Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Як зробити повний чекап організму за годину  (Прочитано 102 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Anyingind

• Новичок
  • *
Давно збираюся повністю перевірити стан здоров'я, але як уявлю черги в наших лікарнях, так відразу відпадає бажання. Постійно відчуваю якусь важкість у боці після їжі, часті головні болі та загальну слабкість під вечір. Хочеться знайти приватний центр у Києві, де можна пройти глибоке обстеження всіх органів за один візит без болю. Які сучасні методи експрес-діагностики зараз вважаються найточнішими та найшвидшими для зайнятої людини?

Kelemandjaro

• Частый гость
  • **
Привіт. Сам довго шукав швидкий варіант перевірки, бо бігати по кабінетах тижнями та здавати літри крові з вени не мав часу. Мені знайомий порадив спробувати функціональне комп'ютерне сканування, яке зчитує показники тіла через спеціальні датчики. На сторінці сайту https://www.altimed.net/uk/service/diagnosis/ можна детально ознайомитися з програмами комплексного чекапу органів та судин тіла. Процедура абсолютно безболісна: ти просто сидиш у кріслі близько години, а система автоматично фіксує біофізичний відгук клітин. Мені там відразу видали детальний паспорт здоров'я і знайшли приховану причину болю у застої жовчі, яку УЗД пропустило. Лікар на місці розшифрував усі графіки дуже зрозумілою мовою і розписав програму відновлення без важкої хімії. Сервіс високого рівня, все чітко по запису, жодної хвилини не втрачаєш у коридорах центру під дверима.

Anyingind

• Новичок
  • *
Дякую за таку детальну пораду, формат швидкого обстеження без голок та черг мені просто ідеально підходить для графіка. Прихований застій жовчі - це цілком імовірна причина моєї важкості, тому обов'язково вивчу сайт та запишуся.