ще такий момент цікавить
стосовно домашнього самонавчання ... ми вже вчимось 4-й тиждень вдома... саме ми проходимо все, здаємо все вчасно ... засвоюємо , я перевіряю .... не гірше ніж просто ми ходили в школу ... не втомлюємось .. правда ,цей тиждень якийсь важкий вийшов ,може того, що у нас наступна неділя канікули
сьогодні в батьківській групі якось виявилось, що достатньо великий відсоток батьків забили на навчання, з різних причин (і поважних , і не дуже) ... хто і не брався за організацію , хто на цьому тижні забив, хто на другому .. які подальші іх плани
хто каже на канікулах доженемо ... хто - все одно будуть ще раз це проходити ...
вчителька знає про таку ситуацію ... моя подруга теж, сьогодні подзвонила вчительці і сказала, що не чекайте від нас більше нічого , ми втомились ... це після того, як дізналась, що є ті, що саботують
Ми робимо все. Навіть ті завдання, які за бажанням. Прошу більшість зробити, поки мама ранком спить.

Англійську потім вдвох мучаємо, ще й старшому можу на вайбер написати, щоб допоміг. Але теж виконуємо все, включаючи додаткові завдання.
Все виконуємо в той день, коли задали, навіть якщо термін виконання тиждень.
Сьогодні каже, що вже все зроблено, крім додаткового з англійської. Почала після 9.
Максимум на уроки 8 годин в минулий четвер, реально тоді втомилися. Зазвичай до 4 годин.
Єдине, ігноруємо фізкультуру, швиденько переглядаємо презентацію і відповідаємо на тест за допомогою гугла. Але в неї тренування щодня не менше двох годин, зазвичай більше.