Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости.  (Прочитано 4948009 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Kurabiye

• Звезда форума
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #75240 : 14 Квітня 2020, 13:50:19 »

Весь інтернет гудить про "коронавірус".
Коли горіла Австралія, Нотр-Дам та Амазонський ліс, ми всі поширювали та молилися, щоб пожар загасили як найшвидше. 8 день як горить Чорнобиль- в новинах не показують в інтернеті не пишуть. Тільки обговорюють коронавірус та владу.
Що твориться, чому ніхто не говорить про пожар в Чорнобилі?
Чому ніхто не поширює статті про пожар в Чорнобилі?
мій інтернет  гуде й про Чорнобиль
а чому не гуде СМІ, то питання до влади )) бо у них усе під контролем, і пожежі теж

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #75241 : 14 Квітня 2020, 13:55:07 »
а чому не гуде СМІ, то питання до влади )) бо у них усе під контролем, і пожежі теж
Мій теж, тут в групах, щодня покази дозіметрів люди викладають ... паніка ще та ...   правда,  в нас і своїх пожеж вистачає .. смердить, вже яку неділю поспіль .... то можливо це , так діє ...  тєлік не дивлюсь, в мене їх немає .... але те, що влада мовчить, то я зрозуміла
ПС в якийсь день ми гулять не ходили, бо чоловік налякався дописами в фб, що дме в нашу сторону , і закликам сидіти вдома  ???  я не спорила вже )))) бо  він і дим тяжко переносить ..
« Останнє редагування: 14 Квітня 2020, 13:57:59 від Круче всех »
в прошлом ogle)))

parashutist

• ★SuperStar★
  • Стать: Чоловіча
  • 0938442684
« Reply #75242 : 14 Квітня 2020, 14:00:06 »
нєєє
там о 22:00 оголосили, що через 2 години починається комендантська година на 2 доби, не можна вийти буде навіть за хлібом із цигарками.
ну і народ весь вивалив на вулиці натовпом в пошуках хліба, води,цигарок щоб на 2 дні вистачило. такі натовпи останній раз по вулицях бігали під час путчу

Комендантского часа никто не вводил. Его невозможно ввести, без ЧП. Это все носило рекомендательный характер, даже на мусорском сайте это прямо написано было, сам лично читал, кто-то ссылку где-то приводил. Просто растиражировали это всё для неграмотного маргиналитета, как комендантский час, он и повелся.

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #75243 : 14 Квітня 2020, 14:01:09 »
Вроде жив парень. В новостях много об этом случае пишут.

Например, где пишут? Везде что я нахожу, пишут умер на глазах у матери.

Glanna

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #75244 : 14 Квітня 2020, 14:02:18 »
Хрена у них под контролем. Только последние сутки начали транспорт и личный состав дополнительно стали отправлять, волонтеры еду, средства защиты везут.
Папин дядька на ЧАЕС работает, в шоке звонил. Огонь возле охладительных стоит, это 2 км до самой станции.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #75245 : 14 Квітня 2020, 14:04:11 »
Комендантского часа никто не вводил. Его невозможно ввести, без ЧП. Это все носило рекомендательный характер, даже на мусорском сайте это прямо написано было, сам лично читал, кто-то ссылку где-то приводил. Просто растиражировали это всё для неграмотного маргиналитета, как комендантский час, он и повелся.
ви турецькою читаєте?

Glanna

• ★SuperStar★
« Reply #75246 : 14 Квітня 2020, 14:04:42 »
Потрудись сначала почитать о какой стране пишут, а потом очередной в.... о полиции пиши

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #75247 : 14 Квітня 2020, 14:05:15 »
это дочки ментов?

Не знаю, там вроде такого не сказано, но вполне вероятно судя по всему :) Я же написал, следующая тема. Но если хотите про ментов, могу свежак подкинуть, как конченный недокопы прессуют мамочек с маленькими детьми и выписывают им по 17к. Будете смотреть ? :)

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #75248 : 14 Квітня 2020, 14:06:01 »
Хрена у них под контролем. Только последние сутки начали транспорт и личный состав дополнительно стали отправлять, волонтеры еду, средства защиты везут.
Папин дядька на ЧАЕС работает, в шоке звонил. Огонь возле охладительных стоит, это 2 км до самой станции.
в мене брат в мчс працює ) я знаю, що там  відбувається, додому лише труси встигають поміняти приїхати і назад
а влада сказала, шо усьо хорошо

Маруськин

• Звезда форума
« Reply #75249 : 14 Квітня 2020, 14:06:31 »
блин , я надеялась, что дождь потушит , не?

abvshka

• ★SuperStar★
Запомни правило трёх "Н" -
НЕТ НИЧЕГО НЕВОЗМОЖНОГО!

abvshka

• ★SuperStar★
« Reply #75251 : 14 Квітня 2020, 14:09:25 »
блин , я надеялась, что дождь потушит , не?
Обычно дождь пожары не тушит :-[. Может только ливень очень сильный помочь немножко.
Запомни правило трёх "Н" -
НЕТ НИЧЕГО НЕВОЗМОЖНОГО!

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #75252 : 14 Квітня 2020, 14:09:51 »
Потрудись сначала почитать о какой стране пишут, а потом очередной в.... о полиции пиши

Та похер :)

Glanna

• ★SuperStar★
« Reply #75253 : 14 Квітня 2020, 14:13:29 »
в мене брат в мчс працює ) я знаю, що там  відбувається, додому лише труси встигають поміняти приїхати і назад
а влада сказала, шо усьо хорошо
Жесть
Отец в шоке. Говорит, ну да, в 1986 молчали, ничего не говорили, но хоть обеспечивали техникой,  защитой, едой, а нынче все сами пацаны должны.

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684

Kupi.cn.ua