Всього голосів: 27
Голосування закінчилося: 27 Липня 2017, 23:01:15
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
юридичні особи - суб'єкти господарювання будь-якої організаційно-правової форми та форми власності, у яких середня кількість працівників за звітний період (календарний рік) не перевищує 10 осіб та річний дохід від будь-якої діяльності не перевищує суму, еквівалентну 2 мільйонам євро, визначену за середньорічним курсом Національного банку України.
Фінансова звітність 1,2,3,4,5,6 або ф.1м, 2м, 1мс, 2мс (річна) не пізніше 28 лютого
помечтаю о двух миллионах евро на сайте статистики выдает мнев том году сдавала 1,2-м и в статистику, и в налоговую, в этом точно так же буду сдавать
у меня точно так же на сайте, и в прошлом году тоже поступила как и Вы, а вот теперь когда работаем по ПСБО то в 25 написано, что микрики могут не делать резервов отпусков и сомнительных долгов, вот и думаю может по году надо показать что мы микро, что бы этих резервов не делать
так а вы микро или работников больше?
Добрый день!Зарегистрировала налоговую накладную с неправильной электронной подписью (в накладной, где фамилия бухгалтера, вместо подписи бухгалтера поставила подпись директора) Надо ли как-то исправлять ?Если надо, то как?
открыла 3бух.календаря ни в одном нет срока сдачи есв за себя по предпринимателю.он до 25.01 или 09.02?
на самом отчете написано до 10.02 или я путаю
вот так нажохала, я их завтра ночью собиралась заполнять
09.02 если это отчет єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування з доходу фізичних осіб – підприємців за себе (крім ФОП, які обрали спрощену систему оподаткування, та членів сімей таких осіб, які беруть участь у провадженні ними підприємницької діяльності) за 2015 рік http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/SH000602.html