Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Оптимізація здоров'я та клітинний біохакінг  (Прочитано 128 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Anyingind

• Новичок
  • *
Всім привіт. Мені 38 років, працюю в напруженому ритмі в Києві, і останнім часом відчуваю серйозний спад продуктивності та швидкості мислення. Хочу спробувати концепцію біохакінгу, щоб оптимізувати ресурси організму, налагодити роботу клітин та повернути енергію тіла. Підкажіть, з чого краще почати цей шлях новачкові, щоб діяти на науковій основі у профі?

Kelemandjaro

• Частый гость
  • **
Вітаю. Біохакінг - це перш за все управління ресурсами тіла на основі точних об'єктивних цифрових даних твого організму клітинно на апаратах. Не варто купувати випадкові БАДы в інтернеті навмання, треба спочатку знайти приховані дефіцити та перевірити роботу мітохондрій - наших внутрішніх електростанцій. Мені дуже допомогла спеціальна апаратна програма відновлення сил за допомогою сучасних частотних та світлових технологій під контролем фахівців. На сайті https://www.altimed.net/uk/ можна подивитися послуги з клітинного біохакінгу, антивікові програми та повні комплекси чекапів організму. Спочатку тобі роблять експрес-скринінг всіх систем за годину без голок, а потім лікар розробляє індивідуальну стратегію якісного довголіття. Процедури чудово запускають регенерацію тканин, покращують кровообіг мозку і повністю знімають хронічну втому після дедлайнів. Після курсу голова працює чітко, пропав цей вечірній туман, і потреба в каві чи енергетиках відпала зовсім у всьому тілі.

Anyingind

• Новичок
  • *
Дякую за роз'яснення про роботу мітохондрій та індивідуальну стратегію довголіття, це саме той науковий підхід, який я шукав для профілактики вигорання. Отримати повну розкладку по клітинах за годину без біганини - супер. Буду вивчати сайт.