Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Обо всём  (Прочитано 1575762 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ирина44

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
Re: Обо всём
« Reply #30315 : 27 Листопада 2022, 14:13:03 »

Градецкий. Может ищет кто. Молодая кошка , явно домашняя. Похожа на смесь британца с кем-то
Упала в воздуховод и там застряла , соседи вчера достали. Пока живёт в подъезде, подкармливаем.

innakosin

• Звезда форума
« Reply #30316 : 28 Листопада 2022, 13:01:55 »
Девочки, может кто то слышал или видел,у друзей в александровке пропали 2 собаки овчарки , кто видел пишите мне.
Утром в воскресенья, начало восьмого  видела двух овчарок рядом в 31 школой (Доценко-Белова). Одна крупнее, другая или молодая или помесь. Прбежали в район Белова -пожтехника. Жалко не увидела ваше сообщение раньше...
Мои остатки в основном с зарубежных сайтов (детское и врослое)
https://rebenok.cn.ua/index.php?topic=146685.msg10586205#new

oxi

• Звезда форума
  • Мегацентр, Рокосс
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #30317 : 28 Листопада 2022, 14:39:53 »
Утром в воскресенья, начало восьмого  видела двух овчарок рядом в 31 школой (Доценко-Белова). Одна крупнее, другая или молодая или помесь. Прбежали в район Белова -пожтехника. Жалко не увидела ваше сообщение раньше...
вчера бегали на экомаркете возле роддома, но пока доехали , убежали. Если кто увидит 2 овчарок, одна лохматая и 1 обычная  сразу мне звоните, это собаки моих друзей убежали 099-496-48-82   
Бак.закваски http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=13302.0
 рюкзаки,дорожные,др сумки http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=14596.0
 Дет.обувь http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=15121.0
 курточкипальто http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=25119

Ира_Н.

• Звезда форума
  • +380506338402
« Reply #30318 : 28 Листопада 2022, 15:51:31 »
По поводу собак. Люди добрые, у меня крик души! Почему наши соотечественники выбрасывают объедки от птицы и рыбы на улицу? Почему невозможно просто спокойно погулять с собакой? Почему все время надо кричать "Фу" и доставать из пасти рыбные головы и куриные кости? Почему за границей такого нет? Люди,которые делают это, что вами движет? Желание покормить бездомных животных или что -то другое? Как же это достало!
 >:(
« Останнє редагування: 28 Листопада 2022, 22:08:56 від Ира_Н. »
Перманентный макияж , оформление бровей http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=90125.0

Julian

• Звезда форума
  • 068-1ноль7-ноль8-11 Юля
« Reply #30319 : 29 Листопада 2022, 08:42:26 »
По поводу собак. Люди добрые, у меня крик души! Почему наши соотечественники выбрасывают объедки от птицы и рыбы на улицу? Почему невозможно просто спокойно погулять с собакой? Почему все время надо кричать "Фу" и доставать из пасти рыбные головы и куриные кости? Почему за границей такого нет? Люди,которые делают это, что вами движет? Желание покормить бездомных животных или что -то другое? Как же это достало!
Ну меня к примеру достали собачники которые не убирают какахи после своих любимцем, снег растаял так и жди что вляпаешься в темноте.
Держите собаку на поводке и будете контролировать что она подбирает. А то идешь себе тут на тебя теленок несется без намордника, а хозяит языком чешет с соседом, а ты себе думай он тебя просто лапами измажет или решит тобой поужинать.
1)CП  деткам  ТМ "Барбаррис"  http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=36647.msg2355291#msg2355291
2)CП Шикарная домашняя обувка для всей семьи http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=41356.msg2659122#msg2659122

ВикторияВик

• Звезда форума
  • 0956704280 0635207399
« Reply #30320 : 29 Листопада 2022, 09:23:52 »
Треба на фірму купити Новорічні дитячі подарунки і цукерки в коробках. Поділіться контактом торгового представника. Загубила телефон свого ::) Дякую

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #30321 : 29 Листопада 2022, 10:27:03 »
Я за границей. Собаки только на поводку. За порог без него не выходят. Без только на специальных полях для выгула. Никто в парке не позволит себе выпустить "члена семьи" бегать по цветам и рядом с чужими детьми. В намордниках не видела, честно. Какахи убирают. Кому день наклоняться или брать "руками" есть спец палочки. Но после ночи видно и промахи, которые уже растянуты по улице. Всегда можно найти спец контейнер для каках. Дома пройти столько - не всегда для мусора есть.
Но дома лучше :-[
Вайбер 0937717795 Катя

Рысёнок

• Звезда форума
« Reply #30322 : 29 Листопада 2022, 11:38:01 »
Ну меня к примеру достали собачники которые не убирают какахи после своих любимцем, снег растаял так и жди что вляпаешься в темноте.
Держите собаку на поводке и будете контролировать что она подбирает. А то идешь себе тут на тебя теленок несется без намордника, а хозяит языком чешет с соседом, а ты себе думай он тебя просто лапами измажет или решит тобой поужинать.
Підтримую повністю.

ПРО ОПЛАТЫ И РАЗДАЧИ В ЛИЧКУ!

