Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Обо всём  (Прочитано 1574741 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Викусики

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • 0936310321 0977511374
Re: Обо всём
« Reply #29865 : 05 Червня 2022, 21:24:36 »
У центрі можна в підвальчику за магазином Валентина (навпроти Екомаркета, за колишнім Бумерангом)
знаю там де, раніше була, думала може не працюють зараз  ???

kirysya

• Постоялец
  • тел. 066-271-25-76 Наталия
« Reply #29866 : 06 Червня 2022, 01:03:56 »
Подскажите, пожалуйста, контакты , кто может проверить счетчик воды в частном доме, на месте.
В личку))
І в мене виходить термін повірки.
Токож будь- ласка в приватні.

Belinda

• Звезда форума
« Reply #29867 : 06 Червня 2022, 08:48:39 »
І в мене виходить термін повірки.
Токож будь- ласка в приватні.

https://poverka.org.ua/povirka-lichilnikiv-vodi-v-chernigovi/
Мстиславська 25 повіряють зараз
+380974692282

Мадонна

• Звезда форума
« Reply #29868 : 06 Червня 2022, 09:06:21 »
знаю там де, раніше була, думала може не працюють зараз  ???

Працюють. Минулого тижня заходила до них. Але, мабуть, десь до 14 чи 15 години, бо в п'ятницю не встигла після роботи, було вже зачинено.

Маруськин

• Звезда форума
« Reply #29869 : 06 Червня 2022, 09:12:23 »
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, свидетельство о смерти сейчас выдают на Пушкина? Или где? Завтра работают?
видають.  Працюють з понеділка по суботу . З 12 до 13 перерва

Мама Кошки

• Звезда форума
« Reply #29870 : 07 Червня 2022, 20:58:46 »
Здравствуйте, поделитесь контактом, кто выкачивает выгребные ямы( кроме Чистоплюя), пожалуйста, в лс))
Сосницкое белье СП в Вайбере
0993877270

Илария

• Частый гость
  • **
« Reply #29871 : 10 Червня 2022, 12:25:51 »
Добрий день.
У кого є досвід працевлаштування в Польщі, Угорщині тощо , поділіться, з чого почати,  на що звернути увагу?
 А то вакансій багато. Умови приблизно однакові ( 6 днів по 10-12 годин).

Чи може зараз хтось там працює і може порекомендувати (розумію, що працювати прийдеться багато, головне, щоб не обдурили)?

Я планую, ще й дитину забрати через 1-2 місяці... Чи це реально?

Просто тут в мене безвихідь. Батьку ми стали заважати в його будинку, житла немає, роботи також. Будемо починати все з 0.
« Останнє редагування: 10 Червня 2022, 12:28:16 від Илария »
3D чехол накладка для Xiaomi RedMi 4X   140 грн

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #29872 : 10 Червня 2022, 12:49:16 »
Добрий день.
У кого є досвід працевлаштування в Польщі, Угорщині тощо , поділіться, з чого почати,  на що звернути увагу?

Чи може зараз хтось там працює і може порекомендувати (розумію, що працювати прийдеться багато, головне, щоб не обдурили)?

Просто тут в мене безвихідь. Батьку ми стали заважати в його будинку, житла немає, роботи також. Будемо починати все з 0.
У кожній країні, яка приймає українців, є насамперед допомога волонтерів. Відразу на вокзалах. Й у Фейсбуці повинні бути групи українців у кожній країні. Шукайте відразу чи групи ці, чи волонтерів на місці. Оформлюйте документи, допомогу й будете бачити: що робити далі?

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #29873 : 10 Червня 2022, 12:56:16 »
Добрий день.

досвіду власного нема, але
1) якби я їхала, то їхала б до Польщі, і мовне питання одна із причин.
2) Дитині скільки? я б можливо їхала відразу разом, і оформлювалася як біженець, це давало б документи і право перебування в країні до 3х років. + невеликі, але виплати. Племінниця на себе і 2х дітей отримує 1100 злотих. Правда питання з ким дитину лишати, якщо виходити на роботу.
3) їхала б не в велике місто. Де ви там дивитеся вакансії, то дивіться, де пропонують роботу, містечко.
4) якщо дитина шкільного віку, то записуйте до школи. Якщо дитина ходить у польську школу, то там чи сразу, чи за дуже прискореної програми дають карту побуту.
5) куди б НЕ пішла працювати, то в холодильники. Ну і для тієї ж полуниці потрібні здорові коліна та спина.

