Дівчатка, нещодавно сама дізналася, хочу і вам розказати про деякі небезпечні побутові речі, які підстерігають наших крихіток буквально скрізь

На батареях нових з одного боку краник для того, щоб їх перекривати, а з іншого - пиптичок невеличкий, підозрюю, призначений для спуску повітря-води. Так от, мій синок дуже легко його відкрутив. Дякувати Богові, батарея була відключена, тож вода була холодна, та й я швидко зреагувала та встигла закрити, то обійшлись без наслідків.
Ще одна мама мила підлогу вдома, на швабрі спала пластикова ручка. Та, яка на самому кінці металеву трубку закриває. А ззаду підійшла дитина, яку мама просто не помітила і вдарила цією трубкою. Результат - 5 швів на лобі.
У сусідки дитина підійшла до ліфту (поки мама двері закривала), натисла на кнопку, а ліфт якраз був на їх поверсі, малюк зайшов і двері за ним закрились, мама не встигла відкрити, бо надійшов виклик з іншого поверху і ліфт з дитиною поїхав. Дякувати Богові, чоловік, який знайшов дитину, почав з мамою перекрикуватись, так домовились, що зустрінуться всі на 1 поверсі.
А здавалось, такі безневинні ситуації