Мы с мужем часто покупаем мыло, станки, носки. Ну, вообщем первой необходимости.
У нас на Масанах часто ребята стояли в камуфляжке. Обычно около Кишени, один раз видела около Седама. Тележки быстро заполняются. Мне как-то неудобно спрашивать документы.....Разве ж можно таким спекулировать.... Горем...
Хотя, думаю, девочки, кто общается с нашими волонтерами - может предложить им прикреплять какой-нибудь документ что ль? Просто раз столько мошенников, настоящим волонтерам люди будут бояться помогать.
До речі, я біля "Кишені" волонтерів з "Самооборони" не бачила. От біля " Седама" на "Масанах" - так, стояли. А біля "Кишені" стояли люди від фонду Дериземлі (строго до виборів - після виборів їх ні разу там не бачила; не буду наговорювати на людей - зараз швидко темніє, то може вони стоять в той час, коли я ще на роботі...) і ще стояли якісь неповнолітні з виду дівчата пару раз (теж раніше) й збирали типу "на бат. "Донбас" від якогось там фонду. Здається,ще в якійсь темці інфа була, що там не все чисто зі збором благодійності. Стояли вони за якийсь процент від зібраного (я з однією з них розговорилася(; теж клала туди цукор й консерви - ну не можу повз проходити, хоча й розумію, що може це й "розвод". А в дівчат з "Самооборони" спитаю де точно саме їх волонтери стоять й відпишуся.