Илария

• Частый гость
  • **
« Reply #29874 : 10 Червня 2022, 13:50:23 »
У кожній країні, яка приймає українців, є насамперед допомога волонтерів. Відразу на вокзалах. Й у Фейсбуці повинні бути групи українців у кожній країні. Шукайте відразу чи групи ці, чи волонтерів на місці. Оформлюйте документи, допомогу й будете бачити: що робити далі?

Дякую!
Я чомусь була впевнена, що зараз вже не допомагають волонтери.
Тим більше, Чернігівщина вже не в зоні бойових дій, незважаючи на щоденні обстріли прикордонних сіл

Илария

• Частый гость
  • **
« Reply #29875 : 10 Червня 2022, 13:58:52 »
досвіду власного нема, але
1) якби я їхала, то їхала б до Польщі, і мовне питання одна із причин.
2) Дитині скільки? я б можливо їхала відразу разом, і оформлювалася як біженець, це давало б документи і право перебування в країні до 3х років. + невеликі, але виплати. Племінниця на себе і 2х дітей отримує 1100 злотих. Правда питання з ким дитину лишати, якщо виходити на роботу.
3) їхала б не в велике місто. Де ви там дивитеся вакансії, то дивіться, де пропонують роботу, містечко.
4) якщо дитина шкільного віку, то записуйте до школи. Якщо дитина ходить у польську школу, то там чи сразу, чи за дуже прискореної програми дають карту побуту.
5) куди б НЕ пішла працювати, то в холодильники. Ну і для тієї ж полуниці потрібні здорові коліна та спина.

Дякую за дуже змістовну відповідь!
Дитина закінчує 2-й клас. Тому й думала забрати після того, як обживусь і знайду з ким залишати.
Але ваші слова, напевно, більш слушний варіант. Я чомусь думала, що вже жодних виплат біженцям не надають.
Хочу знайти таку ж маму з дитиною, щоб ми могли дітей залишати одна одній та , наприклад, вести побут разом.

Дякую, Ви дуже допомогли!

Илария

• Частый гость
  • **
« Reply #29876 : 10 Червня 2022, 14:02:57 »
Якщо в когось є знайомі в Польщі з такою ж проблемою: хочуть працевлаштуватись, а дитину ні з ким залишати, напишіть мені, будь ласка.
Можливо ми зможемо допомогти одна одній.

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #29877 : 10 Червня 2022, 15:46:10 »
Дякую!
Я чомусь була впевнена, що зараз вже не допомагають волонтери.
Тим більше, Чернігівщина вже не в зоні бойових дій, незважаючи на щоденні обстріли прикордонних сіл
Я сама сейчас за границей. НО в Прибалтике. Поток прибывающих не уменьшается. Просто, многие из северных районов уезжают домой, а с южных земель - едут постоянно.
С июня месяца у нас продлили помощь и выплаты ещё на три месяца. Вроде бы, Польша и Германия тоже продолжают выплачивать и принимают беженцев. НО уже не так активно, конечно ...
Вдвоем с ребенком вам быстрее окажут помощь во всем! Там потом и найдете: на кого оставлять? Если это будет общежитие, то там будут и другие беженцы.

oxi

• Звезда форума
  • Мегацентр, Рокосс
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #29878 : 10 Червня 2022, 16:27:42 »
Якщо в когось є знайомі в Польщі з такою ж проблемою: хочуть працевлаштуватись, а дитину ні з ким залишати, напишіть мені, будь ласка.
Можливо ми зможемо допомогти одна одній.

В польше с июля прекращают віплаті основной массе беженцев. что то там красній крест будет платить на детей, но я бі на єто не надеялась
Бак.закваски http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=13302.0
 рюкзаки,дорожные,др сумки http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=14596.0
 Дет.обувь http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=15121.0
 курточкипальто http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=25119

natali3

• Местный житель
« Reply #29879 : 10 Червня 2022, 19:19:31 »
Добрий день.

Добрый вечер! Могу дать тел.в личку девочки , которая сейчас в Польше.Расскажет, что вам надо. Она на времен.защите от войны , уехала с ребенком. Работает,дочка учится.

Kupi.cn.ua