Мне как -то на голову летели макароны со второго этажа на Доценко, еле увернулась. Это неизлечимо больное общество , раненное совком... Куда нам в Европу?
Оце нате вам, що люди тільки не вигадують

З приводу підгодовувань, я розумію тих людей, що це роблять.
Розумію і власників тварин, які усе підбирають, немов пилососои.
І власників квартир, під вікнами яких це роблять також розумію.
Порадити тут щось важко. Якщо людина, яка годує, проживає деінде, можна попросити її годувати під своїм вікном, а не під вашим. Якщо є облаштоване місце для годування, то взагалі важко сказати, чому так роблять.
Власника тварин, що підбирають.....намагатися вчити не робити цього. Знаю, що сказати легше, ніж зробити, але це безпека тварини у першу чергу. Кидати можуть не тільки їжу, а якусь отруту. Їжа у вигляді кісток може бути також дуже небезпечною для тварини. Але годувати таки треба, хто ж їх нагодує, як не людина....я зараз пташок вже годую, але у себе під вікном. Повісила на куст годівничку, туди сире несмажене, не солоне насіння соняшнику ( УВАГА! Можна лише таке, смажене і солоне НЕ можна). Купую на ЦР банками, і дивлюсь, як вони прилітають. Іноді цікаві такі, іноді заважають, коли насіння закінчилось чи ще якісь там їх внутрішні проблеми, вони можуть сідати на підвіконня, на раму, і навіть стукати тобі дзьобом у вікно ))) Десь чула статистику, що із 10 синичок зиму переживає хіба що 9, а то і жодної. Їм потрібно їсти щодня, а їжі вже замало, особливо коли сніг випажає, то взяти їм ту їжу немає звідки.