Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 344072 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Natysik

• Местный житель
Re: Вопрос-ответ
« Reply #6810 : 03 Січня 2024, 09:45:19 »
Добрий вечір. В кого син в минулому році проходив медкомісію у військкоматі, коли виповнилося 16 років, можете в особистому повідомленні розказати, як це все відбувається? Чи ходили хтось з батьків з ним? Чи зі школи супровод був? Як довго по часу проходило? Заздалегідь вдячна.
Теж цікаво  ::)

Мадонна

• Звезда форума
« Reply #6811 : 03 Січня 2024, 11:22:37 »
Теж цікаво  ::)

Можу відповісти те, що знаю в цьому році. Учитель із Захисту України в школі надав перелік документів, які треба принести. Батькам взагалі ніхто нічого не казав. Той же учитель і повинен був вести дітей у військкомат, але похід скасували.

Мелания

• Новичок
  • *
« Reply #6812 : 04 Січня 2024, 00:12:16 »
Добрий вечір. Хто видаляв атерому на голові: де видаляли, звичним хірургічним способом чи радіоножем, чи якимось іншим способом? Куди порадите звернутись, до якого хірурга? В пріоритеті приватна клініка.

Dgessica

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
« Reply #6813 : 04 Січня 2024, 10:45:18 »
Добрий вечір. Хто видаляв атерому на голові: де видаляли, звичним хірургічним способом чи радіоножем, чи якимось іншим способом? Куди порадите звернутись, до якого хірурга? В пріоритеті приватна клініка.
Я б порадила обласну лікарню, там онко-хірург подивиться, щоб це точно була атерома, і видалить, якщо є потреба.
Вони можуть запалюватись, а можуть не заважати і не рости, і не потребувати видалення.

alenka_2186

• Звезда форума
  • 099 72 25 111
« Reply #6814 : 05 Січня 2024, 12:50:47 »
Дівчата, підкажіть, скільки коштує куб гарячої води?

КатюшонОК

• ★SuperStar★
  • дзвонити з 16 до 18
« Reply #6815 : 05 Січня 2024, 13:02:49 »
Дівчата, підкажіть, скільки коштує куб гарячої води?
в мене приходить майже 89 грн+ще ж за користування трубами типу окремо близько 20 грн

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #6816 : 05 Січня 2024, 17:55:18 »
в мене приходить майже 89 грн+ще ж за користування трубами типу окремо близько 20 грн
В мене 105 грн за куб - водопостачання, та 15 грн - водовідведення. Ну й так, ще користування трубами, навіть коли не користуєшся. Це ще десь 15-40 грн на місяць. Не за куб а всього.
За холодну виходить 15+15 (водопостачання та водовідведення).

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #6817 : 05 Січня 2024, 20:54:55 »
Дівчата! А в мене питання стосовно статуса "дитина постраждала від війни".
Після того, як подасте документи на Мазепи, скільки чекали на результат?
Довідку, яку вони виписують датують датою подання документів? Чи датою виписки довідки?
Й ще питання: окрім безкоштовного харчування у школі, ще щось вона дає? Чи поки тільки так?

~Людмила~

• Звезда форума
« Reply #6818 : 05 Січня 2024, 21:25:41 »
Довідку, яку вони виписують датують датою подання документів? Чи датою виписки довідки?
Й ще питання: окрім безкоштовного харчування у школі, ще щось вона дає? Чи поки тільки так?

Подавала документи 28 липня, забрала 31 серпня. На довідці дата 17 серпня. Я, так розумію, на довідці вказують дату засідання, коли приймають всі рішення (чи як воно там правильно називається).
Із пільг - тільки безкоштовне харчування в школі.

Ще знаю точно, що коли на початку навчального року можна було отримати планшет для дитини від благодійників (управління освіти інформувало школи), то там першочерговою умовою була довідка ВПО+обов'язково одна з категорій, серед яких і була дитина, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Також були багатодітні, малозабезпечені і т.д.
« Останнє редагування: 05 Січня 2024, 21:30:41 від ~Людмила~ »

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #6819 : 05 Січня 2024, 22:57:21 »
Подавала документи 28 липня, забрала 31 серпня. На довідці дата 17 серпня. Я, так розумію, на довідці вказують дату засідання, коли приймають всі рішення (чи як воно там правильно називається).
Із пільг - тільки безкоштовне харчування в школі.

Ще знаю точно, що коли на початку навчального року можна було отримати планшет для дитини від благодійників (управління освіти інформувало школи), то там першочерговою умовою була довідка ВПО+обов'язково одна з категорій, серед яких і була дитина, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Також були багатодітні, малозабезпечені і т.д.
Дякую за розгорнуту відповідь!  :daisy:
А щодо проїзду у транспорті не було пропозицій для цієї категорії дітей?  :-\ Чомусь мені ще ця пропозиція десь засіла у голові...

COSTA

• Звезда форума
« Reply #6820 : 06 Січня 2024, 09:59:12 »
Вам вже відповіли, ще додам, що телефонувала до Міністерства соц.політики та мені письмово надіслали відповідь, що ніяких доплат чи виплат нема.
чс - Натали... , Хипуня,anyshka,Li@za, Томочка, Nessera

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #6821 : 06 Січня 2024, 10:07:27 »
Вам вже відповіли, ще додам, що телефонувала до Міністерства соц.політики та мені письмово надіслали відповідь, що ніяких доплат чи виплат нема.
Дякую. Щодо виплат то так, теж чула й читала, що виплат ніяких немає...

Mery Poppins

• Звезда форума
  • 0932136136
« Reply #6822 : 09 Січня 2024, 08:18:01 »
Добрий вечір. В кого син в минулому році проходив медкомісію у військкоматі, коли виповнилося 16 років, можете в особистому повідомленні розказати, як це все відбувається? Чи ходили хтось з батьків з ним? Чи зі школи супровод був? Як довго по часу проходило? Заздалегідь вдячна.
Я проходила особисто в віцськоматі огляд, бо Працюю в лікарні, так ось бачила хлопчика одного 16 років сам проходив комісію, ще й запитали, що він тут робить, сказав зі школи відправляють.
Взагалі комісія сама не дуже довго, але черга велика починаючи з очікування на вулиці, бо пускать по 3-5 чоловік.....
Берут кров з вени, а потім по всім лікарям (сидять вони всі в одному кабінеті великому, просто у кожного свій стіл, питають скарги чи хронічні хвороби), якщо є такі хвороби краще брати з собою амбулаторну карту. А взагалі всім пишуть придатний/на чи моїм деяким дівчатам написали обмежено придатна.

Mery Poppins

• Звезда форума
  • 0932136136
« Reply #6823 : 09 Січня 2024, 08:21:21 »
Дівчата де в нас можна купити тримач для ремінця годдиника (Тренчик)?
Порвався мій, а без годинника зовсім не зручно, новий ремінець купляти не хочу.
Годинник Huawei band 4

vikiS

• Звезда форума
  • благодарность принимаю под аватарку
« Reply #6824 : 09 Січня 2024, 18:19:10 »
Підкажіть  де можна купити льняну, рижій, рапсову олію на розлив ? Колись на ниві було під куполом різні. Бо ті, що в магазині в пляшках  вони зовсім не ароматні .
« Останнє редагування: 09 Січня 2024, 18:21:37 від vikiS »

Kupi.cn.ua