Сидимо от тут й вважаємо, що Порох нічого не робить , або мало робить. Чи спить він ночами - не знаю, свічку не тримала))) Думаю, що сон його дуууже неспокійний... Управа на Пу теоретично Порохові може й відома, але ... легка вагова категорія й супертяж можуть боксувати на рівних?.. Ні. Аналогія з родиною , як на мене, недоречна: в сім'ї стратегія така ж - прагнення миру - , а тактичні підходи інші (Думаю, розумному достатньо, як казали древні). В родині в тяжких ситуаціях іноді доводиться йти на всі умови, але ж через пару днів, як устаткується все, тихенько вигребти на свої позиції. На рівні країни уявна або тимчасова "здача в полон"не передбачена: тільки реальна й тільки назавжди, й тільки з, як писав Ілліч, з "анексіями й контрибуціями". Зауважу, що пієтетом до Пороха не заражена, але альтернативи йому не бачу. Викладені вами, Денька, джерела отримання інформації теж екплуатую "в хвіст і в гриву". А переговори ведуться, й посередників там немало... Будуть, звичайно, компроміси якісь...
Йолки, ми тут флудимо - не в тій темці.