Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Обо всём  (Прочитано 1577341 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Dgessica

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
Re: Обо всём
« Reply #30330 : 29 Листопада 2022, 21:34:26 »
Мне как -то на голову летели макароны со второго этажа на Доценко, еле увернулась. Это неизлечимо больное общество , раненное совком... Куда нам в Европу?
Оце нате вам, що люди тільки не вигадують  :wacko:

З приводу підгодовувань, я розумію тих людей, що це роблять.
Розумію і власників тварин, які усе підбирають, немов пилососои.
І власників квартир, під вікнами яких це роблять також розумію.
Порадити тут щось важко. Якщо людина, яка годує, проживає деінде, можна попросити її годувати під своїм вікном, а не під вашим. Якщо є облаштоване місце для годування, то взагалі важко сказати, чому так роблять.
Власника тварин, що підбирають.....намагатися вчити не робити цього. Знаю, що сказати легше, ніж зробити, але це безпека тварини у першу чергу. Кидати можуть не тільки їжу, а якусь отруту. Їжа у вигляді кісток може бути також дуже небезпечною для тварини. Але годувати таки треба, хто ж їх нагодує, як не людина....я зараз пташок вже годую, але у себе під вікном. Повісила на куст годівничку, туди сире несмажене, не солоне насіння соняшнику ( УВАГА! Можна лише таке, смажене і солоне НЕ можна). Купую на ЦР банками, і дивлюсь, як вони прилітають. Іноді цікаві такі, іноді заважають, коли насіння закінчилось чи ще якісь там їх внутрішні проблеми, вони можуть сідати на підвіконня, на раму, і навіть стукати тобі дзьобом у вікно ))) Десь чула статистику, що із 10 синичок зиму переживає хіба що 9, а то і жодної. Їм потрібно їсти щодня, а їжі вже замало, особливо коли сніг випажає, то взяти їм ту їжу немає звідки.

СветланаS

• Звезда форума
« Reply #30331 : 30 Листопада 2022, 11:31:46 »
Оце нате вам, що люди тільки не вигадують  :wacko:

З приводу підгодовувань, я розумію тих людей, що це роблять.
Розумію і власників тварин, які усе підбирають, немов пилососои.
І власників квартир, під вікнами яких це роблять також розумію.
Порадити тут щось важко. Якщо людина, яка годує, проживає деінде, можна попросити її годувати під своїм вікном, а не під вашим. Якщо є облаштоване місце для годування, то взагалі важко сказати, чому так роблять.
Власника тварин, що підбирають.....намагатися вчити не робити цього. Знаю, що сказати легше, ніж зробити, але це безпека тварини у першу чергу. Кидати можуть не тільки їжу, а якусь отруту. Їжа у вигляді кісток може бути також дуже небезпечною для тварини. Але годувати таки треба, хто ж їх нагодує, як не людина....я зараз пташок вже годую, але у себе під вікном. Повісила на куст годівничку, туди сире несмажене, не солоне насіння соняшнику ( УВАГА! Можна лише таке, смажене і солоне НЕ можна). Купую на ЦР банками, і дивлюсь, як вони прилітають. Іноді цікаві такі, іноді заважають, коли насіння закінчилось чи ще якісь там їх внутрішні проблеми, вони можуть сідати на підвіконня, на раму, і навіть стукати тобі дзьобом у вікно ))) Десь чула статистику, що із 10 синичок зиму переживає хіба що 9, а то і жодної. Їм потрібно їсти щодня, а їжі вже замало, особливо коли сніг випажає, то взяти їм ту їжу немає звідки.

Мы тоже раньше вешали и скворечник, даже вылупились птенцы  ;) и кормушка была а потом просто окно открывала выкладывала на подоконник. , боже что там творилось. окно залеплено было птицами, раньше еще дерево было недалеко от окна. там мрак вся птичья банда собиралась  :D , было очень интересно за ними наблюдать
Вчера еще в инсте мелькнула реклама скворечники делают у нас, из оргстекла я думаю тоже интересно так смотрится, правда мне кажется на присосках не очень надежно. к стекло точнее не надолго может оно так провисеть, и такие еще деревянные, красиво и посмотреть можно за ними с интересом как деткам так и котам
Котов собак также кормлю но выношу под забор место для них там есть, есть место и под окнами , но там  она и сама их кормит но и убирает. мусора там так точно нет
ОТРЕЗЫ ТКАНЕЙ СССР+ Кружево(батист)+КНИГИ
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=132716.msg9515565#msg9515565

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #30332 : 30 Листопада 2022, 12:23:11 »
На підвіконня краще не сипати, думаю, самі вже знаєте чому  :D
Воно то цікаво, але ж потім підвіконня к відходах їх життєдіяльності буде.
Тому мені краще на куст чи дерево під вікном повісити, або ж зробити годівничку таку, щоб вони сиділи у ній, а не на самому підвіконні. Раніше також був досвід, від голубів ох і брудно потім було )) А так да, спостерігати дуже цікаво, особливо дітям і котам, та і дорослим не менше  ;)

