Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Война на востоке Украины  (Прочитано 362129 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

злобный тролль

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
Re: Война на востоке Украины
« Reply #7545 : 01 Грудня 2015, 19:23:36 »
Може комусь згодиться  http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=248479308
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 8 вересня 2015 р. № 685
Про затвердження Порядку
надання статусу інваліда війни особам,
які отримали інвалідність внаслідок поранення,
контузії або каліцтва, одержаних під час
безпосередньої участі в антитерористичній операції,
забезпеченні її проведення

Ginger

• ★SuperStar★
  • Не можешь изменить ситуацию,измени отношение к ней
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #7546 : 01 Грудня 2015, 20:08:41 »
Иванна Кунгина
4 год ·
У нас потери в 93 бригаде. Полтора часа назад. 1 - "300", 1 - "200". Разведка. 3 бат.
Когда это закончится, Господи.....
Реву.

4 год
Иванна Кунгина
Иванна Кунгина раненый уже на борту - летят в Мечникова. мальчик 1990г. рождения....осколок в правом глазу, и еще куча осколочных..., и рука раздроблена - огнестрел
:'(

Лесеночек

• Местный житель
  • тель.0733208270 и 0979098260 Олеся
« Reply #7547 : 02 Грудня 2015, 20:30:41 »
Иванна Кунгина
4 год ·
У нас потери в 93 бригаде. Полтора часа назад. 1 - "300", 1 - "200". Разведка. 3 бат.
Когда это закончится, Господи.....
Реву.

4 год
Иванна Кунгина
Иванна Кунгина раненый уже на борту - летят в Мечникова. мальчик 1990г. рождения....осколок в правом глазу, и еще куча осколочных..., и рука раздроблена - огнестрел
:'(  :'(
В будние дни звонить только после 15:00

Tiшka

• ★SuperStar★
  • 0937743475 (viber) Оля
« Reply #7548 : 03 Грудня 2015, 11:11:11 »
ДЛЯ ДІТЕЙ ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ організовуємо ПОЇЗДКУ В ПОЛЬЩУ!!!

Є декілька місць на поїздку в Польщу для дітей поранених бійців віком 15-18 (якщо ще не виповнилося) років і в кого на руках є закордонний паспорт (або проїздний документ) дитини. Для дітей зі всієї області. Поїздка відбудеться в січні. Інформацію треба подати ТЕРМІНОВО до ранку суботи (5.12.15) !!!
Тел для довідок 063 608 52 73; 067 275 57 06
ГФ "Самооборона Чернігівщини"

ПРОШУ МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!!

Lelya

• Звезда форума
  • Оплата и раздача в личку,по тел 09376два2958viber
« Reply #7549 : 08 Грудня 2015, 21:29:03 »
Міністр оборони України Степан Полторак не бачить необхідності проводити сьому мобілізацію. Про це повідомляє УНІАН. "На сьогоднішній день необхідності проводити чергову хвилю мобілізації немає. Демобілізація буде плановою, навесні. Якщо буде різко змінюватися ситуація на фронті, якщо почнеться відкрита агресія Російської Федерації проти України, тоді ми разом - і ви, і я - до зброї та на фронт", - повідомив Полторак. Також Міністр оборони додав, що на сьогоднішній день на сході України перебуває близько 8 тис. російських військових. Нагадаємо, чергова мобілізація планувалася на лютий-березень - как и демобилизация >:D

Собираю хозтовары в Вайбере  - пишите в лс

Ассоль

• ★SuperStar★
  • 073 47 24 8 24 Viber
« Reply #7550 : 09 Грудня 2015, 21:01:40 »
https://youtu.be/MdnjXyrjG28?t=160
Нова відеоробота «У книжках» особлива. Адже сама пісня є знаковою, і однією з найважливіших, які були написані за весь час існування гурту. І як би нам всім не хотілось, щоб тема пісні лишалась осторонь нашого буденного життя, на жаль, в сучасних українських реаліях вона є і буде актуальною та нагальною ще двогий час.

