Добрий день.
У кого є досвід працевлаштування в Польщі, Угорщині тощо , поділіться, з чого почати, на що звернути увагу?
А то вакансій багато. Умови приблизно однакові ( 6 днів по 10-12 годин).
Чи може зараз хтось там працює і може порекомендувати (розумію, що працювати прийдеться багато, головне, щоб не обдурили)?
Я планую, ще й дитину забрати через 1-2 місяці... Чи це реально?
Просто тут в мене безвихідь. Батьку ми стали заважати в його будинку, житла немає, роботи також. Будемо починати все з 0.
досвіду власного нема, але
1) якби я їхала, то їхала б до Польщі, і мовне питання одна із причин.
2) Дитині скільки? я б можливо їхала відразу разом, і оформлювалася як біженець, це давало б документи і право перебування в країні до 3х років. + невеликі, але виплати. Племінниця на себе і 2х дітей отримує 1100 злотих. Правда питання з ким дитину лишати, якщо виходити на роботу.
3) їхала б не в велике місто. Де ви там дивитеся вакансії, то дивіться, де пропонують роботу, містечко.
4) якщо дитина шкільного віку, то записуйте до школи. Якщо дитина ходить у польську школу, то там чи сразу, чи за дуже прискореної програми дають карту побуту.
5) куди б НЕ пішла працювати, то в холодильники. Ну і для тієї ж полуниці потрібні здорові коліна та спина.