Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Понты, во всех их проявлениях )  (Прочитано 168445 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

olga_dan

• Местный житель
  • Стать: Жіноча
  • Ольга 0679991058
Re: Понты, во всех их проявлениях )
« Reply #4950 : 14 Серпня 2013, 10:27:29 »
я не согласна с этим высказыванием. Мертвое море в первую очередь несет для многих лечебный момент. И конечно же, спа процедуры. Думайте о том что это море высыхает и по мнению ученых оно  исчезнет с лица Земли. А Вы там были и имеете представление какое оно- Мертвое море. Многте только мечтают там побывать!
Потрібно цінувати те, що маєш, а не те, про що мрієш.
Леся Українка

LanaS

• Звезда форума
« Reply #4951 : 14 Серпня 2013, 13:14:29 »
В мене мандрівки та відрядження дуже добре стимулюють. Я коли  приїзжаю до дому, то відразу чоловіка тероризую, що там вже треба щось поміняти, то там. Як подивишся як люди живуть, так відражу і собі хочеться кращого.
От наприклад, цього року приїхали з відпустки, побачили як родичі в Одесі живуть, так давай і собі. На даний час триває капітальний ремонт у ванній кімнаті, кладем плитку, міняємо ванну, змішувачі. Короче усе.
Я думаю, що добре коли тримається якийсь баланс, а так щоб тиждень дивитись на красоту, милуватися краєвидами, архітектурою, а усесь час жити у сараї, так то теж вже перебор, як на мене. Я б при всіх своїх бажаннях так не змогла
« Останнє редагування: 14 Серпня 2013, 13:18:52 від LanaS »

тая

• Звезда форума
  • Не суй свой нос в чужие дела.
« Reply #4952 : 14 Серпня 2013, 13:17:17 »
Есть и у меня коллега такая. работаем вместе 10 лет-она ремонт постоянно делает. Плитку положили. Не смотрится-сорвали. Дабы не нагрубить, скажу,что я такого не понимаю. Ну эти из области понтоваться шубами.
Не беспокойтесь о том, что я делаю. Беспокойтесь о том, почему вас беспокоит то,что я делаю.

devohka

• Звезда форума
« Reply #4953 : 14 Серпня 2013, 13:20:15 »
А мне и квартиру с хорошим ремонтом хочется и поездить по странам тоже, и ребенку ни в чем не отказывать. Где же на это все денег взять. единственное на чем могу экономить это на одежде себе с мужем, хотя тоже некомфортно когда продавцы в мегацентре косо смотрят.

LanaS

• Звезда форума
« Reply #4954 : 14 Серпня 2013, 13:22:56 »
Есть и у меня коллега такая. работаем вместе 10 лет-она ремонт постоянно делает. Плитку положили. Не смотрится-сорвали. Дабы не нагрубить, скажу,что я такого не понимаю. Ну эти из области понтоваться шубами.
Ну, такого і я не розумію, щоб плитку мінять, бо не смортится,
Але я дуже люблю, порядок і красу. Стосовно шуб, то коли побуваєш в країнах Європи, то прерасно розумієш, що це абсолютно непотрібна річ.

devohka

• Звезда форума
« Reply #4955 : 14 Серпня 2013, 13:24:57 »
Ну, такого і я не розумію, щоб плитку мінять, бо не смортится,
Але я дуже люблю, порядок і красу. Стосовно шуб, то коли побуваєш в країнах Європи, то прерасно розумієш, що це абсолютно непотрібна річ.
Особенно если пользуешься общественным транспортом)

LanaS

• Звезда форума
« Reply #4956 : 14 Серпня 2013, 13:28:26 »
І ще про шуби.
Колись у 2000 році купила собі дублянку за 2тис.грн, коли середня запрлати була 180грн. Класна, натуральна, 5 років відносила і все більше я не хочу її вдягати. Купую пуховики, куртки. І дивлячись на своїх колег, які ходять в дорогих натуральних шубах, залишаюсь абсолютно спокійною. Бо  вважаю, що це абсолютно не практична і непотрібна річ. Коли б мене увесь час возили на машині, тоді ще б можна, але можу собі уявити як воно їхати у тій шубі в маршрутці взимку :o

LanaS

• Звезда форума
« Reply #4957 : 14 Серпня 2013, 13:29:10 »
Особенно если пользуешься общественным транспортом)
От і я ж про те.

yulysha

• Частый гость
  • **
  • 095 7182372
« Reply #4958 : 14 Серпня 2013, 13:31:40 »
 У каждлго свои ценности. Моя бабушка всю жизнь экономила на себе, все строилась, красоту наводила, и теперь тоже самое в 80 хочется чтобы все новенькое было, идеальнай порядок. Если ремонт делать дак что б за неделю был готов, захотелось ей асфальт новый положить во дворе, и не волнует ее что это не дешиво стоит, истерики каждый день закатывает долго ей по песку ходить.И конечно же и в этом году не поедем никуда отдыхать потому как ремонт - а по мне пусть он стоит еще, так хочется Мир посмотреть пака молодой, и дитеныш маленикий.

