Підкажіть будь ласка, хто останнім часом лікував зуби у приватній клініці Шевчука, які ціни на пломби і до якого лікаря краще записатись?
Я була і дуже розчарувалася. Торік лікувала зуби у Шевчука Володимира Романовича спочатку передній, а потім нижню 6. До цього довгий час лікувала зуби в Вітаденті. Але лікар ще до війни переїхав в Одесу, тому я була у пошуках нового стоматолога. Порадили клініку Шевчука.
Так ось, по-перше, запис на місяць в перед (не розумію такого ажіотажу до цього лікаря, далі напишу чому), по-друге, коли Ви прийдете на свій час, то ще будете пів години чекати поки вас приймуть (порівнюю з Вітадентом там могло бути до 10 хв і то рідко, зазвичай у свій час приймали), по-третє, зроблять повне гімно.
Прийом: дочекалися ви нарешті коли вас приймуть, заходите, лікар робить анестезію й іде в сусідню кімнату їсти, десь через хвилин 10-15 він приходить і починає робити, тут в кабінет заходить вся його родина делегація (це сімейна клініка і там працює вся сім'я) і починають вирішувати питання хто не заплатив за воду чи за світло, вже не пам'ятаю. Це було перше лікування переднього зуба. Потім прийшла міняти пломбу в шістці. Теж після уколу він пішов десь ходив 10 хвилин. Прийшов наляпав величезну пломбу, потім довго її підпилював, я вже не витримала і сказала досить. Заплатила за неї 1500 грн (одна фотополімерна).
Не знаю чим вони роблять анестезію, але діє годин 6-7. До цього в мене анестезія відходила повністю десь через пів години, як я виходила від лікаря.
На наступний день починаю їсти на цей бік, а мені неймовірно болісно (до цього цей зуб мене не турбував, була стара пломба, яку я хотіла замінити), я подивилась в дзеркало, а там чорна пломба (фото не дуже передає, в житі виглядає гірше) я спочатку не зрозуміла, думала може він не той зуб робив, але ж ні, шістка, та і сказав що інші зуби нормальні. Думала іти розбиратися (я ненавиджу конфлікти та не хочу витрачати туди свою енергію) та й сенс, гроші мені за цей жах не повернуть, а перероблювати у цього "чудо доктора" я б не згодилась. Тому цю гадську клініку не раджу! Клініка Шевчука - шарашкина контора!
Пройшов майже рік, а й досі не можу тверду їжу їсти на цей бік, не можу чистити ниткою між шісткою і переднім зубом який він лікував. Бог його знає що він понароблював. Ось так.
Ортодонт був в шоці від його лікування, але поки проходжу ортодонтичне лікування, цей зуб не чіпаємо, бо після брекетів треба буде ставить коронку на нього.