Тарас Тополя, вокаліст гурту АНТИТІЛА: «Він вивчить всі кольори, цифри і букви, закінчить школу, інститут. Дізнається кохання і дружби, радості і розчарувань. Можливо стане великим винахідником або відомим коміком, можливо напише важливий програмний код, чи врятує комусь життя... Але вже ніколи не дізнається одного - голосу тата. Війна має багато смислів... Але нею не можна виправдати дитячі сльози. Ніколи!»

Режисером відео «У книжках» став давній друг Антитіл, лвів’янин Володимир Шурубура, ідею співпраці з яким хлопці виношували давно, і для реалізації якої саме настав час.

Володимир Шурубура, режисер: «Ця пісня для мене дуже близька, як, зрештою, і вся творчість Антитіл. Не буду приховувати, що давно мріяв знімати для них, але АнтитілА взяли таку висоту і таких режисерів, що сподівань особливих у мене вже і не було. І ось раптом стався телефонний дзвінок від хлопців, і я з великим захопленням та натхненням підійшов до роботи. Чому саме ця пісня ? Колись давно, у 95-му році я подивився фільм Клінта Іствуда «Ідеальний світ» і відтоді закохався у кіно. Цей фільм про неймовірно особливі стосунки чоловіка та маленького хлопчика, що ріс без батька. Без сліз це дивитись не можливо. І тепер, виховуючи свого шестирічного сина, я цю тему відчуваю дуже тонко. Тому і захопленню моєму не було меж, як я почув пісню «У книжках». Ще раз дякую Антитілам за ставлення, толерантність, терпіння та творчість!»

«У книжках»
Режисер та оператор - Володимир Шурубура
Фокус - Сергій Смичок, механік - Женя (Бакс) Філатов
Грим – Марина Трофимець
Актори: хлопчик - Роман Кондратюк, військовий - Микита Чухрієнко, мама - Ірина Сікорська
Об оплате в личку, на форуме редко

Ассоль

• ★SuperStar★
  • 073 47 24 8 24 Viber
« Reply #7551 : 09 Грудня 2015, 21:09:11 »
https://www.youtube.com/watch?v=7Yv61tiXUaY

Украинская рок-группа "Океан Эльзы" в пятницу, 4 декабря, презентовала новый клип на свежую песню "Мить".
Святослав Вакарчук: "Я не дуже часто розказую про те, як писав свої пісні ... Але "Мить"- особлива пісня... Її історія важить для мене не менше, ніж сама пісня... А може й більше...
Лютий 2015 року... Новини зі Сходу надходять зі страшними цифрами поранених та загиблих. А за кожною цифрою - чиєсь життя, чиясь доля! Важко уявити, що відчуває людина на війні...про що думає важкопоранений, коли розуміє, що це, можливо, останні хвилини його життя. Я не міг заспокоїтись поки не написав пісню...
Написав дуже емоційно за декілька хвилин. Взяв гітару і разом з мелодією почали з’являтися слова, а за 15 хвилин вона вже була готова, майже готова. За винятком маленької, але важливої "миті", яка не відпускала мене. За винятком останнього рядка пісні. Я відчував, що висловив не все...
Наприкінці травня я був в госпіталі. Перед однією палатою лікар мене попередив, що хлопець, якого зараз побачу, поранений на війні, дивом вижив в надлюдських умовах. Осколком йому відірвало руку... І з цим дуже важким пораненням він провів 4 (!) доби на морозі. Один. Бо інші загинули чи замерзли. Потім лікарям довелося ампутувати йому ще й обидві відмороженні стопи … але він Вижив!
Я хвилювався перед знайомством та лише до тієї миті, поки не зайшов до нього і побачив перед собою впевнену, усміхнену людину, яка заряджала мене своїм оптимізмом, планами на майбутнє і якоюсь неймовірною енергетикою. В його душі була весна! Він ділився нею з усім світом!
Того ж вечора я знову повернувся до пісні та дописав в ній останній рядок, якого мені не вистачало весь цей час.
Не можна втрачати надію. Не можна здаватися до останньої миті. Можливо саме вона, остання мить, принесе весну, яка стане початком нового життя. Весну, якою ти захочеш поділитися з усім світом"