Julian

• Звезда форума
  • 068-1ноль7-ноль8-11 Юля
« Reply #30333 : 30 Листопада 2022, 14:22:57 »
Мне как -то на голову летели макароны со второго этажа на Доценко, еле увернулась. Это неизлечимо больное общество , раненное совком... Куда нам в Европу?
Тю,  у нас один недоумок с 6-го этажа пакетом с мусором пытался попасть в контейнер под подьездом. Кстати попал.
1)CП  деткам  ТМ "Барбаррис"  http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=36647.msg2355291#msg2355291
2)CП Шикарная домашняя обувка для всей семьи http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=41356.msg2659122#msg2659122

Алиса111

• Местный житель
« Reply #30334 : 30 Листопада 2022, 17:30:24 »
У меня соседка с 8 этажа гречку бросала. И случайно поймала. Стою на балконе, мимо пролетает гречка. На мой вопрос, ты что творишь, ответ -дак то ж я котикам.

хельга 1988

• Постоялец
« Reply #30335 : 30 Листопада 2022, 22:48:53 »
А в Європі що не кидають гадаєте? Собак, котів бездомних немає, але є голуби і великі пташки "габьяні" то сусідка вище поверхом кожен день викидає що завгодно щоб пташок погодувати, а ще щури лазять , нє не лазять, вони ходять , прогулюються розміром з добре відгодованого домашнього кота

umum

• Частый гость
  • **
« Reply #30336 : 01 Грудня 2022, 08:10:50 »
Що доводить: не важливо, в якій країні ти живеш, важливо, яка ти людина.
І фрази типу 'куда нам в Европу' викликають подив. Європа різна. І люди різні. А в де яких аспектах, Європі далеко до України.

Hamstell

• Постоялец
« Reply #30337 : 01 Грудня 2022, 08:57:24 »
Що доводить: не важливо, в якій країні ти живеш, важливо, яка ти людина.
І фрази типу 'куда нам в Европу' викликають подив.
Погоджусь. Мене аж тіпає, коли хтось висловлюється за цілу націю, на кшалт "українці не готові до вільного володіння зброєю".

В таких випадках справедливо, коли особа буде висловлюватися виключно за себе - "я не готовий"

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #30338 : 01 Грудня 2022, 17:16:20 »
я в Англії
країна засранців і ніщо і ніхто не змінить моєї думки
якщо бачиш чисто вбрану заплетену дитину - то точно "наші" - жодного разу не помилилась
Вайбер 0937717795 Катя

СветланаS

• Звезда форума
« Reply #30339 : 01 Грудня 2022, 20:01:05 »
На підвіконня краще не сипати, думаю, самі вже знаєте чому  :D
Воно то цікаво, але ж потім підвіконня к відходах їх життєдіяльності буде.
Тому мені краще на куст чи дерево під вікном повісити, або ж зробити годівничку таку, щоб вони сиділи у ній, а не на самому підвіконні. Раніше також був досвід, від голубів ох і брудно потім було )) А так да, спостерігати дуже цікаво, особливо дітям і котам, та і дорослим не менше  ;)
Пока снег только, был. так на чистый не насыпала , сейчас уже года 3,4 не кормлю, так как синичек вообще мало было эти года, и воробьев так и подавно ,  и 2 года весит проволока натянута от голубей, от этих серунов , хотя бы не  прилетают и то хорошо  :D ,
« Останнє редагування: 01 Грудня 2022, 20:02:56 від СветланаS »

СветланаS

• Звезда форума
« Reply #30340 : 01 Грудня 2022, 20:03:31 »
я в Англії
якщо бачиш чисто вбрану заплетену дитину - то точно "наші" - жодного разу не помилилась
а  с ними что не так  ::)

Seamni

• ★SuperStar★
  • об оплате и раздаче в личку
« Reply #30341 : 02 Грудня 2022, 06:50:40 »
я в Англії
кожен бачить те, що хоче. І, як мінімум, це нечемно так судити про країну, яка стала зараз для вас прихистком. Точно так можна сказати і про всіх українців, що вони вічно всім невдоволені, поспілкувавшись лише з деякими.
Дітям властиво бруднитися, або граючи, псувати зачіску. Звідки ви знаєте, в якому вигляді ця дитина вийшла з дому? Чомусь я впевнена, що англійські матусі не паряться стосовно одягу з прогулянки,  є пралка і порошок, які впораються

natali3

• Местный житель
« Reply #30342 : 02 Грудня 2022, 07:16:13 »
Люди за границей живут , так как им удобно.Их не интересует что про них думают и им не интересно как одет сосед  и т.д. 

lariska76

• ★SuperStar★
« Reply #30343 : 02 Грудня 2022, 20:24:00 »
а  с ними что не так  ::)
питання не в англійцях, а в авторі посту)
При цьому ніхто ж від засранців не їде додому.

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #30344 : 02 Грудня 2022, 22:03:42 »
Не подавитесь  ;)

Кто в детях проблему увидел, ну замените на взрослого - результат будет тот же  ???
Для того, чтобы понять про что я - лучше раз увидеть, чем 100 страниц перечитать.
Одна скажу - не париться, это одно. Абсолютно. Нам тут есть чему поучиться. А вот срач - это совсем другое.
Вайбер 0937717795 Катя

Kupi.cn.ua