Хочется действительно в это верить (я серьёзно). У меня кума тоже радовалась почти год. Потом дети все не такие стали, потом учителя, а в конечном итоге обратились к директору поменять классную.
Або ваша знайома вам занадто "яскраво" все описує та перебільшує, або її дочка це робить.
ЯК ви можете, на основі розмов з однією мамою з 1,5 тисяч учнів школи, так категорично висловлюватись?

У мене є знайомі в багатьох школах, але я про ці школи не пишу пліток, видаючи їх за істину (хоча розповідають бааагааато). і, до речі, якщо б всі 1,5 тисячі учнів школи приїхали на авто (яких у 2/3 точно немає), то школі б потрібно було весь парк під стоянку заполонити

а те, що ви писали щодо кл.керівника - можливо, вашій подрузі просто не пощастило з вчителем. Це не дає ані їй, ані вам права ТАК відгукуватись про всю школу.
Хочете висловитись - будь ласка, пишіть про ту школу, про яку знаєте достеменно, та в якій ваша дитина вчиться.
Я знаю, про що кажу, повірте мені. А телефони дорогі є в кожній школі, і планшети також, часи зараз такі. І чи буде дитина хизуватись цим айфоном - залежить від виховання вдома, а не від школи.