P@raDox ♀♂

• Местный житель
  • В виртуале ко всем на ТЫ и ко мне тоже! シ
« Reply #4959 : 14 Серпня 2013, 13:32:08 »
ну, в идеале мне тоже ;D
ремонт у нас нормальный, новый, комфортный, но соверiенно без понтов :-X. согласитесь, цена двери , 300гр или 3000, мало влияет на её функциональность.
на функциональность нет, а на качество-да
и за 300грн нормальных не видела  :D

abvshka

• ★SuperStar★
« Reply #4960 : 14 Серпня 2013, 13:38:17 »
на функциональность нет, а на качество-да
и за 300грн нормальных не видела  :D
Поделитесь, где вы вообще такую цену на двери видели  :-\? Может полотно и стоит столько, но к нему еще коробку купить нужно :).
Запомни правило трёх "Н" -
НЕТ НИЧЕГО НЕВОЗМОЖНОГО!

P@raDox ♀♂

• Местный житель
  • В виртуале ко всем на ТЫ и ко мне тоже! シ
« Reply #4961 : 14 Серпня 2013, 13:40:12 »
Поделитесь, где вы вообще такую цену на двери видели  :-\? Может полотно и стоит столько, но к нему еще коробку купить нужно :).
а канадки? они еще дешевле
а коробка- то другой вопрос  ;D

LanaS

• Звезда форума
« Reply #4962 : 14 Серпня 2013, 13:42:35 »
Ще хочу додати, що коли побуваєш у Європі і побачиш як вдягнені люди, то і шуби і взуття на підборах і дуже нарядний, яскравий одяг  дуже вже в очі кидається.
Насправді там люди скромно і просто вдягнені. Зачіски, аж ніяк не ейфелеві вежі, як у нас народ полюбляє. Але от при цьому в помешкання гарно, не звикли вони в свинюшників.
Ніколи не забуду як, пребуваючи у Варшаві по роботі, ми з однією молодою дівчиною полькою зайшли до жіночої кімнати  і я дістала гребінець щоб причесатись. При том, що в мене зачіска - це пряме волосся середньої довжини і в принцип, особливого догляду не потребує, але я принагідно вирішила себе привести в порядок. Як вона на мене дивилась :o. А потім сказала, що тепер і вона розуміє, що в сумочці кожної жінки має бути гребінець :)   

Юлия357

• Постоялец
« Reply #4963 : 14 Серпня 2013, 13:46:41 »
І ще про шуби.
Колись у 2000 році купила собі дублянку за 2тис.грн, коли середня запрлати була 180грн. Класна, натуральна, 5 років відносила і все більше я не хочу її вдягати. Купую пуховики, куртки. І дивлячись на своїх колег, які ходять в дорогих натуральних шубах, залишаюсь абсолютно спокійною. Бо  вважаю, що це абсолютно не практична і непотрібна річ. Коли б мене увесь час возили на машині, тоді ще б можна, але можу собі уявити як воно їхати у тій шубі в маршрутці взимку :o
А я очень хочу норочку беленькую, но пока мой транспорт маршрутка, приходиться терпеть. А покупать ее, чтоб муж свозил пару раз в неделю в ресторан, не вижу смысла. Так вот и приходится то и дело, что визуализировать..
"І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
І буде син і буде мати,
І будуть люде на землі."
        Тарас Шевченко

abvshka

• ★SuperStar★
« Reply #4964 : 14 Серпня 2013, 13:47:27 »
а канадки? они еще дешевле
а коробка- то другой вопрос  ;D
Коробка - практически половина цены дверей. Кроме того, дверь еще установить нужно :D.
« Останнє редагування: 14 Серпня 2013, 13:49:09 від abvshka »
Запомни правило трёх "Н" -
НЕТ НИЧЕГО НЕВОЗМОЖНОГО!

Kupi.cn.ua