмину, створюючи відчуття свята та елегантності, ідеальний для повсякденного сяйва чи особливих моментів.

Парфуми TТА Amour 50 мл 620 грн  
Квітковий, деревно-мускусний, романтичний аромат, що втілює «еліксир любові та гармонії»
Піраміда нот:
    Верхні ноти: Іскристі цитрусові, свіжі зелені акорди та рожевий перець.
    Ноти серця: Пишний букет білих квітів — магнолія, конвалія та пелюстки жасмину.
    Базові ноти: Теплий мускус, сандал та кедр

Парфуми Тудей  50 мл 550 грн    квітково-деревних мускусний аромат.
Вирізняється свіжими початковими нотами фрезії та кактуса, серцем з туберози й апельсинового цвіту, та шлейфом з мускусу й кедра. Цей бестселер підходить для впевнених жінок

Парфуми Treselle, 50 мл, 550 грн   класичний квітковий аромат для жінок, що поєднує ноти лотоса, троянди, туберози на старті; перцю та лакриці в серці; та мускусу, лілії й орхідеї в базі, ідеальний для вечірніх та романтичних моментів завдяки своїй чуттєвості та стійкості.

Туалетна вода Perceive Dew, 50 мл 380 грн Цитрусово-морський аромат
свіжість, легкість і внутрішня гармонія, зібрані в красивому, ароматному флаконі. Бадьорий і чуттєвий мікс свіжих квіткових нот та цитрусів нагадує росяну галявину, де розпускаються польові квіти, а легкий вітерець приємно холодить обличчя.

Туалетна вода Passion Dance для Неї, 50 мл 350 грн   квітково-шипровий аромат
Парфумерна композиція, натхненна аргентинським танго, розкриває палку, чуттєву сторону жіночої натури. У ній гармонійно поєднуються свіжі ноти грейпфрута, квіткові аромати лотоса, нарциса і троянди з завершальним акордом бархатистого моху.

Туалетна вода Imari Naturelle, 50 мл 280 грн доповнює твою природну красу у поєднанні з оксамитово-м’якими персиками та теплим мускусом для довготривалої чуттєвості.

Туалетна вода Soft Musk для неї 50 мл 280 грн квітково-деревний аромат
Багата композиція теплого білого мускусу з чуттєвими квітковими тонами іланг-ілангу, троянди і жасмину на основі тонких деревних акордів.
Ноти: троянда, жасмин, деревний мускус

Парфумна вода Lov U, 30 мл 290 грн фруктовий, квітковий аромат
Есенція малини, збагачена рожевим акордом і кашеміровим деревом в нашому ароматі, оточить тебе теплим ароматом, повним любові.

Туалетна вода Elite Gentleman 75 мл 540 грн   це класичний чоловічий східно-пряний аромат, що поєднує свіжість бергамоту й імбиру з теплими нотами коньяку, білого кедра, базиліку, кардамону, ялини та олібануму, створюючи образ елегантного та мужнього джентльмена

Туалетна вода Full Speed 30 мл 280 грн   Цитрусовий аромат для прихильника гострих відчуттів, який любить швидкість і драйв. Сміливе поєднання яскравих цитрусових нот, мускусу, зелених акордів ялівцю і кипариса створене для чоловіків, що не бояться ризикувати. Отримай максимум вражень!

Парфумований спрей Rare Pearls 75 мл 150 грн елегантний аромат, створений для жінок, які люблять розкіш і ритм міського життя.

Олія для губ «Живлення та колір»Shimmering Petal/Сяюча пелюстка  150 грн Живильний комплекс, до складу якого входять олія жожоба, авокадо, масло кокоса й вітамін Е, забезпечує  більше зволоження день за днем.

Туш для вій  Ультра Об'єм  чорна  200 грн
Інноваційна формула та щіточка:
    Забезпечують віям незрівнянний об'єм, який тримається весь день.
    Дозволяють профарбувати вії від коренів до кінчиків.
    Створять феноменальний ефект густих та об'ємних вій.

