Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости. Архив до 01.06.2015  (Прочитано 1362101 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Надин

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #3630 : 14 Березня 2014, 23:50:47 »
Вот козляры! Это они нас подготавливают к тому, что тоже защищать придут? Уроды! >:D
Блина, неужели и с нашей границы зайдут?! :walldash:
наши сегодня начали вечером к границе все стягивать, девочка с Городни звонила, говорит пошла техника  :walldash:

Finka

• Звезда форума
« Reply #3631 : 15 Березня 2014, 00:03:12 »
наши сегодня начали вечером к границе все стягивать, девочка с Городни звонила, говорит пошла техника  :walldash:
Мне сказали родственники, что Гончаровские поехали нашу границу охранять, а Деснянские танковые силы- на Юг.
Поговорила со свекром - он бывший военный: настрой у него боевой и позитивный- хоть немного успокоилась. А вообще, себе тут вроде все спокойно, и то места не нахожу (вот сейчас винчик лакаю), а как подумаю, как там бедные крымчане в этом кошмаре... :walldash: Вот, блин, живешь на своей земле, и тут раз: прилетели марсиане и говорят, что теперь они тут все решают >:D

Ната 8

• Новичок
  • *
« Reply #3632 : 15 Березня 2014, 00:09:56 »
 :-[ кошмар

Margaritka

• Звезда форума
« Reply #3633 : 15 Березня 2014, 00:12:53 »
Ну почему кошмар? Зачем нагнетать и так напряженную ситуацию. Если будут активные действия со стороны противника, тогда будем говорить кошмар!

лиля 1984

• Гість
« Reply #3634 : 15 Березня 2014, 00:14:58 »
Вот это я почитала блог этого г....ка, реально аж колотит  >:D Прошлую ночь уже снилось, что вещи паковала, дите собралась увозить, представляю что сегодня приснится  :-[ Придется валерьянки выпить, а то так, чувствую, вообще не усну

Мне вчера приснился сон,что в Чернигове полно немцев во главе с Гитлером,я на балконе спряталась,а они под домом ходят, ко мне еще соседка с 3 этажа поднялась прятаться, и говорит мне,как тебе повезло,что та на 5 этаже без лифта живешь,поленятся к тебе подниматься.

Надин

• Звезда форума
« Reply #3635 : 15 Березня 2014, 00:17:57 »
Я готова, что бы мне снилось все что угодно , только что бы не было на явью  >:D 

Finka

• Звезда форума
« Reply #3636 : 15 Березня 2014, 00:27:56 »
Я готова, что бы мне снилось все что угодно , только что бы не было на явью  >:D
Это точно. Тем более мне не привыкать: в детстве часто мучали кошмары про войну и про голод, посреди ночи к маме со слезами прибегала :(

фрукта

• ★SuperStar★
« Reply #3637 : 15 Березня 2014, 00:37:50 »
Кто-то собрал уже тревожный чемоданчик?

★☆★МАРИНАМАРИ★☆★

• Звезда форума
  • 093-339 - 55 - 92(viber);067-265-36-35
« Reply #3638 : 15 Березня 2014, 00:44:03 »
читаю со слезами на глазах, так боюсь войны, муж военный, и я тоже, ток в декрете, никогда не думала, что Украина будет воевать да еще и с Россией. Вот специально новости не смотрела, чтобы не волноваться, а сегодня свекровь сказала, что 17 числа начнет боевые действия Путин, после референдума в крыму.За деток страшно, да и за нас всех, за мужчин наших, прям сердце ноет :'(

yano4kaKudina

• Гість
« Reply #3639 : 15 Березня 2014, 00:46:23 »
я много теории начиталась-а вот на практике не воплощаю :walldash: ???
наверное внутреннее отрицание...

Finka

• Звезда форума
« Reply #3640 : 15 Березня 2014, 00:48:08 »
Я только задумалась об этом. Честно говоря, старалась сохранять присутствие духа и веру в благополучный исход, пока не зашла в темку о политике и  прочла, что многие уже продумали пути к отступлению. И тут я запаниковала, так как у меня ничего не готово, муж уехал к родным, машина не на ходу. Уже позвонила ему и потребовала, чтоб он немедленно по приезду отремонтировал наше корыто.
А что туда ложить, кроме документов, денег, лекарств, воды, тушенки и смены белья? :-\

Irisha creative)))

• ★SuperStar★
  • Viber 0635077938
« Reply #3641 : 15 Березня 2014, 00:48:16 »
Я вот тут посижу, в такую панику впадаю :walldash:.. У меня ощущение, что у нас информационная война не хуже российской :-\  Такой психоз по всем каналам :walldash: Хотя по айситиви хоть в надзвычайных новынах сказали одну из правд (ну помимо военной агресии россии), что у нас мягко сказать анархия :-\
А выйду на улицу, на солнышко, все веселые ходят... В магазин захожу, смотрю - крупы на месте, консервы не гребут, в корзинках у людей вино, шоколад, фрукты, всё другое на раз поесть... ??? А тут мир паники и агрессии... Может мы слишком много смотрим/читаем? :-\
На форум захожу редко. Пишите в вайбер или звоните.

фрукта

• ★SuperStar★
« Reply #3642 : 15 Березня 2014, 00:53:01 »
я много теории начиталась-а вот на практике не воплощаю :walldash: ???
наверное внутреннее отрицание...

