Чернігівський форум про дітей

Голосування

Довыборы в парламент Украины по 205 округу : 26 июля. За кого голосовать собираетесь?

Сергей Березенко – Блок Петра Порошенка
Геннадий Корбан - ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП"
Игорь Андрийченко - Партия Демократический Альянс (ДемАльянс)
 Зуб Владимир - «Самопоміч»
Мельник Олександр Григорович - Політична партія "Громадянська позиція
Міщенко Андрій Миколайович - політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода"
Ткач Юрій Володимирович - Політична партія "Республіка"
за другого кандидата
ни за кого
не пойду вообще на выборы
не определился

Автор Тема: Поболтаем про политику? НОВОЕ ГОЛОСОВАНИЕ  (Прочитано 664777 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ogle

• Гість
Re: Поболтаем про политику? НОВОЕ ГОЛОСОВАНИЕ
« Reply #23640 : 06 Травня 2014, 22:39:15 »
Со странички в фейсбуке (подписалась вчера  :D)
Жана Новосельцева, обмусоленоного вчера
Цитувати
Ну вот и очередная ложь. Канал 1+1 обвиняет меня в "работе на стороне". По пунктам:
1. Я не являюсь учредителем Гром ТВ. 20% принадлежат моей жене. Сейчас, конечно, собираюсь возглавить данный проект.
2. Гром ТВ поднимал запретные на всех каналах темы, независимо от политической ситуации. Будь то "кровавый подвал КГА" в разгар революции. Или же "золотая визитка главы Гаи"- в момент стабильной власти Януковича.

ogle

• Гість
« Reply #23641 : 06 Травня 2014, 22:40:01 »
:D
Виталий Гайдукевич facebook
"Департамент ФБР по борьбе с наркобизнесом обескураженно крутит глобус - кто-то где-то синтезировал мощнейшую дурь. Пробную партию в пакете от сахара случайно приобрел некий О. Царёв. Есть опасения, что дурь употреблена полностью. При попытках дешифровать, что после говорит обозначенный персонаж, вскипел и сломался дорогостоящий генератор случайных букв. Наркотик нового поколения, передается еще и аудио-визуально."
ой, ты меня опередила  :D только думала скопировать, тоже на него подписана  ::)

marusya_on

• Местный житель
  • MOB 063 315 63 24
« Reply #23642 : 06 Травня 2014, 23:24:49 »
 Интересная статейка http://inforesist.org/plan-putina-na-9-maya/

Оксана77

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • Профиль-источник знаний!
« Reply #23643 : 06 Травня 2014, 23:58:31 »
Хто там говорив по території України на початку 20 ст.?  :P
Межі українських земель на картах початку ХХ ст.
http://vsviti.com.ua/2014/04/mezhi-ukrajinskyh-zemel-na-kartah-pochatku-hh-st/
Поможем деткам вместе!

https://vk.com/yarmarka_vo_blago

Катеринушка

• ★SuperStar★
« Reply #23644 : 07 Травня 2014, 00:02:38 »
Хто там говорив по території України на початку 20 ст.?  :P
Межі українських земель на картах початку ХХ ст.
http://vsviti.com.ua/2014/04/mezhi-ukrajinskyh-zemel-na-kartah-pochatku-hh-st/

Ну так правильно. Кусок украинского востока в 1991 году от Украины отошел России за то, что присоединили к нам Крым. Так что нечего москалям рассказывать, что Крым нам "подарили".

Юлла

• Звезда форума
« Reply #23645 : 07 Травня 2014, 00:33:28 »
Аваков сожалеет, что украинские военные не могут стрелять по мирному населению
2014-05-06   Версия для печати
Вот запись из аваковской странички Фейсбука. Цитируем по сайту РБК для тех, кто не зарегистрирован в этой сети:
"Украинские военные не могут стрелять по мирному населению. Этим ограничением активно пользуется враг. Враг за него прячется и стреляет оттуда. Мы не можем взять и вырубить эту посадку вертолетным или пулеметным огнем. Потому что там - мирные дома.Когда идет такая война, я прошу всех, кто в тылу, не на передовой, кто умничает, кто дает "советы": поймите реальную ситуацию. У нас армию разваливали методично. У нас нет адекватных спецподразделений. То, что сейчас происходит - это боевое слаживание, первое за многие годы. Мы видим, кто есть кто. Кто имитатор, кто отказывается, кто играет. А кто не боится"
На самом деле, министр скромничает. Подчиненные ему войска уже имеют немалые успехи в стрельбе по мирному населению. Так из 30 убитых вчера 5 мая в Славянске, как обозначил их на своем Фейсбуке Аваков, "террористов", по словам руководителей обороны этого города, 25 - мирные жители. Скорее всего, эта цифра тоже не соответствует действительности. но в любом случае, очень сложно отнести к террористам молодую женщину, которая получила смертельное ранение в голову, выглянув на балкон собственной квартиры.

