0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
У меня итальянский ажурный пледик был. Красивююющий...был... Пока его не додумалась в стилаьной машине постирать... Теперь это вязаный носовой платок ))
я так платье малой постирала ))мама моя пошила внучке шерстяное платьице на пуговках, типа сарафанчик, отделка кружевная - красиво вобщем.а я "очень умная" - в стиралку его кинула, теперь у куклы обалденный наряд имеется.
посижу, почитаю, у кого ещё что село
На ділянці, де сталася трагедія, введено обмеження швидкості руху до 80 км/год через крутий поворот. Натомість потяг їхав зі швидкістю щонайменше 180 км/год, стверджують експерти, які взялися за розслідування причин трагедії. Місцеві ЗМІ передають, що саме швидкість і могла стати причиною трагедії. За останніми даними, загинули 78 людей, ще понад 140 постраждали. Загалом у потязі знаходилися 218 пасажирів.
З'явилось відео кривавої аварії потяга в Іспанії: вагони злетіли із шаленою швидкістю Іспанія,На відео потяг входить у поворот і одразу кілька перших вагонів злітають з рейок.http://tsn.ua/svit/z-yavilos-video-krivavoyi-avariyi-potyaga-v-ispaniyi-vagoni-zletili-iz-shalenoyu-shvidkistyu-303839.html
Нардепи також хочуть, щоб алкоголь та цигарки продавали в спеціальних магазинах або відділах, які відокремлені від місць торгівлі іншими товарами і мають власний вхід. Виробники вина вважають, що така ініціатива скоротить можливість легального продажу, оскільки обладнати такий відділ у невеликих торгових мережах неможливо. Нагадаємо, раніше група депутатів на чолі з Тетяною Бахтеєвою (Партія регіонів) подали в Раду законопроект, який передбачає підвищення ставки акцизного збору з 0,87 грн до 2,5 грн за літр. За допомогою цієї ініціативи нардепи планують отримати додаткові 2 млрд грн для фінансування заходів охорони здоров'я, зокрема в лікарні "Охматдит".