Да я тоже читала, но пока не собираю, хотя есть мысль скупиться завтра в аптеке, дома даже бинта нет в упаковке.
Мозг отказывается верить в войну между нашими странами

лиля 1984

• Гість
« Reply #3643 : 15 Березня 2014, 00:53:21 »
Я только задумалась об этом. Честно говоря, старалась сохранять присутствие духа и веру в благополучный исход, пока не зашла в темку о политике и  прочла, что многие уже продумали пути к отступлению. И тут я запаниковала, так как у меня ничего не готово, муж уехал к родным, машина не на ходу. Уже позвонила ему и потребовала, чтоб он немедленно по приезду отремонтировал наше корыто.
А что туда ложить, кроме документов, денег, лекарств, воды, тушенки и смены белья? :-\

1 . Копії важливих документів в водонепроникною упаковці. Заздалегідь зробіть копії всіх важливих документів - паспорта , автомобільних прав , документів на нерухомість , автомобіль і т.д. Документи треба укладати так , щоб у разі необхідності їх можна було швидко дістати. У деяких джерелах так само вказують серед документів тримати кілька фотографій рідних і близьких.
2 . Кредитні картки та готівку. Нехай у вас буде невеликий запас грошей .
3 . Дублікати ключів від будинку і машини
4 . Карту місцевості , а також інформацію про спосіб зв´язку і умовленому місці зустрічі вашої родини
5 . Засоби зв´язку та інформації. Невеликий радіоприймач з можливістю прийому в УКХ і FM діапазоні . Зараз є недорогі приймачі з динамо- машиною і акумулятором. Дозволить бути в курсі ситуації. Запасні батарейки до радіоприймача ( якщо потрібні) . Можна взяти мобільний телефон (якщо є) із зарядним пристроєм.
6 . Ліхтарик (краще кілька ) і запасні батарейки до нього
7 . Компас , годинник ( перевагу віддавайте водонепроникним ) .
8 . Мультитул (англ. Multitool ) - багатофункціональний інструмент , зазвичай у вигляді складних пассижів з порожнистими ручками , в яких заховані додаткові інструменти ( лезо ножа , шило , пила , викрутка , ножиці і т.п.)
9 . Ніж , топірець
10 . Сигнальні засоби ( свисток , фальшвеєр і т.д.)
11 . Штук п´ять пакетів для сміття , об´ємом 120 літрів. Може замінити намет або тент , якщо розрізати
12 . Рулон широкого скотча
13 . Упаковка презервативів ( 12 штук без коробки , природно , без мастила і ароматизаторів ) . Презерватив - річ багатогранна .
14 . Шнур синтетичний 4 -5мм , близько 20 м
15 . Блокнот і олівець
16 . Нитки та голки
17 . Аптечка першої допомоги. В описі будь-якого « тривожного чемоданчика» велике місце відводиться медикаментів . Майже завжди їх більше , ніж у стандартній автомобільній аптечці . Воно й зрозуміло: мається на увазі , що допомога може бути надана не тільки собі , а й оточуючим . Аптечка повинна включати в себе: - Бинти , лейкопластир , вата , йод , - « Активоване вугілля» ( інтоксикація) , - « Парацетамол » (жарознижувальний ) - « Пенталгін » (знеболююче ) - « Супрастин » (алергія ) - « Иммодиум » ( діарея ) - « Фталазол » (шлункова інфекція ) - « Альбуцид » (очні краплі) .
18 . Прийняті вами ліки ( мінімум на тиждень ) з описом способу застосування та дози ; рецепти ; прізвища та мобільні телефони ваших лікарів (слідкуйте за терміном придатності ліків) .
19 . Одяг: комплект нижньої білизни (2 пари ) , шкарпетки бавовняні (2 пари ) і вовняні , запасні штани , сорочка або кофта , плащ- дощовик , в´язана шапочка , рукавички , шарф ( може знадобитися в найнесподіваніших ситуаціях). Зручне , надійне взуття .
20 . Міні -палатка , поліуретановий килимок , спальник ( якщо дозволяє місце).
21 . Засоби гігієни: зубна щітка і зубна паста , невеликий шматок мила , рушник (є такі в упаковці пресовані ) , туалетний папір , кілька упаковок одноразових сухих хусток або серветок , кілька носових хусток , вологі серветки. Жінкам - засоби інтимної гігієни. Можна взяти бритву і манікюрний набір .
22 . Приналежності для дітей (якщо необхідні ) .
22 . Посуд : казанок , фляга , ложка , кружка (краще металеву 0.5л) , розкладний стаканчик .
23 . Сірники (бажано , туристичні ) , запальничка.
24 . Запас їжі на кілька днів - все , що можна їсти без попередньої обробки і не займає багато місця , довго зберігається ( нешвидкопсувні ) , особливо необхідна питна вода: - Запас питної води на 1-2 дні , який треба періодично оновлювати (вода не повинна бути застояної ) - Висококалорійні солодощі : кілька батончиків « Snickers » або « Шок» (до цих пір використовуються тактичними групами , як джерело живлення і енергії , що володіє малою вагою ) , жменю льодяників - Набір продуктів : пару банок хорошою тушонки , галети , суп -пакети , м´ясні та рибні консерви. Якщо ще дозволяє місце : крупа перлова , гречана , рис довгозерний , пшоно , макарони , вермішель , сухі овочеві напівфабрикати і тп . - Горілка , вино , спирт питної . Півлітра горілки для когось може бути засобом для зняття стресу і валютою.
25 . Сімейні цінності , реліквії , але ні в якому разі не на шкоду всьому іншому . Цей список , природно , доповнюється і коригується за вашим потребам . Намет , килимок і спальник речі не обов´язкові , але все ж вони включені в список. Без них приблизний обсяг рюкзака становить близько 30 літрів.

лиля 1984

• Гість
« Reply #3644 : 15 Березня 2014, 00:54:35 »
Скопировала с Кида,там целых 3 темки про тревожный чемоданчик, 2 девочки мои знакомые уже собрали