0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Я конечно его не оправдываю)но фотка еще такая ,специально выбрана для таких обсуждений)если его одеть в пиджак и другую мимику лица сделать,может станет похожим на добкина или кернеса)для меня и Ярош бандюк,на вид дак точно ))
Всім привіт, хотіла підкинути одну ідею, можливо це не зовсім по темі, але стосується кожного з нас. Я на рахунок всезагальної молитви. Недавно вичитала, що якщо люди всі разом помоляться (або хто не вміє молитися просто подумає про щось хороше, або попросить у Бога закінчення війни в Україні) в один час кожного дня, хоча б 12 хвилин. То протягом цих 12 хвилин ніхто не помре не своєю смертю. Але важливо молитися в один час 7:00 і 19:00 по Грінвічу ( в Україні це 9 годин в зимовий час і 10 годин в літній час). Багато людей в світі вже це роблять, давайте приєднаємось і будемо молитися за нашу Україну, її захистників і війна обовязково закінчиться! З БОГОМ!
вы, наверное, не то кино про него смотрели. Ярош такая симпатюлечка , и глаза синие синие... Не будь я так долго замужем...