Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости.  (Прочитано 4928012 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Tetyanka1805

• Звезда форума
  • 097-835-26-16
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #97500 : 23 Травня 2022, 14:35:19 »
Вот с чем согласна, так с тем, что кому остался - дулю
Особенно, если пострадало жилье
Получили в пятницу отписку с горсовета. И плакать и смеяться хочется одновременно
яку відписку?
І все на світі треба пережити, бо кожен фініш — це по суті старт.
І наперед не треба ворожити, і за минулим плакати не варт...

Eliva

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • дважды мамочка!
« Reply #97501 : 23 Травня 2022, 15:45:55 »
2 х 3000 = 6000
+
2 х 2000 = 4000

x 2 місяці

20 тисяч

які ще витрати? дриснули з міста в першу чергу ті, хто мав таку можливість - з якого перепугу працездратним здоровим лобам виплачується така компенсація?
Ну так твоя жена с ребенком получила 10 тыс.
С какого перепуга?  ;D

... Принимаю как награду сердца маленького стук...

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #97502 : 23 Травня 2022, 15:49:47 »
Вот с чем согласна, так с тем, что кому остался - дулю
Особенно, если пострадало жилье
Получили в пятницу отписку с горсовета. И плакать и смеяться хочется одновременно
якщо можна, напишіть більше і ваші коментарі, що можна зробити, вірніше як з цим боротись  ???

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #97503 : 23 Травня 2022, 16:00:55 »

photo sharing
В Дию, бот-администрации подали давно. В полицию тоже написали давно
Подождём еще какое-то время и будем обращать к КМУ
ПС И обращались же, чтобы комиссия пришла ущерб оценить

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #97504 : 23 Травня 2022, 16:15:04 »
Дякую  :daisy:

СветланаS

• Звезда форума
« Reply #97505 : 23 Травня 2022, 16:29:28 »
Я не засцал, в тероборону не вступил по техническим причинам. А то что я делал, это вообще не хочется расписывать, затраты на оборону исчисляются в солидном денежном эквиваленте. На сбежавших сцыкунов - смотрю как на овно. В бомбоумежищах не сидел, в феврале только жене помогал маленького ребенка под вой сирен спускать в спортзал. Потом мне это все надоело, вывез их, а сам вернулся и дальше свободно перемещался по городу на авто. Я все время знал, что пока есть такие как я, враг засцыт заходить - мой дом, мой город - моя крепость.
Вы это вновь надеюсь шутите,  :D
ОТРЕЗЫ ТКАНЕЙ СССР+ Кружево(батист)+КНИГИ
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=132716.msg9515565#msg9515565

СветланаS

• Звезда форума
« Reply #97506 : 23 Травня 2022, 16:43:19 »
В Дию, бот-администрации подали давно. В полицию тоже написали давно
Подождём еще какое-то время и будем обращать к КМУ
ПС И обращались же, чтобы комиссия пришла ущерб оценить
А у нас в городе столько много обрушенных домой аж 101 :'( ,  я думала больше как поврежденные
А вообще очень грустно осознавать все то что натворили эти изверги, и могу понять людей кто никогда не вернется теперь в город если у  них разрушено все, а так до сих пор не принято одного решения где людям жить , как сделать ремонты хотя бы элементарные для проживания,  :'(

Капуста

• Звезда форума
« Reply #97507 : 23 Травня 2022, 17:29:37 »
ок за вашою логікою виїхали всі з сім'ями з 2 дітьми. Роботу при цьому не втратили? За житло і комунальні платити не потрібно? Їсти і дорослим і дітям не потрібно?
Які ще комунальні? За березень і квітень комунальні мізерні.
Якщо у таких сімей з двума дітьми не було грошей, то вони нікуди і не тікали, а сиділи в бомбосховищах.
Я просто бачу приклади, як найбільш забезпечені, що дриснули ще в лютому, зараз непогано так наварилися.
А ті кому реально гроші потрібні, і через скрутне матеріальне становище не їхали - смокчуть "макози", як каже мій синок на марковку.

P.S. Батьки дружини з Новоселівки, їхню хату і сарай розхеращило вщент, і звісно вони ні копійки не отримали, і не скоро отримають, їм взагалі сказали чекати років 2 як війна скінчиться. Грошікі для підтримки рейтингу влади простіше виплатити 200 тисячам чернігівських дристунів, що драпанули з міста, зі сморідом від ляшок.

nataxaxa ❀ ✿ ❀

• ★SuperStar★
« Reply #97508 : 23 Травня 2022, 17:58:56 »
Меня другой вопрос беспокоит - людям дома разбомбило, жилье потеряли, здоровье - государство только обещает, а этим уже выплаты пошли - выплаты тем, кому и не обязательно было, потому что есть первоочередные пострадавшие   :walldash:
а кому хоть пішли виплати? Я вже і додому вернулась, і вже за свій кошт вставляю вікна двері зі своїм лобом, як ти кажеш, а коштів до сих пір нема.
І що то у тебе за формула? А якщо в сім'ї 5 дітей? Мо вдавишся? От несправедливість

Seamni

• ★SuperStar★
  • об оплате и раздаче в личку
« Reply #97509 : 23 Травня 2022, 18:30:51 »
Якщо у таких сімей з двума дітьми не було грошей, то вони нікуди і не тікали, а сиділи в бомбосховищах.
Я просто бачу приклади, як найбільш забезпечені, що дриснули ще в лютому, зараз непогано так наварилися.
А ті кому реально гроші потрібні, і через скрутне матеріальне становище не їхали - смокчуть "макози", як каже мій синок на марковку.

