0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Як мінімум лікар повинен був запросити на повторний прийом , вибачитись і розібратись чому сталася така ситуація
періодично роблю професійну чистку в Дентус клінік (1500 грн), потрібно робити раз на пів року, але коли як виходитьнеприємно, але щоб кровило - такого не було, можливо тут в кожного свої особливості організму ще додаються...
Привіт всімЧитаю дівчата, і розумію що прийшов і мені час йти знову Треба вирвати зуб мубрості і полікувати як мінімумм дваАле не знаю куди йти і до кого, по переше вирвати, бо боюсь страшенноВ вороніної лікувала, того лікаря вже наче нема, виїхав, в Адент теж не знаю хто зараз, бо відгуки не дуже. Залишається Магістрацька - до кого там піти? Тільки так щоб з толком , бо для мене зуби це взагалі печаль печальная Боюсь страшенно
Я рвала в вересні наче, зуб мудрості у молодого лікаря, він супер, все поясню, вирвав взагалі не боляче. Його багато хто хвалить, мій чоловік у нього теж вириапв, все пройшло ок.
Добрий вечір!Потрібен номер Сокирко для запису, дайте будь ласка в лічку, хто має. Дякую
Да, это Бусло, с ним как раз работает медсестра которая была с Врещом. Тоже все прекрасно рассказывает, успокаивает)
0506943531 Сокирко Сергій Миколайович
До війни робила в Адент+ обійшовся 1700 грнУ Вороніної у Вовка 1450 грн, але зараз не знаю які ціни. І якщо вибирати між цими двома, то краще до Вовка. Але тоді не було до нього запису прийшлось іти в АдентТеж треба йти
Підкажіть чи є У Вороніної рентген? Чи куди вони відправляють?