Історія - супер!!!
І ім"я в дочки шикарне! Я взагалі люблю жіночі імена, які походять від чоловічих. Свою Олександрою назвала, про що не шкодую
Щоб історія була повною - то як вашого сина звуть?
То ще одна історія. Мені завжди подобалося ім'я Ростислав. Воно здавалося мені розкішним, глибоким, милозвучним й т.п. Ну мріялося (у невинних дівочих мріях про хлопців

)

, що от як буде синочок, то називатиметься Ростиславчиком... Коли синочок таки вирішив з мене народитися, то вирішив це зробити у день народження власного дідуся - мого тата

. Думалося, що я, так би мовити, в кращих традиціях народних, благополучно "розрішившись от бремени" у вигляді красуні-матері (кров з молоком, аякже ж!)))) власноручно продемонструю чоловікові коханому первістка, так би мовити, спадкоємця ( студенти, блін, тогочасні володіння, відповідно, - маленька кімнатка в общазі))). Та стався облом. Після пологів, я (не знаю, чого мій організм тако вирішив поступити - я його про те не просила) являла собою ілюстрацію до фрази "обнять и плакать" - таке бліде, нещасне, слабесеньке, тільки два ока світяться - "як і одне, так і друге"(думаю, від температури, коя надумалася якогось зеленого піднятися). Виглядало це приблизно отак -

. Я не те що дитину на руки взяти й мужу гордо вручити - я встати ледве могла від якогось незрозумілого безсилля. Облом, коротше(((. Коли в палату на другий день пробрався чоловік (під видом "студента з кафедри" (а студентами на той час ми й були в натурі) - в халаті, шапочці й бахілах з маскою))), й побачив мене в вищезмальованому образі, то на нього це справило глибоке - в хорошому розумінні - враження. От як воно діти дістаються! Це вам не чоловіча арія в процесі людинотворення!! Коротше, він тут же подарував мені оте саме одноосібне право назвати дитинку. За мужність , так би мовити, й героїзм. Ну, я вже тут як тут з вимріяним варіантом: Ростик. А треба сказати, що саме так звати мого рідного брата , з яким ми виросли як близнята (я старша на 1,3 роки). Я відразу заявили, що це не на честь брата , хоч він й дуже гарний, а що ім'я ну таке же найкраще)))). Погодився. Без умов й всяких сентенцій. За що йому вдячність досі! Усе.