Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Де терміново позичити 50000 гривень без довідок  (Прочитано 53 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Anyingind

• Новичок
  • *
Вітаю всіх. Необхідно терміново закрити декілька приватних боргів та оплатити річне навчання дитини у коледжі. Сума потрібна чималенька - 50000 грн. Офіційно не працевлаштований, працюю на замовленнях, тому банківську довідку надати не можу. Де можна отримати таку позику на картку терміново та без зайвої паперової тяганини? Поділіться реальним досвідом, хто куди звертався?

Kelemandjaro

• Частый гость
  • **
Оплата навчання та закриття термінових фінансових питань не чекають, тому добре розумію вашу ситуацію. Я сам працюю як фрілансер, і коли мені знадобилися кошти на сімейні потреби, у банках мені відмовили через відсутність офіційної довідки про доходи. Тоді я перейшов на офіційний сайт ШвидкоГроші і заповнив заявку на кредит на 50 000 грн онлайн. Процес виявився простим і зрозумілим навіть для новачка. З документів знадобилися лише паспортні дані та ідентифікаційний номер. Заявку розглянули протягом кількох хвилин, після чого гроші надійшли прямо на банківську картку. Це дійсно зручно, коли кошти потрібні терміново і немає часу чекати рішення від банківських установ. Головне - відповідально поставитися до повернення позики та сплачувати внески за розкладом. Тоді співпраця залишить лише позитивні враження, а ваші фінансові питання будуть вирішені без зайвої бюрократії. Сам спочатку трохи хвилювався через онлайн процес, але все пройшло гладко та без жодних сюрпризів.