Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Стоматология  (Прочитано 601344 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Tanichka

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
Re: Стоматология
« Reply #7155 : 26 Вересня 2023, 08:38:38 »
Побывала я сегодня этого молодого хирурга, ну что сказать довольна, и даже очень. Он замена Врещу достойная, укол сделал ну почти безболезненно...
А вырвал за секунду. Он щипитильный, все рассказывает, успокаивает.
Так к специалист в обл стоматологии я удивлена этим....
Но Сокирко сказал, хоть бы не убежал в частную стоматологи, БО имеет талант к хирургии
я у нього в минулому році теж у вересні видаляла
все зважила і поки один видалила, в обласній на Магістрацькій видаляв молодий стоматолог Бусло Максим Сергійович, дуже чуйний та уважний  :super:

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #7156 : 26 Вересня 2023, 08:40:02 »
300грн
ціна не змінилася з минулого року, теж за 300 грн видаляли

Хиппуня

• Звезда форума
« Reply #7157 : 13 Жовтня 2023, 17:04:27 »
Дівчата, а на Магістрацькій Овчиннікова ще працює? Або до кого нормального можна звернутися зі складним зубом? Ато відгуки у Обласній в інеті жахливі.  І ще про Стоматгарант на Русовой, є хороші лікарі-жінки? Може ще хтось лікував у Ткаченко Марини в Вітаденті. Не знаю до кого звернутися, до свого лікаря не можу потрапити. щоб у центрі міста.

M@rina 23

• Постоялец
  • 063-29-70-513
« Reply #7158 : 25 Жовтня 2023, 11:40:20 »
Підкажіть будь ласка, хто останнім часом лікував зуби у приватній клініці Шевчука, які ціни на пломби і до якого лікаря краще записатись?

Chernihiv Girl

• Новичок
  • *
« Reply #7159 : 25 Жовтня 2023, 21:17:09 »
Підкажіть будь ласка, хто останнім часом лікував зуби у приватній клініці Шевчука, які ціни на пломби і до якого лікаря краще записатись?

Я була і дуже розчарувалася. Торік лікувала зуби у Шевчука Володимира Романовича спочатку передній, а потім нижню 6. До цього довгий час лікувала зуби в Вітаденті. Але лікар ще до війни переїхав в Одесу, тому я була у пошуках нового стоматолога. Порадили клініку Шевчука.
Так ось, по-перше, запис на місяць в перед (не розумію такого ажіотажу до цього лікаря, далі напишу чому), по-друге, коли Ви прийдете на свій час, то ще будете пів години чекати поки вас приймуть (порівнюю з Вітадентом там могло бути до 10 хв і то рідко, зазвичай у свій час приймали), по-третє, зроблять повне гімно.
Прийом: дочекалися ви нарешті коли вас приймуть, заходите, лікар робить анестезію й іде в сусідню кімнату їсти, десь через хвилин 10-15 він приходить і починає робити, тут в кабінет заходить вся його родина делегація (це сімейна клініка і там працює вся сім'я) і починають вирішувати питання хто не заплатив за воду чи за світло, вже не пам'ятаю. Це було перше лікування переднього зуба. Потім прийшла міняти пломбу в шістці. Теж після уколу він пішов десь ходив 10 хвилин. Прийшов наляпав величезну пломбу, потім довго її підпилював, я вже не витримала і сказала досить. Заплатила за неї 1500 грн (одна фотополімерна).
Не знаю чим вони роблять анестезію, але діє годин 6-7. До цього в мене анестезія відходила повністю десь через пів години, як я виходила від лікаря.
На наступний день починаю їсти на цей бік, а мені неймовірно болісно (до цього цей зуб мене не турбував, була стара пломба, яку я хотіла замінити), я подивилась в дзеркало, а там чорна пломба (фото не дуже передає, в житі виглядає гірше) я спочатку не зрозуміла, думала може він не той зуб робив, але ж ні, шістка, та і сказав що інші зуби нормальні. Думала іти розбиратися (я ненавиджу конфлікти та не хочу витрачати туди свою енергію) та й сенс, гроші мені за цей жах не повернуть, а перероблювати у цього "чудо доктора" я б не згодилась. Тому цю гадську клініку не раджу! Клініка Шевчука - шарашкина контора!
Пройшов майже рік, а й досі не можу тверду їжу їсти на цей бік, не можу чистити ниткою між шісткою і переднім зубом який він лікував. Бог його знає що він понароблював. Ось так.
Ортодонт був в шоці від його лікування, але поки проходжу ортодонтичне лікування, цей зуб не чіпаємо, бо після брекетів треба буде ставить коронку на нього.