Водостійка туш УльтраОб'єм  відтінок чорніша чорного 10 мл 190 грн
Ця туш дарує вам неймовірний об'єм, який залишатиметься в чудовій формі навіть після водних процедур або активних занять спортом.
Мигдалевидна щіточка прокрашує вії від коренів до кінчиків, створюючи феноменальний ефект.

Туш для вій «Легендарна довжина»  ультра чорна 185 грн 
Туш для об'єму і подовження вій. Не розмазується, не осипається та не утворює грудочок, тримається увесь день.

Мерехтливий олівець для очей  Чорна безодня / Black Bijoux 110 грн
Покращена формула з витамином Е та олією насіння шипшини для гладенького нанесення та стійкості без скочування на весь день.

Засіб для зняття макіяжу з очей з церамідами та маслом ши, 100 мл 150 грн
Ніжний догляд та ефективне очищення в одному флаконі. Формула з церамідами дбайливо відновлює захисний бар’єр шкіри, а масло ши живить та пом’якшує ніжну шкіру навколо очей. Засіб легко й швидко видаляє навіть стійкий макіяж, не подразнює та не залишає відчуття липкості. Ідеально підходить для щоденного використання та чутливої шкіри.

Зволожувальна міцелярна вода з гіалуроновою кислотою 200 мл 140 грн
Подаруйте своїй шкірі досконалу чистоту та зволоження з інноваційною міцелярною водою від Anew. Завдяки унікальній формулі, збагаченій гіалуроновою кислотою, вона делікатно видаляє макіяж, забруднення та надлишок себуму, не порушуючи природного балансу шкіри.

Сироватка для обличчя з вітаміном С «Максимальне сяйво» 30 мл 350 грн
Концентрація вітаміну С (як в 30 апельсинах) для молодості і сяйва шкіри. Вітамін С - потужний омолоджуючий антиоксидант, який сприяє нейтралізації вільних радикалів і дарує шкірі відчуття свіжості, сяйва і молодості. Сироватка розроблена за допомогою проривної технології, яка доставляє вітамін С безпосередньо в зону дії від першої до останньої краплі. 10% чистий вітамін С - потужний антиоксидант для шкіри. Він очищає клітини і посилює природне сяйво.

Оновлювальна сироватка для обличчя Енергія Протинолу 50 мл 450 грн
це інноваційний засіб, в якому міститься запатентована амінокислота Protinol і її ідеальний супутник - ніацинамід (вітамін B3). Компонент Protinol здатний в короткі терміни відновити відразу два типи колагену, необхідного для пружності і краси твоєї шкіри.
Унікальна формула сироватки підходить для всіх типів шкіри та будь-якого віку. Засіб клінічно та дерматологічно протестований.
Сироватка  бореться з різними недосконалостями шкіри, покращуючи її!

Сироватка для обличчя «Ліфтинг та пружність» 50 мл 450 грн
Сироватка  з Protinol™і біополімерами зміцнює шкіру і повертає обличчя виразний контур.
Ліфтинг-сироватка для обличчя рекомендована для шкіри 55+. Формула сироватки з Protinol™ і ліфтинг-біополімерами сприяє збільшенню вироблення 2 видів колагену, зменшенню зморшок, підтягненню та зміцненню шкіри.

SPA Маска для обличчя «Секрет безтурботності»  95 грн
Нехай твоя шкіра дихає очищувальною сіллю моря з новою лінійкою Planet Spa!

Олівець для брів зі щіткою 2 в 1  коричневий 95 грн

Вельветова червона косметичка з логотипом Аvon 160 грн
Легка, дуже гарна, вмістка та приємна на дотик; має одне відділення, закривається на застібку-блискавку золотистого кольору.
Матеріал верху та підкладки поліестер.
Розмір 95х95х170 мм

« Останнє редагування: 13 Березня 2026, 10:07:36 від Матильда »
Avon зі знижкою - 25 %
 Нива, Л. Лукьяненка, мегацентр
https://rebenok.cn.ua/index.php?topic=28532.0

Люська

• Звезда форума
  • 0961929232.Юл
Re: Косметика АVON со скидкой до 30 %
« Reply #1 : 02 Лютого 2013, 10:26:18 »
и я присоединюсь.. а набор тушь и карандаш -супер шок- 37,99-29% - тоже будут ? если да- то мне набор черную тушь и черн карандаш. - код 28922
и еще потом добавлю
Народ мій є! Народ мій завжди буде!
Ніхто не перекреслить мій народ!