P.S. Батьки дружини з Новоселівки, їхню хату і сарай розхеращило вщент, і звісно вони ні копійки не отримали, і не скоро отримають, їм взагалі сказали чекати років 2 як війна скінчиться. Грошікі для підтримки рейтингу влади простіше виплатити 200 тисячам чернігівських дристунів, що драпанули з міста, зі сморідом від ляшок.
Задавайте питання і виливайте свій негатив не на форумі, більше користі буде. Особисто я не знаю таких, що наварилися і озолотилися на війні. Сестра з дітьми сиділи в селі під Черніговом, в оточенні орків, з села виїхати без провідника не могли. Коли вдалося виїхати, поїхали на ЗУ. Дітям одному 3 роки, другому 1 рік. Як жінці без допомоги вижити, не підкажете, розумний та сміливий ви наш? Чоловік лишився роботи, сестра в декретній відпустці.  Так, вони отримали статус переселенців і півтора місяця жили в селі на Західній. Чим годувати дітей? Так, їм в селі селяни дали трохи картоплі і квасолі. Але дітям потрібно більше ніж картопля. Молоко, яйця, м'ясо, хліб безкоштовно не дадуть.
За житло теж потрібно було платити. Посиділи там півтора місяці і на "халявні" тисячі заправили машину, купили плівку, щоб хоч чимось закрити вибиті вікна і повернулись додому.
Нам з сім'єю теж довелось виїхати, щоб хоча б чоловік зміг працювати, я роботу втратила взагалі і не знаю, коли зможу влаштуватись. ВПО не оформлювали, житло скільки коштує на Західній можете самі загуглити. Ми не балувані, але головною з вимог до житла була наявність інтернету, без нього чоловік не може працювати. У Львові менше 15 тис нічого немає, плюс світло, газ, вода по лічильнику і це не супер пупер комфортні умови. Розглядали не тільки Львів, в принципі, дивилися всі більш менш безпечні місця з огляду на те, що є дитина, з якою сиділи в підвалі і під обстрілами виїздили. Свою ж дитину ви не залишили під обстрілами. Ви не знаєте всього, що змусило людей покинути свої  домівки, щоб поливати брудом і рахувати копійки в чужих гаманцях. Певно, у вас забагато вільного часу, щоб писати свої дурощі тут, а не займатись чимось більш корисним. Те, що ви самі в ТРО не пішли і відсиджувались ми вже  зрозуміли. Зато герой  не з обдристаними ляжками  :negative:

Натали 89

• Местный житель
« Reply #97510 : 23 Травня 2022, 19:04:11 »

за квітень травень мізерні???? Нарахували 2000-3000 за ці місяці

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #97511 : 23 Травня 2022, 19:30:14 »
Вы это вновь надеюсь шутите,  :D
нєєє. якщо почитати усі пости, то таки дійсно краще засцяти ніж зв'язуватися, це ж і вночі снитися буде, подушками не відмахаєшся

СветланаS

• Звезда форума
« Reply #97512 : 23 Травня 2022, 19:46:15 »

По помощи на получение денег  :daisy:( сама не получала) так посмотрела попалась эта статья.  их обсуждение. зашла на сайт и на этом все https://register.unicef.org
Помощь ООН в интернете комменты можете почитать
-----
У кого такое приходило? Нельзя переходить?
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3138166
--

https://sovet.kidstaff.com.ua/advice-3128580

« Останнє редагування: 23 Травня 2022, 19:49:15 від СветланаS »

milаЯ

• Постоялец
  • +38096три3615два5
« Reply #97513 : 23 Травня 2022, 19:52:44 »
По помощи на получение денег  :daisy:( сама не получала) так посмотрела попалась эта статья.  их обсуждение. зашла на сайт и на этом все https://register.unicef.org
-----
--

Мені прийшла смс з кодом і сумою допомоги від ООН.
Зайдіть у приват, перекази вестерн юніон, введіть код, суму, країну. Через приват, все безпечно. Мені сьогодні переказали 2200грн. Не обман
« Останнє редагування: 23 Травня 2022, 20:04:13 від milаЯ »

ElleBelle

• Звезда форума
« Reply #97514 : 23 Травня 2022, 21:06:41 »
-----
--

справка ВПО нужна обязательно?  ???
все пишут по-разному.. то, нужны трое детей, то ребенок инвалид,
а кто пишет - просто заполняйте, ничего не нужно

Kupi.cn.ua