Розмістила я пости в кількох темах (там, де про війну, в новинах і де "про все". Хто знає які по СП теми найпопулярніші - перепостіть Їх туди, будь ласка. Хотілося б, щоб хтось з оргів відгукнувся.
А це просто пост від волонтера чернігівського госпіталю:
Екатерина Дорохина
1 год. ·
#госпитальЧернигов
и еще.
выходим из нашего складика, я отношу ключи в приемную, почти 8 вечера, за мной потихоньку хромает боец с рукой на перевязи, с ним немолодая женщина, я среагировала на слово "волонтер" - обернулась, улыбнулась - мне улыбнулись в ответ и помахали рукой, здоровой smile emoticon
"дяка, мамо, за усе, ще й светри, та, мамо, бач я вже котрий день у штипалі, тойво волонтери меня одягли, та й для гоління видали, в мене ще тепер два светри та шапочка. ні, мамо, не голодний я. гиги, мамо, я поїв та у шапочці. то я то шо ви привезли, завтра волонтерам мо віддам, а вони ще комусь, щоб як мене, бо бач - онво пішли вже, бідолашні, ніч надворі."
просто это так тронуло.
некоторые бойцы, если к ним доезжают родные и привозят вещи, стирают то, что мы им выдали (ах, не удалось трогательное фото сушащихся кофт на батарее в коридоре) и несут нам обратно. потому что еще другим понадобится.