Я теж там не була, й свічку султанам не тримала
, але просто для себе шукала інформацію на різних сайтах в інтернеті - хотілося знати більше. Ні в якому разі не маю наміру когось образити або щоб "моє зверху було". Дійсно, на різних сайтах інформація про синів Сулеймана відрізняється; навіть даними щодо імен наложниць-матерів хлопчиків, кількістю синів, не кажучи вже про роки їх народження. Щодо нащадків Гюльфем, то за одними даними її єдиний син народився 1513, за іншими - синів було двоє - 1513 й 1515 р.н., а от дата й причина смерті всюди подається однаково - смерть від віспи в 1521. Хоча яке це має значення...
я не обиделась и обидеть тоже не хотела

Я как ВВ смотреть стала и книгу перечитала, и обо всех исторических персонажах, актерах, что их играют перечитала, инфы много, согласна, что она вся разная. Я вот остановилась на Википедии. Историю ведь пишут люди, люди ее пересказывают и достоверной 100% инфы мы никогда не узнаем

Ну а разглагольствовать и обсудить их мы можем и я б с удовольствием перенеслась в прошлое и со стороны понаблюдала ибо ну его нафиг попасть в гарем