0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
девочки, подскажите почему у меня крем масляный со сгущенкой не взбивается?
Інусь, ти сама як бджілка, вітаю з початком весільного сезону Кать, букетик такий ніжний і весняний У нашому полку прибуло з почином дівчатаА ось мої свіженькі Дякую клієнтам які стимулюють до таких робіт
Хочу сказать огромное СПАСИБО за прекрасный торт!(тыква) Внешне просто отпад, дети в шоке! Вкусовые качества на высоте!!! спасибо!
Да,Алла тыковка класс,а барашки с капустой-это что-то Иннуська,когда ты отдыхаешь,свадьба -шик и блеск
Чи згущонка, чи температура масла і згущонки не співпадає Як саме не взбивається? рідке, береться хлоп"ями....
жидковатый все время, нет такой хорошей кремовой консинстенции
Дякую, Ян А ще такі були... називається відчуйте різницю (це було до гарбуза )
да ладно,не прибедняйся,эти тоже красивые Но ты ж понимаешь,что после гарбузика,планку уже понижать нельзя ,а то скажут ,шо мухлювала
Дякую.) да, да ти знаєш поки в планах і немає махлювати А в якый пропорції взбиваєте масло і згущонку і хто виробники даної продукції
2 пачки масла 0,5 банки сгущенки а каких производителей лучше брать? сгущенку разную беру, а масло крынка или ферма