0 Користувачів і 25 Гостей дивляться цю тему.
Аня, мне блокнот нравится. Ничего лишнего. Обложка из красивой ткани, необычная застежка, внутри вообще красотища. Просто перегружать всякими финдиклюшками обложку считаю лишней.
класний! але мені просто шкода було б в ньому писати
Я нещодавно зрозуміла, чому я все менше займаюсь бісером - реально стомлюються очі І мій організм сам себе оберігає від перенапруги відсутністю нових ідей, натхнення і т.п. Але з'явилось натхнення на інші види творчості - блокнотики, наприклад Я ще, звісно, дилетант, до нашої Оксанки мені ще стрибати й стрибати але останнім блокнотиком я особисто задоволена - по-перше, рівно порізані листочки (шкода, на фото не помітно), по-друге, мені нарешті вдався каптал Критику вислухаю будь-яку, бо, як мені здається,чогось не вистачає... підкажіть, чого саме
Всім доброго дня! У мене рік почався з плетіння. ) Нарешті зробила собі у шафу великий кошик. З кольорами не бавилась, хотілося лаконічності. Тому просто трубочки, трішки мережива, на дні - корок. У кошику зберігатиметься запас ниточок для в"язання. Якось моїй душі спокійніше, коли є заначечка у домі А кошик вийшов такий величенький, що ніяк не могла знайти місцинку для фотографування. А донька тим часом захопилась плетінням браслетиків - новомодна дівчача забавка. Вона дуже старається, сама собі шукає МК і вчиться. Отакі виходять браслетики у дитини
Наташа, а расскажите,пож., а что вы будете делать с картиной?
Всім доброго дня! У мене рік почався з плетіння. ) Нарешті зробила собі у шафу великий кошик. З кольорами не бавилась, хотілося лаконічності. Тому просто трубочки, трішки мережива, на дні - корок. У кошику зберігатиметься запас ниточок для в"язання. Якось моїй душі спокійніше, коли є заначечка у домі А кошик вийшов такий величенький, що ніяк не могла знайти місцинку для фотографування.
Рисовала для себя. Рамку дорого, насколько я понимаю, делать, поэтому без рамки пока будет. Приделаю подвесы (есть в комплекте) и повешу в своей "спальне". Говорят, лебеди к паре, вот и проверим примету
Вот, Наташа. Повесите картину в комнате, она будет пылиться и т.д. Можно положить ее в шкаф и пусть там лежит. Это я к тому, что не нужно жалеть вещи)). Нужно окружать себя любимую красотой! Это я и о блокнотах)). Пока блокнот закончится, он вам поднадоест и будет стремление к новому. А в багетной вы спрашивали сколько будет рама стоить? Слушайте, а вы, вроде, занимались декупажем? А если купить белые бордюры, которые на потолок приделывают, покрасить их в нужный цвет, залакировать...