oxana.podlesnaja

• Звезда форума
  • 0637562140 Оксана
« Reply #23646 : 07 Травня 2014, 00:34:47 »
Ну так правильно. Кусок украинского востока в 1991 году от Украины отошел России за то, что присоединили к нам Крым. Так что нечего москалям рассказывать, что Крым нам "подарили".
Вот именно  >:(
ОБ ОПЛАТЕ И РАЗДАЧЕ В ЛИЧКУ ПОЖАЛУЙСТА!!!

фрукта

• ★SuperStar★
« Reply #23647 : 07 Травня 2014, 01:21:32 »
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/05/6/7024561/?attempt=1
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/05/6/7024482/
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/05/6/7024544/

Кто верит еще в то, что ЮТВ не связана с Путиным, и все сегодня происходит, потому что у Путина окончательный приступ шизофрении?
Она же еще хуже чем был Ян, чтобы сорвать выборы ценой жизней своего народа.... Нет слов. И все это в то время, когда народ боится на праздник выйти на улицу. Теперь становиться ясно чего она первая в Одессу примчалась и благодарила милицию.
Самое печальное, что об этом тут писали сразу как её выпустили.
Фу!  :negative:

Natka Desna

• Звезда форума
  • 0633941267
« Reply #23648 : 07 Травня 2014, 09:08:35 »
Одеська трагедія оточена чутками і конспірологією

В мережі з'явилося безліч різних конспірологічних версій того, що сталося в Одесі, а також жахливих подробиць, які, однак, далеко не завжди витримують перевірку фактами, повідомляється в статті Олени Риковцевої Радіо Свобода.

Ось, наприклад, одне з численних повідомлень про "загибель вагітної жінки" в Будинку профспілок: Вагітна жінка. Мертва. Вона не мала жодного відношення ні до бійців одеської дружини, ні до їх "опонентів". Вона просто там працювала. Збиралася, мабуть, йти в декрет. Але не пішла... Вона просто прийшла в той день на роботу.

І не повернулася назад. І її дитина вже ніколи не народиться. Люта смерть забрала відразу два життя. В результати розслідування поширеної інформації з'ясувалося таке: П'яту добу з моменту одеської трагедії, а я все продовжую зустрічати посилання на "вагітну жінку в Будинку профспілок". На це ведуться навіть люди, які оцінюють події, умовно кажучи, з "майданівської" сторони. І абсолютно нікого не бентежить, що про цю "вагітну" досі ніяких відомостей.

Ні родичів, які хоч якось би дали знати, що втратили дочку (сестру тощо), перебувала в такому положенні, ні батька майбутньої дитини, хоча я розумію, що не у кожного майбутнього дитини оголошується батько, ні експертів, які підтвердили б цей конкретний страшний факт. Там багато страшних фактів, але з таким варто було б розбиратися в першу чергу! Не розбираються. Це ж надзвичайно ефектно з точки зору пропаганди.

Я ще в неділю говорила з головним лікарем однієї з одеських клінік, куди привозять поранених. Цей лікар працює день і ніч, він не сидить у фейсбуках. Тому тільки від мене дізнався про існування "вагітної жінки" і попросив показати її фото. І відразу сказав, що це явно жінка у віці, яку навіщось зняли ось в такій позі, мабуть, щоб створити відповідний ефект. Але він, звичайно ж, подзвонив в якісь свої вищі лікарські інстанції, щоб дізнатися, чи не було вагітних серед поранених і загиблих. Йому чітко відповіли, що не було.

Зараз, коли я знову і знову зустрічаю це кровожерне посилання (а люди ніби отримують своєрідне задоволення, коли її постять), я все-таки ще раз дзвоню в Одесу до цього лікаря, щоб дізнатися, чи не з'явилося тепер відомостей про загиблу вагітну. Він відповів, що перевіряв ще в одній інстанції. Ні, не з'явилося. Так може бути, час припиняти упиватися тим, чого не було, і розбиратися з тим, що було насправді? Кореспонденту також вдалося з'ясувати, що бюро Одеської судмедекспертизи вже завершило розтин всіх тіл, виявлених у Будинку профспілок. Тіл вагітних серед них немає.

Також поки не підтверджуються і повідомлення про загиблих при пожежі дітей. У всякому разі, в неофіційному списку загиблих дітей немає. Блогери викрили ще одну "качку" - з'явилося у "Фейсбуці" повідомлення нібито від імені лікаря одеської швидкої допомоги Ігоря Розовського: "Як лікар я поспішив надати допомогу тим, кого можна було врятувати, але мене зупинили бойовики, не давши підійти до пораненого.

