Юлла, пробачте за різкість, але це вже "трохи занадто". У вас все добре? Слава Богу! Але в тому, що все у вас добре , ваша заслуга велика?.. Ви, як і більшість з нас, ходите на невисокоплачувану роботу; як і більшість з нас доглядаєте дитину й ведете домашнє господарство. Ви самі писали, що матеріальне благополуччя вашої родини - заслуга чоловіка, який працює закордоном. Нема нічого дивного, що чоловік намагається забезпечити родину. Так й має бути. Порівнюєте себе (благополучну) з країною (неблагополучною)? Себе (зрящу "в корінь") з навколишніми (сліпими й схильними до зомбування, повторюючими "мантру")?
Я не завжди розділяю політичні погляди інших, їх уподобання, але це не заважає мені вважати себе людиною серед людей й будувати стосунки - навіть віртуальні - без саркастичного підтексту. Одна з моїх улюблених притч - біблейна, про перстень царя Соломона...
нет, вы меня не поняли. как и многие. просто здесь что не выложи, все переводится на личности: а у вас? Вам хорошо? вы... вы... вы... Я выложила то, что нашла. а то, что приходится отвечать на нападки, так уж простите - издержки воспитания

буду отвечать. и Вы, злобный тролль, уж точно, я думаю, поняли меня в том смысле, что я НИКОГДА не перехожу на личности (в отличии от многих других здесь)