судя по симптомам да, и на губе вылез, и на пояснице, уже ацикловир купила и начала пить.
ну дивіться всі члени сім*ї що не хворіли на вітрянку потенційно можуть захворіти, манюню теж треба забрати від вас принаймні до того часу коли прищики перестануть виникати, коли вони вже присихають хвороба не заразна. Дивіться ацикловір пийте, але пийте правильно, зверніть увагу на дозу, якщо по 200 мг потрібно пити по 4 тб 5 рвд, якщо по 400 то відповідно по 2 тб. Можна купити інші сучасніші противірусні препарати з цього ряду- наприклад валацикловір(валавір),обов*язково мазь противірусну- ацикловір, чи феністил пенцивір(феністил обов*язково має бути пенцивір, бо звич феністил має протиалергічну дію),обезболюючі також треба взяти з ряду нестероїдних протизапальних-типу ряд ібупрофенів, диклофенаків, ви мали або перенервуватись, або перемерзнути. Без лікаря ви тут ніяк не обійдетесь, я вам написала приблизний перелік препаратів. (самолікування може бути шкідливим для Вашого здоров*я) Виздоровлюйте, надіюсь я вам хоч чимось допомогла