Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Обо всём (АРХИВ 21.11.2013)  (Прочитано 735620 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

LanaS

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
Re: Обо всём
« Reply #7395 : 14 Січня 2013, 15:48:41 »
Моя дочка 46 грн, ну конфетки. С одноклассницами пели "Прилетіла ластівка", а мальчик с ними был на сопилке играл.

DiZ

• ★SuperStar★
  • Улыбка имеет эффект отражения. Улыбнись! :)
« Reply #7396 : 14 Січня 2013, 15:55:46 »
Ну,или бирочку. Да и на самой одежде можна надписи вышивать. Ведь никто не застрохован.

такие продают даже http://www.kidstaff.com.ua/tema-738881.html

Audrey

• ★SuperStar★
  • Чоловіків можна аналізувати,жінок-лише обожнювати
« Reply #7397 : 14 Січня 2013, 17:55:19 »
   Девочки, я к вам за советом. Одна голова - хорошо, а мега-форум мамочек - еще лучше :D
Купили малому свинку морскую, девочку, он ее "свинка, свинка" - ну не годится так, нужно ведь имя придумать, хочу прикольное что-то, а фантазия не работает вообще ??? Кто тут креативный самый? Помогайте, а то будет она у нас "свинка", нехорошо так даму обзывать 8)

Девочка рыжая, с черно-белыми пятнышками.

Tanechka

• Звезда форума
« Reply #7398 : 14 Січня 2013, 18:01:16 »
   Девочки, я к вам за советом. Одна голова - хорошо, а мега-форум мамочек - еще лучше :D
Купили малому свинку морскую, девочку, он ее "свинка, свинка" - ну не годится так, нужно ведь имя придумать, хочу прикольное что-то, а фантазия не работает вообще ??? Кто тут креативный самый? Помогайте, а то будет она у нас "свинка", нехорошо так даму обзывать 8)

моя дочка всех Бонями называет ;D

Ванилька

• ★SuperStar★
  • :)))
« Reply #7399 : 14 Січня 2013, 18:02:13 »
Одри, у меня свинка Фроська была.  :)

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #7400 : 14 Січня 2013, 18:22:03 »
Прикольно, и то, и то  :D

Irka

• Звезда форума
« Reply #7401 : 14 Січня 2013, 18:24:17 »

Есть мульт о свинку Пепу

Ванилька

• ★SuperStar★
« Reply #7402 : 14 Січня 2013, 18:39:20 »
Агуша
Брошка, Бусинка
Жужу, Жасмин
Зайка
Изюмка
Ириска
Мася
Малинка
Оливка
Плюшка
Фенечка
Фанни
Хурма
Шери

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #7403 : 14 Січня 2013, 18:52:56 »
Почитала имена малому, на Бонечку согласился.  8) Хотела я Бусинкой назвать, или Агуша - муж зафукал :D

Ванилька

• ★SuperStar★
« Reply #7404 : 14 Січня 2013, 18:59:37 »
Ну, пусть Бонечка живет долго и хозяев собой радует. O:-)

злобный тролль

• Звезда форума
« Reply #7405 : 14 Січня 2013, 20:13:16 »
Мені дуже шкода тих діток, в сімях яких не прийнято колядувати, вчити колядок, готувати кутю, святкувати Святий вечір, де не вміють і не хочуть вміти щедрувати й розуміти суть різдвяних свят.  Вони ніби чимось обділені. Добре, коли батьки вважають за потрібне донести до дитини, що колядки й щедрівки - це прославляння Христа й побажання добра "господарю, господині й усій родині", а не нахабне вимагання грошей. Чи можна без цього обійтися? Звичайно, можна. Всі ми спроможні купити своїм дітям цукерок і дати пару гривень. Але не в цьому справа. Мені здається, що в світі стане менше добра...Я теж не сприймаю "колядницю-паляницю", "дайте нам по міліону" і тому подібні дурниці. І нерозуміючі очі: "А ми більше нічого не вміємо!". Таким колядникам доступно пояснюю скільки насправді коштують їх труди :D.  Двері якою-небудь гидотою ще ні разу не обмастили ;D. Люблю й поважаю добрі традиції й стараюся, щоб це підтримували мої діти. 

Иришка

• Местный житель
  • Я счастлива!!!
« Reply #7406 : 14 Січня 2013, 20:29:59 »
Мені дуже шкода тих діток, в сімях яких не прийнято колядувати, вчити колядок, готувати кутю, святкувати Святий вечір, де не вміють і не хочуть вміти щедрувати й розуміти суть різдвяних свят.  Вони ніби чимось обділені. Добре, коли батьки вважають за потрібне донести до дитини, що колядки й щедрівки - це прославляння Христа й побажання добра "господарю, господині й усій родині", а не нахабне вимагання грошей. Чи можна без цього обійтися? Звичайно, можна. Всі ми спроможні купити своїм дітям цукерок і дати пару гривень. Але не в цьому справа. Мені здається, що в світі стане менше добра...Я теж не сприймаю "колядницю-паляницю", "дайте нам по міліону" і тому подібні дурниці. І нерозуміючі очі: "А ми більше нічого не вміємо!". Таким колядникам доступно пояснюю скільки насправді коштують їх труди :D.  Двері якою-небудь гидотою ще ні разу не обмастили ;D. Люблю й поважаю добрі традиції й стараюся, щоб це підтримували мої діти.
полностью поддерживаю, мне тоже очень нравится, когда детки приходят и рассказывают какую-нибудь красивую колядку, щедривку. Видно что старались и дети, и родители. И дети ходят с правильным настроем - не денег собрать по соседям, а принести что-то светлое и доброе

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #7407 : 14 Січня 2013, 22:53:00 »
Ну, тут не соглашусь. У нас заведено готовить кутю, встречать Святой вечер, прекрасно понимаем суть праздника, но колядовать дочку не пущу  ::)

Ирина44

• ★SuperStar★
« Reply #7408 : 14 Січня 2013, 22:59:56 »
Почитала имена малому, на Бонечку согласился.  8) Хотела я Бусинкой назвать, или Агуша - муж зафукал :D
Мне Боня болше нравится. Знакома ещё была :) с морской свинкой Зосей.

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #7409 : 14 Січня 2013, 23:04:48 »
Нее, уже Боня, малой за вечер раз 10 на руки брал, Бонечкой уже называет, счастья столько O:-)