Є така сучасна притча - Петро Петрович дуже любить пити мінералку ТМ "Х". Звичка, сформована роками, п*є щодня!
Одного разу йому пощасливилося побувати на заводі, де виготовляли улюблену мінералку!!! З тої екскурсії Петро Петрович воду ТМ "Х" вже не п*є, бо йому пощасливилося побачити на власні очі, ЯК САМЕ ЇЇ ВИГОТОВЛЯЮТЬ і в ЯКИХ умовах.
Р.S. Засновано на реальних подіях.
До чого ця притча?
Справа в тому, що я тривалий час пропрацювала в дитячому колективі, де був і сухий басейн, і купа інших іграшок та приладів. На превеликий жаль, НІХТО з працівників чи обслуговуючого персоналу не проводив гігієнічних процедур з усим цим начинням... Навіть елементарного кварцування...
А коли побувавши в дитячій кімнаті, ми підцепили щось таке, з чим противовірусні препарати справитися не могли, мене це налякало дуже...
Тому підсумую ще раз - я "за" подібних дитячих кімнат. Лиш би гігієнічні норми там проводилися частіше, ніж раз на тиждень.
А ще наштовхнулася на результати аналізів, які були взяті в подібному атракціоні - посиланя:http://zazhyve.stb.ua/ru/2016/10/20/chto-nuzhno-znat-chtoby-rebenok-ne-pokalechilsya-na-batute/.
Питання результатів аналізів десь на 8 хв відео ....
ТОму моя особиста думка-страшнувато після пережитого захворювання ходити, можливо не всі дитячі імунітети готові до подібних пригод...