Галина87

• Частый гость
  • **
  • 0630105699
« Reply #2 : 02 Лютого 2013, 15:12:12 »
подскажите а во сколько мне обойдется туал вода стр 8-9 или 52-53  ??? спасибо

Люська

• Звезда форума
  • 0961929232.Юл
« Reply #3 : 02 Лютого 2013, 23:11:08 »
набор тушь и карандаш в силе

Andromeda

• Новичок
  • *
  • 093 751 79 29 Наташа
« Reply #4 : 03 Лютого 2013, 10:26:25 »
Запишите мне т/в Fullspeed со стр. 23 (код 67645) и лак со стр. 80 (код25658)
Спасибо!

Люська

• Звезда форума
  • 0961929232.Юл
« Reply #5 : 03 Лютого 2013, 10:32:45 »
я на рокос живу

Olga_

• Новичок
  • *
« Reply #6 : 03 Лютого 2013, 10:38:05 »
Примите заказ
Засіб для інтимної гігієни з ромашкою та гамамеліса, код 26216, стр 192, цена 21,99
« Останнє редагування: 03 Лютого 2013, 10:56:39 від Olga_ »

Люська

• Звезда форума
  • 0961929232.Юл
« Reply #7 : 03 Лютого 2013, 19:08:14 »
можно мне еще
 - тушь стр 67- 54914 черная
 - расческа- стр 109 - 16245
 - тв -стр 23- 67645
 -

Lenoчka

• Звезда форума
  • 093-31-46-347,р-н 5 углов
« Reply #8 : 04 Лютого 2013, 08:58:17 »
Подскажите а расческу с 155 стр. можно заказать со скидкой 50%, если нет, то какая на нее будет скидка при заказе по полной стоимости?

Люська

• Звезда форума
  • 0961929232.Юл
« Reply #9 : 04 Лютого 2013, 15:36:10 »
добавьте еще, только напишите пож во сколько обойдется
 - ст 65- карандаш - 63896-  31,99-
- ст 65 - кар - 14941 - 31,99
- ст56- дез спрей- 62142- 33,99
 - ст 72 - тушь - 86180- 39,99

а  набор туш и кар если можно то отмените
« Останнє редагування: 04 Лютого 2013, 16:16:55 від Люська »

Lenoчka

• Звезда форума
  • 093-31-46-347,р-н 5 углов
« Reply #10 : 04 Лютого 2013, 15:49:46 »
для получения скидки на расчески 50 % нужно на каждую расческу покупать продукт из указанных страниц, на данный момент могу заказать две расчески, скидка на них - 9 % от цены в каталоге со звездочкой *
закажите мне расчески: 30974 и 16245 - 17,99 грн.  и 10,99 грн. Спасибо.

Люська

• Звезда форума
  • 0961929232.Юл
« Reply #11 : 04 Лютого 2013, 20:00:39 »
во сколько обойдется т вода - стр 45- код- 12876- 129,00грн, если 29%- то закажите ее

женьчик

• Постоялец
« Reply #12 : 04 Лютого 2013, 21:34:53 »
91,60 грн
тогда закажите мне эту туалетную воду.и еще вопрос: набор БЛУ стр.32 цена какая? тоже -29?
Об оплате и раздаче сообщать в личку!!!

Anna 82

• Новичок
  • *
  • 063-12-86-434
« Reply #13 : 05 Лютого 2013, 22:57:01 »
Добрый вечер! Когда делаете заказ? Завтра?

Мандаринка.

• Местный житель
  • Дарина
« Reply #14 : 06 Лютого 2013, 05:13:50 »
И мне набор (если -29) стр.30 код 89510 инканденсанс. Спасибо!
И сколько будет стоить?
Помогите пожалуйста девочке Асе 4 годика!
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=70932.0
Если я в сети и не отвечаю на ваши сообщения, ЗНАЧИТ КТО-ТО СМОТРИТ МУЛЬТИКИ, или при