Один з них грубо відштовхнув мене, пообіцявши, що скоро мене і інших євреїв Одеси чекає така ж доля. Я бачив хлопця, якого можна було врятувати, якби я зміг забрати його в лікарню, але всі вмовляння закінчилися ударом по моєму обличчю і втратою окулярів. За 15 років я бачив дуже багато, але вчора я хотів плакати, ні, не від болю чи приниження, а від безсилля щось зробити. В моєму місті сталося те, чого не було навіть за часів фашистської окупації. Я задаюся питанням, чому мовчить весь світ?"

Насправді такого лікаря в Одесі не існує. На фотографії зображений зубний лікар на ім'я Руслан Хаджі-Муратовіч Семенов, який працює в Усть-Джегутинській стоматологічній поліклініці Карачаєво-Черкеської Республіки Росії, - повідомляє сайт StopFake. Аккаунт "Розовського" був створений 3 травня, а після того, як (дез)інформація розійшлася по мережі, - стертий. Втім, не можна сказати, що "качки" у зв'язку з одеською трагедією в мережі пов'язані лише з однією стороною конфлікту.

Так, незабаром після пожежі багато українські ЗМІ повідомили з посиланням на фейсбук Олександра Ройтбурда, що серед загиблих у Будинку профспілок - 15 росіян і 10 жителів Придністров'я. Ця інформація не підтвердилася, як зізнався сам Ройтбурд: Ця була інформація 1-го одеського каналу, на жаль недостовірна. Канал настільки чіткий, що я повівся, на жаль.

Джерело: fakty.ictv.ua                                                                                           

sinka

• Звезда форума
« Reply #23649 : 07 Травня 2014, 10:32:49 »
Ангела Меркель в ЯРОСТИ от речи Грегора Гизи.

https://www.youtube.com/watch?v=885YRINaeKo

мужик более менее объективно винит и РФ и Штаты с ЕС...
хороший анализ...но, к сожалению, слова в воздух - никто не хочет слышать...

Ванилька

• ★SuperStar★
  • :)))
« Reply #23650 : 07 Травня 2014, 12:33:08 »
Интересная статейка http://inforesist.org/plan-putina-na-9-maya/

Все может быть. Сам то Путин в Крым на 9 мая собирается. А в Москве тем часом можно хоть на Красной площади теракт устраивать. :-[

Yulkin

• Звезда форума
  • Юля 093 77пять217один

mamanya

• ★SuperStar★
  • Великими стали многие учителя, воскрес—только Один
« Reply #23652 : 07 Травня 2014, 12:43:17 »
http://3rm.info/46608-v-organizacii-odesskoy-hatyni-prinimali-uchastie-grazhdane-ssha-i-izrailya.html

эта фраза: Зачем? А затем! Кому нужна эскалация конфликта на бывшей Украине? Американцам! Только им и никому более! сразу дает понять на чьей стороне товагищщщ...
Цитувати
Нациcты, обвешанные cине-желтыми прапорами, там как раз готовили коктейли Молотова. Британца привлекла любопытная четверка одетых довольно легко парней ближневоcточной наружноcти. Эти иноcтранцы cтремительно двигалиcь в направлении эпицентра cобытий и что-то оживленно обcуждали по-английcки. На руках каждого были надеты белые резиновые перчатки, иcпользуемые для работы c химреактивами.
 Британец решил cпроcить, откуда они. От четверки отделилcя этот, в cиней майке (явно главный cреди них). Он заявил: "Я из Израиля". Британец cпрашивает: "Вы из Израиля и вы наблюдаете за вcем этим". На что израильтянин на неплохом английcком отвечает: "Нет, я не наблюдаю. Мы принимаем учаcтие в этом". Затем он пояcняет, что у него двойное гражданcтво - CША и Израиля, а также что он училcя в Мэдиcоне.

И каким надо быть дебилом, чтом на глазах у посторонних бегать с пробирками? И рассказывать постороннему о том откуда он и что он тут делает? :-\  Визитку Яроша случайно не давал?
Роза Марковна, за шо Вы сейчас мечтаете больше всего?
— Больше всего я мечтаю за платье…
— За новое платье?
— Нет, не за новое – за влезть в старое…

Катеринушка

• ★SuperStar★
« Reply #23653 : 07 Травня 2014, 13:59:20 »
Повеселили!

Funtic

• Звезда форума
« Reply #23654 : 07 Травня 2014, 14:06:14 »
ну прям ситуация в страна в последние полгода (шина -это Украина)

"поросячий визг"_адреналин.MPG