Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости.(Архив до 25.11.13)  (Прочитано 475891 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

She-Wolf__,,,^._.^,,,__

• ★SuperStar★
  • Все ВСЕГДА заканчивается хорошо!!! :)
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #5115 : 21 Березня 2013, 18:12:14 »
Раньше, например, на телевидении дикторами работали люди не только с хорошей дикцией, но и с правильной грамотной речью. Ведущие новостей были образцом произношения. А сейчас? Безграмотные, шепелявый какие-то...
на 1+1 есть парочку  :walldash:
да еще у них губы кривые какие то во время разговора.... а их крупным планом показывают  :negative:

Об оплате и раздаче, пожалуйста, в личку.

drena

• ★SuperStar★
« Reply #5116 : 21 Березня 2013, 18:20:54 »
с этим согласна, но спрос рождает предложение) масса людей ждет таких вот "простых" статей)

но они иногда поднимают такие скользкие вопросы и не боятся, а это важно! (другие издания боятся). за что я могу простить им и статьи про члены и не лицеприятные и не этичные фото. а зерна от плевел каждый думающий человек может отсеять, но хорошие материалы бывают у них и смелые  :super: а с некоторых можно посмеяться, конечно и пропустить  ;D

ЛюГорка

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • Люда. Тел. 093-316-39-02; 067-460-57-66
« Reply #5117 : 21 Березня 2013, 18:36:57 »
Девочки, вы знаете что произошло в Днепропетровске? Снова погибли люди на остановке  >:D >:D
http://vikna.stb.ua/news/2013/3/21/127381/
Какой ужас.

Ассоль

• Гість
« Reply #5118 : 21 Березня 2013, 18:43:41 »
с этим согласна, но спрос рождает предложение) масса людей ждет таких вот "простых" статей)

но они иногда поднимают такие скользкие вопросы и не боятся, а это важно! (другие издания боятся). за что я могу простить им и статьи про члены и не лицеприятные и не этичные фото. а зерна от плевел каждый думающий человек может отсеять, но хорошие материалы бывают у них и смелые  :super: а с некоторых можно посмеяться, конечно и пропустить  ;D
Возможно и бывают, просто я не припоминаю.
Я, если хочу новости почитать, беру Черниговщину - новости то те же самые, но написано СОВСЕМ по другому.

злобный тролль

• Звезда форума
« Reply #5119 : 21 Березня 2013, 18:48:18 »
Я виписую  "Вісник Ч". Точніше, виписувала до цього часу. За ті роки, що отримую газету, спостерігаю деградацію цього видання - маю на увазі теми дописів. Таке враження, що в гонитві за "сенсацією" забули елементарні принципи журналістської (й не лише журналістсько) етики. Чого варта статейка  про, пардон, отой член...А "центрова" стаття номера до дня Захисника Вітчизни (там про мера одного райцентру й ВІЛ-інфікованого хлопчика з того ж райцентру; хоч прізвище дитини не вказане, але ситуація змальована так яскраво, що в маленькому містечку не сховатись :()). Журналіст, як і лікар, має керуватися принципом "Не нашкодь!", але ... НА ФІГА?! Піпл же хаває! От була зустріч з письменницею й відомим громадським діячем Оксаною Забужко. Мені подобаються її твори - ще зі школи дізналася про них, й сама вона як людина мені цікава. Пішла й я на те зібрання, отримала масу позитиву й грунту для роздумів...Але не в тому справа! Знаєте, який заголовок для статті про цю зустріч сподобилися придумати корифеї від журналістики (не з "Вісника", а зі спорідненої газети)? Заголовок чітко повідомляв, що Оксана Забужко була в джинсах кольору хакі... :-\ Я ПРОЗРЄЛА!! Так от де біфштекс закопаний! А дехто, наївний :D,  на філософський лад налаштувався, механізм самопізнання увімкнув... Згадався пошленький дитячий віршик часів мого дитинства, - там, типу, маленька дівчинка "рекламує" себе як ... ну коротше, так: "у меня трусы в горошек, хороши да хороши..." ::). Розумію, треба тираж, треба гроші. Але все ж повинно мати міру! Таке враження, що читача нахиляють до рівня плінтуса. Рівня львівського "Експресу" ( це, як на мене, високий рівень!) це видання (й йому подібні) не досягне ніколи! Так що тепер добре подумаю, яку газету мені виписати, щоб перед сім'єю й самою собою соромно не було.
« Останнє редагування: 21 Березня 2013, 22:48:14 від злобный тролль »

