А что еще ненависти нету?
я тогда плохо читаю, куда не зайти столько помоев льется, как с одной так и с другой стороны, как можно вообще говорить сейчас о сплоченности народа ,если этого нету, растоптано и кстати сделано далеко не нашими врагами, да зачем нам враги мы друг друга можем уничтожить аж бегом , мы радуемся отделению Крыма хотя сами его туда и посылали , злорадствуем что у них будет Абхазия , ликуем от беспредела , поддерживаем вседозволенность , дальше что?
Ну, тоді може читати треба менше)))) Зараз дуже багато людей висловлюють свої емоції, деякі дуже грубо, бо інтернет дозволяє сховатися за лівою аватаркою і строчити багато того, що людина в реальному житті посоромилася би казати. Якщо на їх усіх звертати увагу, то ніяких нервів не вистачить)))
Також не дуже красиво, коли одна людина починає казати від імені усього народу. Всі ми різні, у кожного є свої думки. Я, наприклад, можу впевнено казати про себе і про своїх родичів і друзів, але не буду казати за усю Україну.
Ось ви, наприклад, за кого кажете про те що "ненавидят", "злорадствуют", "ликуют от беспредела" и "поддерживают вседозволенность"?
Ви бачите "помои", а я бачу багато чудових людей, які висловлюють свою підтримку, допомагають грошима, житлом і усім чим можуть. Усі ці жахливі події показали, що в нас є багато добрих, відданих і безкорисливих людей.
В спільноті, де пропонується житло біженцям із Криму, за пару днів з’явилося 22 (!) сторінки із пропозиціями допомоги від людей з усіх куточків України!
Просто шукайте найкраще в людях)