Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Обо всём  (Прочитано 1691807 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Ginger

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • Не можешь изменить ситуацию,измени отношение к ней
    • Лучший оргЛучший орг
Re: Обо всём
« Reply #30315 : 29 Листопада 2022, 17:39:12 »
Так чоловік також пригрозив ту кашу на голову вивернути, може це подіяло.
Причому, в 20метрах є облаштоване місце для годування котів, але  треба поближе, щоб їм не йти. Хоча вони залюбки біжать туди, коли хтось там годує.
От це точно,шо біжать. Та нам же треба саме під вікнами....

Ира_Н.

• Звезда форума
  • +380506338402
« Reply #30316 : 29 Листопада 2022, 19:28:33 »
На моїх розмови не по доброму,не по поганому не діють. Мало того шо носять,ще й з вікон кидають >:(  . Я вже обіцяла окропом облити,якшо не припинять :D
Мне как -то на голову летели макароны со второго этажа на Доценко, еле увернулась. Это неизлечимо больное общество , раненное совком... Куда нам в Европу?
« Останнє редагування: 29 Листопада 2022, 19:33:32 від Ира_Н. »
Перманентный макияж , оформление бровей http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=90125.0

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #30317 : 29 Листопада 2022, 21:34:26 »
Мне как -то на голову летели макароны со второго этажа на Доценко, еле увернулась. Это неизлечимо больное общество , раненное совком... Куда нам в Европу?
Оце нате вам, що люди тільки не вигадують  :wacko:

З приводу підгодовувань, я розумію тих людей, що це роблять.
Розумію і власників тварин, які усе підбирають, немов пилососои.
І власників квартир, під вікнами яких це роблять також розумію.
Порадити тут щось важко. Якщо людина, яка годує, проживає деінде, можна попросити її годувати під своїм вікном, а не під вашим. Якщо є облаштоване місце для годування, то взагалі важко сказати, чому так роблять.
Власника тварин, що підбирають.....намагатися вчити не робити цього. Знаю, що сказати легше, ніж зробити, але це безпека тварини у першу чергу. Кидати можуть не тільки їжу, а якусь отруту. Їжа у вигляді кісток може бути також дуже небезпечною для тварини. Але годувати таки треба, хто ж їх нагодує, як не людина....я зараз пташок вже годую, але у себе під вікном. Повісила на куст годівничку, туди сире несмажене, не солоне насіння соняшнику ( УВАГА! Можна лише таке, смажене і солоне НЕ можна). Купую на ЦР банками, і дивлюсь, як вони прилітають. Іноді цікаві такі, іноді заважають, коли насіння закінчилось чи ще якісь там їх внутрішні проблеми, вони можуть сідати на підвіконня, на раму, і навіть стукати тобі дзьобом у вікно ))) Десь чула статистику, що із 10 синичок зиму переживає хіба що 9, а то і жодної. Їм потрібно їсти щодня, а їжі вже замало, особливо коли сніг випажає, то взяти їм ту їжу немає звідки.

СветланаS

• Звезда форума
« Reply #30318 : 30 Листопада 2022, 11:31:46 »
Оце нате вам, що люди тільки не вигадують  :wacko:

З приводу підгодовувань, я розумію тих людей, що це роблять.
Розумію і власників тварин, які усе підбирають, немов пилососои.
І власників квартир, під вікнами яких це роблять також розумію.
Порадити тут щось важко. Якщо людина, яка годує, проживає деінде, можна попросити її годувати під своїм вікном, а не під вашим. Якщо є облаштоване місце для годування, то взагалі важко сказати, чому так роблять.
Власника тварин, що підбирають.....намагатися вчити не робити цього. Знаю, що сказати легше, ніж зробити, але це безпека тварини у першу чергу. Кидати можуть не тільки їжу, а якусь отруту. Їжа у вигляді кісток може бути також дуже небезпечною для тварини. Але годувати таки треба, хто ж їх нагодує, як не людина....я зараз пташок вже годую, але у себе під вікном. Повісила на куст годівничку, туди сире несмажене, не солоне насіння соняшнику ( УВАГА! Можна лише таке, смажене і солоне НЕ можна). Купую на ЦР банками, і дивлюсь, як вони прилітають. Іноді цікаві такі, іноді заважають, коли насіння закінчилось чи ще якісь там їх внутрішні проблеми, вони можуть сідати на підвіконня, на раму, і навіть стукати тобі дзьобом у вікно ))) Десь чула статистику, що із 10 синичок зиму переживає хіба що 9, а то і жодної. Їм потрібно їсти щодня, а їжі вже замало, особливо коли сніг випажає, то взяти їм ту їжу немає звідки.