АрІ-Я

• Звезда форума
« Reply #5120 : 22 Березня 2013, 09:59:56 »
Я виписую  "Вісник Ч". Точніше, виписувала до цього часу. За ті роки, що отримую газету, спостерігаю деградацію цього видання - маю на увазі теми дописів. Таке враження, що в гонитві за "сенсацією" забули елементарні принципи журналістської (й не лише журналістсько) етики. Чого варта статейка  про, пардон, отой член...А "центрова" стаття номера до дня Захисника Вітчизни (там про мера одного райцентру й ВІЛ-інфікованого хлопчика з того ж райцентру; хоч прізвище дитини не вказане, але ситуація змальована так яскраво, що в маленькому містечку не сховатись :()). Журналіст, як і лікар, має керуватися принципом "Не нашкодь!", але ... НА ФІГА?! Піпл же хаває! От була зустріч з письменницею й відомим громадським діячем Оксаною Забужко. Мені подобаються її твори - ще зі школи дізналася про них, й сама вона як людина мені цікава. Пішла й я на те зібрання, отримала масу позитиву й грунту для роздумів...Але не в тому справа! Знаєте, який заголовок для статті про цю зустріч сподобилися придумати корифеї від журналістики (не з "Вісника", а зі спорідненої газети)? Заголовок чітко повідомляв, що Оксана Забужко була в джинсах кольору хакі... :-\ Я ПРОЗРЄЛА!! Так от де біфштекс закопаний! А дехто, наївний :D,  на філософський лад налаштувався, механізм самопізнання увімкнув... Згадався пошленький дитячий віршик часів мого дитинства, - там, типу, маленька дівчинка "рекламує" себе як ... ну коротше, так: "у меня трусы в горошек, хороши да хороши..." ::). Розумію, треба тираж, треба гроші. Але все ж повинно мати міру! Таке враження, що читача нахиляють до рівня плінтуса. Рівня львівського "Експресу" ( це, як на мене, високий рівень!) це видання (й йому подібні) не досягне ніколи! Так що тепер добре подумаю, яку газету мені виписати, щоб перед сім'єю й самою собою соромно не було.
Уже писала, еще напишу: люблю Вас читать  ;D. Хочу только добавить, что в последнее время вообще смотреть новости и читать газеты очень тяжело. Мало информации, которую должны знать все, и много той, о которой знать многим и не нужно (особенно напрягают криминальные статьи с фото  :-[ ).

maridam

• ★SuperStar★
  • поменьше ворчите, побольше мурчите!!
« Reply #5121 : 22 Березня 2013, 10:17:53 »
злобный тролль прям зачитываюсь вашими постами :super: манера повествования мне очень напоминает Ирену Карпу :-\

Olya1985

• Звезда форума
  • 097-314-75-02
« Reply #5122 : 22 Березня 2013, 10:29:05 »
А мне нравится эта газета, прочитываю ее всю от корки до корки! А про произношение журналистов..... Не знаю, не знаю. Послушайте тогда нашего министра Азирова.  :D И что тут говорить.

Меланжик

• Звезда форума
  • Аліна
« Reply #5123 : 22 Березня 2013, 13:23:11 »
люблю львівський "Експрес"  ;), і мої домашні всі читають
Щоб побачити веселку, треба пережити дощ.

Роблю солодкі букети!