Mery Poppins

• Звезда форума
  • 0932136136
« Reply #7160 : 28 Жовтня 2023, 19:42:33 »
Я була і дуже розчарувалася. Торік лікувала зуби у Шевчука Володимира Романовича спочатку передній, а потім нижню 6. До цього довгий час лікувала зуби в Вітаденті. Але лікар ще до війни переїхав в Одесу, тому я була у пошуках нового стоматолога. Порадили клініку Шевчука.
Так ось, по-перше, запис на місяць в перед (не розумію такого ажіотажу до цього лікаря, далі напишу чому), по-друге, коли Ви прийдете на свій час, то ще будете пів години чекати поки вас приймуть (порівнюю з Вітадентом там могло бути до 10 хв і то рідко, зазвичай у свій час приймали), по-третє, зроблять повне гімно.
Прийом: дочекалися ви нарешті коли вас приймуть, заходите, лікар робить анестезію й іде в сусідню кімнату їсти, десь через хвилин 10-15 він приходить і починає робити, тут в кабінет заходить вся його родина делегація (це сімейна клініка і там працює вся сім'я) і починають вирішувати питання хто не заплатив за воду чи за світло, вже не пам'ятаю. Це було перше лікування переднього зуба. Потім прийшла міняти пломбу в шістці. Теж після уколу він пішов десь ходив 10 хвилин. Прийшов наляпав величезну пломбу, потім довго її підпилював, я вже не витримала і сказала досить. Заплатила за неї 1500 грн (одна фотополімерна).
Не знаю чим вони роблять анестезію, але діє годин 6-7. До цього в мене анестезія відходила повністю десь через пів години, як я виходила від лікаря.
На наступний день починаю їсти на цей бік, а мені неймовірно болісно (до цього цей зуб мене не турбував, була стара пломба, яку я хотіла замінити), я подивилась в дзеркало, а там чорна пломба (фото не дуже передає, в житі виглядає гірше) я спочатку не зрозуміла, думала може він не той зуб робив, але ж ні, шістка, та і сказав що інші зуби нормальні. Думала іти розбиратися (я ненавиджу конфлікти та не хочу витрачати туди свою енергію) та й сенс, гроші мені за цей жах не повернуть, а перероблювати у цього "чудо доктора" я б не згодилась. Тому цю гадську клініку не раджу! Клініка Шевчука - шарашкина контора!
Пройшов майже рік, а й досі не можу тверду їжу їсти на цей бік, не можу чистити ниткою між шісткою і переднім зубом який він лікував. Бог його знає що він понароблював. Ось так.
Ортодонт був в шоці від його лікування, але поки проходжу ортодонтичне лікування, цей зуб не чіпаємо, бо після брекетів треба буде ставить коронку на нього.
Ого  :o
Ось вам славнозвісні стоматологи...
Скажу за Сокирко, я його рекомендую для всіх, а ось моєму чоловікові він не дуже "зайшов"
Тому кожному своє і свій лікар.
Тому бажаю кожному знайти свого лікаря і бути здоровим

marishenatko

• Звезда форума
« Reply #7161 : 28 Жовтня 2023, 20:40:08 »
Дівчата, підкажіть, чи нормально те, що відклеюються брекети? За місяць вже третій відпав.

шелена

• Местный житель
  • об оплате и раздаче в личку
« Reply #7162 : 29 Жовтня 2023, 22:09:20 »
У сина вже 10й місяц...ще ні разу не відклеїлось нічого

Анна Я

• Звезда форума
  • 0661204119, 0972842895 Аня
« Reply #7163 : 30 Жовтня 2023, 16:20:48 »
Ого  :o
Ось вам славнозвісні стоматологи...
Скажу за Сокирко, я його рекомендую для всіх, а ось моєму чоловікові він не дуже "зайшов"
Тому кожному своє і свій лікар.
Тому бажаю кожному знайти свого лікаря і бути здоровим
Ось завдяки Вашим рекомендаціям я і знайшла свого лікаря Сокирко. Дякую Вам, мені зайшов :super:
Зависть и злоба разрушает психику и добавляет энергии тем, против кого она направлена!!!

oxi

• Звезда форума
  • Мегацентр, Рокосс
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #7164 : 06 Листопада 2023, 09:37:36 »
А де цей Сокирко приймає?
Бак.закваски http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=13302.0
 рюкзаки,дорожные,др сумки http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=14596.0
 Дет.обувь http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=15121.0
 курточкипальто http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=25119

Tamara

• Звезда форума
« Reply #7165 : 06 Листопада 2023, 10:03:13 »
На Ремзаводе в филиале областной стоматологической поликлиники, пр.Мира, 204

alenkaha

• Звезда форума
  • 097-8два6-1три-5вісім
« Reply #7166 : 07 Листопада 2023, 10:48:27 »
раніше лікувала у Володимира Романовича. Але вони зараз зажерлись. Ціни просто космос, підвищують часто. Беруть гроші за будь яку маніпуляцію.
Бізнес просто супер, пропонують одразу саму дорогу пломбу, а що ставлять одному богу відомо.

Анна Я

• Звезда форума
  • 0661204119, 0972842895 Аня
« Reply #7167 : 27 Листопада 2023, 14:51:09 »
Оксан він дійсно класний, йди не пожалкуєш!  :super:
Зависть и злоба разрушает психику и добавляет энергии тем, против кого она направлена!!!

♥ღ.tatyana_p.ღ♥

• Постоялец
  • 063 787 24 94
« Reply #7168 : 28 Листопада 2023, 08:38:26 »
Не раджу цю клініку. Знайомому видалили зуб мудрості в цій клініці і навіть не наклали шви . В результаті - вночі почалася кровотеча і прийшлось терміново їхати в міську лікарню. Там наклали шви і були дуже здивовані методами лікування цієї клініки.
Коли зранку зателефонували в клініку Шевчука і спитали чому неналежно виконана робота - у відповідь хамство замість вибачення

marishenatko

• Звезда форума
« Reply #7169 : 28 Листопада 2023, 09:18:25 »
Не раджу цю клініку. Знайомому видалили зуб мудрості в цій клініці і навіть не наклали шви . В результаті - вночі почалася кровотеча і прийшлось терміново їхати в міську лікарню. Там наклали шви і були дуже здивовані методами лікування цієї клініки.
Коли зранку зателефонували в клініку Шевчука і спитали чому неналежно виконана робота - у відповідь хамство замість вибачення
Рвала 3 зуби мудрості в різних клініках, ніде не накладали шви.  У мене інше питання до цієї клініки. Поставили брекети. Щомісяця відклеюється по 1 брекету. Лікар каже це ми самі винні. Один раз приклеїли, ми відійшли від клініки 50 метрів і він відпав.

Kupi.cn.ua