Знаєте, як я себе корила весь час, що не залишила ключі в своїй машині і не залишила її на вулиці, в загальному доступі, в ній було пів-баку .. . що вона могла б комусь, можливо, врятувати життя ..
Чи не відігнала до нашого блок-посту, вона в мене повнопривідна, мабуть би згодилась .. була впевнена, що її або розберуть орки, або вона згорить …
Недавно прочитала пост на фб, де люди, у яких винесло стіну повернулись додому і не побачили техніки , але потім її знайшли у всяких схованках.. т.б. хтось так зробив спеціально, щоб не позарились мародери ..
Свою машину я знайшла у дворі, в неї щось влетіло, але вона підлягає ремонту, правда , хз коли це станеться.. ( воріт не було в жодному дворі, руські їх танками позносили і ставали у дворах) і яке моє було здивування , що машина вся була закрита і заклеєна клейонками від дощу .. щоб салон не зіпсувався … я хз хто це зробив .. не знаю кому дякувать .. хтось реально витратив дофіга свого часу , на консервацію чужої роздовбаної машини.. звідкісь приніс це все ..
і потім я багато таких машин бачила, по місту , можливо, це теж робота не рук хазяєв ..
Весь наш шлях виїзду, прихистки всі, це теж все свідоцтва самовіддачі і доброти незнайомих мені людей..
Мою маму з Че вивозили волонтери, до Києва вона їхали 3 дні .. в мене просто не вистачить слів вдячності всім тим людям, хто їй допоміг
Такої кількості добра як за останні місяці, я не бачила, мабуть за пів-життя …