She-Wolf__,,,^._.^,,,__

• ★SuperStar★
« Reply #5124 : 22 Березня 2013, 15:05:10 »
Київ вже "обскакав" Берлін і Прагу за дорожнечею оренди житла
http://tsn.ua/groshi/kiyiv-vzhe-obskakav-berlin-i-pragu-za-dorozhnecheyu-orendi-zhitla-287247.html

Цитувати
У результаті Київ може сміливо претендувати на звання одного з найдорожчих для орендарів міст Європи. Так, середній бюджетний варіант столичної однокімнатної квартири площею близько 35 кв. м коштуватиме $ 439 за місяць. Водночас у Берліні за аналогічну пропозицію просять у середньому $ 348, в Празі - $ 316, а в Будапешті - $ 295

She-Wolf__,,,^._.^,,,__

• ★SuperStar★
« Reply #5125 : 22 Березня 2013, 15:08:54 »
 :walldash: :walldash: :walldash:

Столичні лікарі хотіли поховати померлого малюка в якості "біовідходів"
http://tsn.ua/zdorovya/stolichni-likari-hotili-pohovati-pomerlogo-malyuka-v-yakosti-biovidhodiv-287210.html

Цитувати
В мене почалися пологи, піднявся тиск, крутилася голова. І мені просто прийшли і зробили укол. Для того, щоб спати. А на другий день почали викликати пологи гелем. Дуже мене вимучили і дитинка померла через годину. І мені сказали, що вода вже була погана", - розповіла породілля.

She-Wolf__,,,^._.^,,,__

• ★SuperStar★
« Reply #5126 : 22 Березня 2013, 15:14:41 »
Донецькі священики закликають під час посту почистити френд-стрічки у соцмережах
http://tsn.ua/tsikavinki/donecki-svyascheniki-zaklikayut-pid-chas-postu-pochistiti-frend-strichki-u-socmerezhah-287109.html

Цитувати
Аби очиститися духовно, потрібно навести лад у житті та думках. Соцмережі, де проводять чимало часу, не виняток. Лад треба навести у віртуальних справах також - наполягає протоієрей Донецької єпархії.

"Якщо ми просимо вибачення один в одного і у Бога, і Господь прощає нам. Можна сказати - стирає всі наші прогріхи, то в кеші серверів зберігається та інформація, про яку ти давно забув", - каже протоієрей Донецької єпархії Георгій Гуляєв.

DiZ

• ★SuperStar★
  • Улыбка имеет эффект отражения. Улыбнись! :)
« Reply #5127 : 22 Березня 2013, 17:48:47 »
"Кишчачий магазин": Королевская попыталась говорить по-украински
http://news.liga.net/video/politics/830163-kishchachiy_magazin_korolevskaya_popytalas_govorit_po_ukrainski.htm  :))

Цитувати
Министр социальной политики Наталия Королевская внесла свой своеобразный вклад в развитие украинского языка, как это периодически делает премьер-министр Николай Азаров. Сегодня во время выступления в Верховной Раде она не только сорвалась на крик, но и говорила на смеси украинского и русского языков в стиле главы правительства.

Из-за грубых интонаций депутаты от Партии регионов попросили Азарова больше не приводить Королевскую в Раду.

ржунемогу ^-^
« Останнє редагування: 22 Березня 2013, 17:59:28 від DiZ »

She-Wolf__,,,^._.^,,,__

• ★SuperStar★
« Reply #5128 : 22 Березня 2013, 17:51:33 »
"Кишчачий магазин": Королевская попыталась говорить по-украински
....
ржунемогу ^-^
а это вообще что?  :-\
« Останнє редагування: 22 Березня 2013, 18:07:28 від She-Wolf__,,,^._.^,,,__ »

DiZ

• ★SuperStar★
  • Улыбка имеет эффект отражения. Улыбнись! :)
« Reply #5129 : 22 Березня 2013, 17:52:39 »
а это вообще что?  :-\
по ссылке перейди там видео 50 секунд ;D