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #30323 : 29 Листопада 2022, 12:00:59 »
Я добре відношуся до тварин, усі знають.
Але господарі дійсно бувають дивні.
Я в принципі не маю нічого проти того, щоб тварина бігала без повідка, навіть за це, бо тварина вільна істота, їй це потрібно. Але треба думати де і як це робити, тварини різні, як і люди. Деякі можуть поводити себе спокійно, деякі не можуть..... в силу природнього характеру.
Коли тварина метрів за 100 чомусь звертає на тебе увагу, починає бігти до тебе і гавкати, ти зупиняєшься ( хоча при цьому дуже кудись поспішаєш), очікуєш, що господар її окличе, а господар.......йде повільно, не турбується ні про що, розмовляє з господарем іншої собаки, що не проявляє агресії і просто бігає поруч, і через деякий час, коли собака вже біля тебе стоїть і гавкає, говорить: " Не бійтеся, він не укусить, він лише гавкає". Ти стоїш чекаєш, хоча тобі потрібно кудись іти/бігти, а господар не поспішає. Собака гавкає на тебе, знаходячись поряд із тобою, а господар йде собі повільно, собаку не кличе, жодного слова до неї, лише "не бійтесь". Я кажу, добре, я не боюся, але заберіть її, бо мені потрібно йти.  У відповідь: "зараз-зараз, я заберу". І ти стоїш ще чекаєш, бо навіть крок не пришвидшується, навіть зупинитися може чи розвернутися показати щось співрозмовнику з іншого боку.  Ось такого я не розумію. Якщо собака агресивна до людей, навіть якщо вона не кусається, а просто гавкає, потрібно гуляти з нею на повідку у місцях загального користування, або виходити дуже рано чи пізно, коли людей немає і вона нікого не налякає, нікому не нашкодить. Або кудись виходити, де немає людей, і там вже відпускати. Бо це стрес для людини, яка є власницею тварин, а якщо людина тварин не має, не має досвіду спілкування і проживання з ними, то вона і подавно злякається.
« Останнє редагування: 29 Листопада 2022, 12:03:38 від Dgessica »

Ира_Н.

• Звезда форума
  • +380506338402
« Reply #30324 : 29 Листопада 2022, 12:11:32 »
Я вожу свою собаку исключительно на поводке, какахи всегда убираю, выпускаю побегать только в специально отведенных местах. Но даже на поводке мне приходится по сто раз за прогулку доставать из пасти объедки , которые наши сограждане не доносят до мусорки и бросают под окна. Я правда не понимаю - ЗАЧЕМ они это делают!
Перманентный макияж , оформление бровей http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=90125.0

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #30325 : 29 Листопада 2022, 12:45:00 »
Я вожу свою собаку исключительно на поводке, какахи всегда убираю, выпускаю побегать только в специально отведенных местах. Но даже на поводке мне приходится по сто раз за прогулку доставать из пасти объедки , которые наши сограждане не доносят до мусорки и бросают под окна. Я правда не понимаю - ЗАЧЕМ они это делают!
деякі думають, що так підгодовують вуличних собак
а ще деякі роблять це прямо у під'їзді, одні собачку дворову запускають, інші пакет із кістками за двері виставляють, що далі  не буду писати...
за все своє життя бачила лише одну дівчинку, яка підбирала за соєю собачкою какахи

людям просто треба залишатись вихованою людиною і думати не лише про себе і совї потреби, якщо звичайно виховували людину

Ginger

• ★SuperStar★
  • Не можешь изменить ситуацию,измени отношение к ней
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #30326 : 29 Листопада 2022, 14:33:11 »
:beer: :beer: :beer:
Я на першому поверсі, мені під вікна добрі сусіди кидають,а якшо робиш зауваження,то ще й клянуть . :o :o

Ginger

• ★SuperStar★
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #30327 : 29 Листопада 2022, 16:03:47 »
Нам під балкон кожного дня приносили кашу. Провела розслідування, сказали що жінка о 4 ранку приносить. Заздалегідь засіла в засідку, добре що літом. Іде з пакетом і виварачує під балконом, для котиків. На мої зауваження, огризання. Так тільки після розмови з чоловіком припинилося
На моїх розмови не по доброму,не по поганому не діють. Мало того шо носять,ще й з вікон кидають >:(  . Я вже обіцяла окропом облити,якшо не припинять :D

Ginger

• ★SuperStar★
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #30328 : 29 Листопада 2022, 17:39:12 »
Так чоловік також пригрозив ту кашу на голову вивернути, може це подіяло.
Причому, в 20метрах є облаштоване місце для годування котів, але  треба поближе, щоб їм не йти. Хоча вони залюбки біжать туди, коли хтось там годує.
От це точно,шо біжать. Та нам же треба саме під вікнами....

Ира_Н.

• Звезда форума
  • +380506338402
« Reply #30329 : 29 Листопада 2022, 19:28:33 »
На моїх розмови не по доброму,не по поганому не діють. Мало того шо носять,ще й з вікон кидають >:(  . Я вже обіцяла окропом облити,якшо не припинять :D
Мне как -то на голову летели макароны со второго этажа на Доценко, еле увернулась. Это неизлечимо больное общество , раненное совком... Куда нам в Европу?
« Останнє редагування: 29 Листопада 2022, 19:33:32 від Ира_Н. »

Kupi.cn.ua