Ассоль

• ★SuperStar★
  • 073 47 24 8 24 Viber
« Reply #7552 : 09 Грудня 2015, 21:26:28 »
https://youtu.be/TMdAdeHKlpU
ВІДЕО. ОКСАНА БІЛОЗІР - «ЧОРНА КВІТКА» (ПРИСВЯЧЕНО УДОВАМ БІЙЦІВ АТО)
« Останнє редагування: 09 Грудня 2015, 21:31:30 від Ассоль »

alenkadreamer

• Звезда форума
« Reply #7553 : 09 Грудня 2015, 22:02:22 »
https://youtu.be/TMdAdeHKlpU
ВІДЕО. ОКСАНА БІЛОЗІР - «ЧОРНА КВІТКА» (ПРИСВЯЧЕНО УДОВАМ БІЙЦІВ АТО)
:'( :'( :'( :'(
до конца не дослушала....

злобный тролль

• Звезда форума
« Reply #7554 : 09 Грудня 2015, 22:24:16 »
Татьяна Губа
32 хв. ·
БМП , подрыв на мине ...
Сегодня в 93- й бригаде 9 ребят получили ранения , 7 госпитализированы , двое отказались , одно Солнышко сейчас оперируют военные медики .
Двое ребят погибли .
Сержант Болдырев Алексей Викторович , 87 года рождения , сирота ...
Еще один погибший парень 94 года рождения .
Вечная память погибшим !

Tiшka

• ★SuperStar★
  • 0937743475 (viber) Оля
« Reply #7555 : 09 Грудня 2015, 23:28:37 »
Льготы, положенные участникам боевых действий (подробно, с нормами законодательства)
https://polemix.com.ua/ru/article/lgoty-polozhennye-uchastnikam-boevykh-deystviy-podrobno-s-normami-zakonodatelstva/

Tiшka

• ★SuperStar★
  • 0937743475 (viber) Оля
« Reply #7556 : 10 Грудня 2015, 23:16:56 »
Сделайте репост этой записи, если у вас в друзьях есть многодетные родители, переселенцы с детьми и те мамы, у которых мужья погибли в АТО.
Укрпочта принимает письма к Деду Морозу
http://bit.ly/1OjZ6Ew

vikktorriya

• Звезда форума
« Reply #7557 : 11 Грудня 2015, 08:34:35 »
Этот пост он написал 1 декабря, а 9-го Алексей Болдырев погиб  :-[.
Светлая память!

"Так часто стала звучать фраза "Люди устали от войны"... Дорогие люди, отдохните. Мы не устали и защитим ваш отдых. Для вас войны нет, но вы все равно устали от нее... Не переживайте! Здесь, где войны нет, мы, идиоты, которые могли откупиться или свалить в другую страну, защитим ваш отдых. Мы не умеем уставать. И не нужно париться о пацанах, которые здесь! Вы ведь не просили Вас защищать. Вы вообще не понимаете, за кого мы здесь воюем. Но это не важно. Вы ведь устали. Отдыхайте"

Ассоль

• ★SuperStar★
  • 073 47 24 8 24 Viber
« Reply #7558 : 19 Грудня 2015, 23:05:28 »

злобный тролль

• Звезда форума
« Reply #7559 : 20 Грудня 2015, 09:41:46 »
Пам"ятаєте, писали про Романа Капація - пораненого, який був в полоні і з нього там знущалися ? - він був звільнений з полону в дуже тяжкому стані, довго лікувався.    http://fakty.ua/210270-mama-zamuchennogo-boevikami-romana-kapaciya-ot-ozverevshih-separatistov-doneckij-doktor-zakryl-moego-syna-soboj   

Kupi.cn.ua