Мы тоже раньше вешали и скворечник, даже вылупились птенцы  ;) и кормушка была а потом просто окно открывала выкладывала на подоконник. , боже что там творилось. окно залеплено было птицами, раньше еще дерево было недалеко от окна. там мрак вся птичья банда собиралась  :D , было очень интересно за ними наблюдать
Вчера еще в инсте мелькнула реклама скворечники делают у нас, из оргстекла я думаю тоже интересно так смотрится, правда мне кажется на присосках не очень надежно. к стекло точнее не надолго может оно так провисеть, и такие еще деревянные, красиво и посмотреть можно за ними с интересом как деткам так и котам
Котов собак также кормлю но выношу под забор место для них там есть, есть место и под окнами , но там  она и сама их кормит но и убирает. мусора там так точно нет
ОТРЕЗЫ ТКАНЕЙ СССР+ Кружево(батист)+КНИГИ
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=132716.msg9515565#msg9515565

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #30319 : 30 Листопада 2022, 12:23:11 »
На підвіконня краще не сипати, думаю, самі вже знаєте чому  :D
Воно то цікаво, але ж потім підвіконня к відходах їх життєдіяльності буде.
Тому мені краще на куст чи дерево під вікном повісити, або ж зробити годівничку таку, щоб вони сиділи у ній, а не на самому підвіконні. Раніше також був досвід, від голубів ох і брудно потім було )) А так да, спостерігати дуже цікаво, особливо дітям і котам, та і дорослим не менше  ;)

Julian

• Звезда форума
  • 068-1ноль7-ноль8-11 Юля
« Reply #30320 : 30 Листопада 2022, 14:22:57 »
Тю,  у нас один недоумок с 6-го этажа пакетом с мусором пытался попасть в контейнер под подьездом. Кстати попал.
1)CП  деткам  ТМ "Барбаррис"  http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=36647.msg2355291#msg2355291
2)CП Шикарная домашняя обувка для всей семьи http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=41356.msg2659122#msg2659122

Алиса111

• Местный житель
« Reply #30321 : 30 Листопада 2022, 17:30:24 »
У меня соседка с 8 этажа гречку бросала. И случайно поймала. Стою на балконе, мимо пролетает гречка. На мой вопрос, ты что творишь, ответ -дак то ж я котикам.

хельга 1988

• Постоялец
« Reply #30322 : 30 Листопада 2022, 22:48:53 »
А в Європі що не кидають гадаєте? Собак, котів бездомних немає, але є голуби і великі пташки "габьяні" то сусідка вище поверхом кожен день викидає що завгодно щоб пташок погодувати, а ще щури лазять , нє не лазять, вони ходять , прогулюються розміром з добре відгодованого домашнього кота

Hamstell

• Постоялец
« Reply #30323 : 01 Грудня 2022, 08:57:24 »
Що доводить: не важливо, в якій країні ти живеш, важливо, яка ти людина.
І фрази типу 'куда нам в Европу' викликають подив.
Погоджусь. Мене аж тіпає, коли хтось висловлюється за цілу націю, на кшалт "українці не готові до вільного володіння зброєю".

В таких випадках справедливо, коли особа буде висловлюватися виключно за себе - "я не готовий"

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #30324 : 01 Грудня 2022, 17:16:20 »
я в Англії
країна засранців і ніщо і ніхто не змінить моєї думки
якщо бачиш чисто вбрану заплетену дитину - то точно "наші" - жодного разу не помилилась
Вайбер 0937717795 Катя

СветланаS

• Звезда форума
« Reply #30325 : 01 Грудня 2022, 20:01:05 »
На підвіконня краще не сипати, думаю, самі вже знаєте чому  :D
Воно то цікаво, але ж потім підвіконня к відходах їх життєдіяльності буде.
Тому мені краще на куст чи дерево під вікном повісити, або ж зробити годівничку таку, щоб вони сиділи у ній, а не на самому підвіконні. Раніше також був досвід, від голубів ох і брудно потім було )) А так да, спостерігати дуже цікаво, особливо дітям і котам, та і дорослим не менше  ;)
Пока снег только, был. так на чистый не насыпала , сейчас уже года 3,4 не кормлю, так как синичек вообще мало было эти года, и воробьев так и подавно ,  и 2 года весит проволока натянута от голубей, от этих серунов , хотя бы не  прилетают и то хорошо  :D ,
« Останнє редагування: 01 Грудня 2022, 20:02:56 від СветланаS »

СветланаS

• Звезда форума
« Reply #30326 : 01 Грудня 2022, 20:03:31 »
я в Англії
якщо бачиш чисто вбрану заплетену дитину - то точно "наші" - жодного разу не помилилась
а  с ними что не так  ::)

Seamni

• ★SuperStar★
  • об оплате и раздаче в личку
« Reply #30327 : 02 Грудня 2022, 06:50:40 »
я в Англії
кожен бачить те, що хоче. І, як мінімум, це нечемно так судити про країну, яка стала зараз для вас прихистком. Точно так можна сказати і про всіх українців, що вони вічно всім невдоволені, поспілкувавшись лише з деякими.
Дітям властиво бруднитися, або граючи, псувати зачіску. Звідки ви знаєте, в якому вигляді ця дитина вийшла з дому? Чомусь я впевнена, що англійські матусі не паряться стосовно одягу з прогулянки,  є пралка і порошок, які впораються

natali3

• Местный житель
« Reply #30328 : 02 Грудня 2022, 07:16:13 »
Люди за границей живут , так как им удобно.Их не интересует что про них думают и им не интересно как одет сосед  и т.д. 

lariska76

• ★SuperStar★
« Reply #30329 : 02 Грудня 2022, 20:24:00 »
а  с ними что не так  ::)
питання не в англійцях, а в авторі посту)
При цьому ніхто ж від засранців не їде додому.