Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 344772 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Dgessica

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
Re: Вопрос-ответ
« Reply #6555 : 09 Листопада 2023, 17:14:28 »
Моя на прийомі казала, навіщо було 6 років вчитися, щоб 1 хвилину послухати пацієнта і 20 хвилин заносити дані в комп'ютер, особливо ті, що не стосуються теперішнього стану пацієнта. В Аскеп були запитання скільки зубів, обхват грудної клітки, ще якась дурня.
:wacko:
отож
нічого, всі дані потрібні, мабуть
колись буде простіше, бо все буде вже введено, але наразі поки що саме так: основне - ввести дані  :wacko:

Len4ik4ik

• Местный житель
« Reply #6556 : 10 Листопада 2023, 12:52:15 »
Всім доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто буває на ЦР, ціни на сири (домашнього виробництва)? Якщо є змога, була б дуже вдячна за інформацію або ж фото з цінами.

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #6557 : 11 Листопада 2023, 15:11:03 »
Я заточувала в домі побуту ,начебто 3 поверх .
дякую :daisy:
Вайбер 0937717795 Катя

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #6558 : 11 Листопада 2023, 15:26:58 »
Підкажіть, будь ласка, як надійно викликати таксі о 5:30 ранку? Краще з вечора через якусь службу? (яку саме?) або ранком болт чи уклон через додаток?

скоріш всього вам вже не актуально, але хай люди почитають :D

до війни та зараз користуємось хопіном :)
є виклик на час, є залишити відгук, є залишити чайові
видно маршрут, ціну, авто, водія, його номер, рейтинг і т.д

але правильно писали раніше - таксисти ах..ли
чоловіків-водіїв у місті мало, перебирають районами, можуть спеціально не брати замовлення, щоб за вищу ціну викликали :negative: бо якщо у ваш район ніхто не бере замовлення, то вам пропонують список за вищу оплату, ви тицяєте на машину - обираєте її самостійно з переліку, ціна вища. Водій може відмінити замовлення... Але якщо ви тричі його робите і він його не бере чи відміняє, то падає його рейтинг ;D тому вони вам пишуть і складають казочки про "не вигідно, я далеко", але пам'ятайте - ви клієнт і всі ризики програма враховує, тому якщо водій починає нити, то запропонуйте йому самостійно скасувати замовлення - відшепче і він приїде, і дуже швидко

всі ці нюанси знаю, бо через перериту Любецьку чого вже з нами не трапяллось за весь час :wacko: головна проблема - немає водіїв, беруть з інших фірм, а там вони королі >:D
« Останнє редагування: 11 Листопада 2023, 15:29:32 від Kateryna »
Вайбер 0937717795 Катя

Соната

• Местный житель
  • 0933651668
« Reply #6559 : 11 Листопада 2023, 18:48:49 »
Підкажіть, будь ласка, хто стикався з проблемою внесення в Дію свідоцтва про народження дитини? Видає, що документ не знайдено...Як вирішити цю проблему?

♡ LeSa ♡

• Звезда форума
« Reply #6560 : 11 Листопада 2023, 18:54:21 »
Підкажіть, будь ласка, хто стикався з проблемою внесення в Дію свідоцтва про народження дитини? Видає, що документ не знайдено...Як вирішити цю проблему?
У мене так з першого разу не вийшло. Бо було незрозуміло, чи перша то літера І українська в серії свідоцтва, чи англійська, чи цифра 1. Тож я спробувала різні варіанти і вийшло. Можливо і у Вас так

Соната

• Местный житель
  • 0933651668
« Reply #6561 : 11 Листопада 2023, 19:01:51 »
У мене так з першого разу не вийшло. Бо було незрозуміло, чи перша то літера І українська в серії свідоцтва, чи англійська, чи цифра 1. Тож я спробувала різні варіанти і вийшло. Можливо і у Вас так
Дякую, але ота перша буква не видаляється, стоїть ,,намертво"!

Lika-Lika

• Звезда форума
  • 073-40-65-286(viber) Света
« Reply #6562 : 11 Листопада 2023, 19:09:32 »
В мене було. Написала в службу підтримки в Дії, вони дали запит в РАЦС, виявилося,  що в актовому запису неправильно вказана моя дата народження.  Виправляти актовий запис і робили нове свідоцтво про народження малому

Соната

• Местный житель
  • 0933651668
« Reply #6563 : 11 Листопада 2023, 20:56:29 »
В мене було. Написала в службу підтримки в Дії, вони дали запит в РАЦС, виявилося,  що в актовому запису неправильно вказана моя дата народження.  Виправляти актовий запис і робили нове свідоцтво про народження малому
Дякую! Але потім же треба документи всі переробляти під нове свідоцтво?

COSTA

• Звезда форума
« Reply #6564 : 11 Листопада 2023, 21:52:37 »
може проще нічого не міняти? І в Дію не вносить. У мене така ж проблема,  вожу, ношу за собою свідоцтво донечки, зараз в неї вже своя Дія, й також без внесення свідоцтва про народження, тільки паспорт та код.
чс - Натали... , Хипуня,anyshka,Li@za, Томочка, Nessera

~Людмила~

• Звезда форума
« Reply #6565 : 11 Листопада 2023, 22:51:50 »
У мене не підтягує свідоцтво про народження дитини, бо у нас різні прізвища. Писала в тех.підтримку Дії - отримала відповідь, що в моєму випадку підтягнути неможливо  :walldash:

Lika-Lika

• Звезда форума
  • 073-40-65-286(viber) Света
« Reply #6566 : 12 Листопада 2023, 08:17:55 »
Ходила тільки в ЦНАП, бо не формувався витяг про місце реєстрації.  Там внесли нові данні і все.

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #6567 : 12 Листопада 2023, 12:28:26 »
Рано или поздно, все равно все переделывать придется, если есть ошибка! Только позже будет необходимо больше документов менять... У меня у мамы, только в 70 лет, после смерти папы пошли проблемы, потому что её имя было в разных документах записано по разному. Анжела или Анжелла. С одной или с двумя буквами. Пришлось тогда свидетельство о рождении и свидетельство о браке переделывать! Остальные документы: паспорт, трудовая, пенсионное - были более одинаковы... А проблема была из-за того, что в советское время на это никто не обращал внимание.

Власа

• Звезда форума
  • Viber 093 336 563 четыре
« Reply #6568 : 12 Листопада 2023, 22:10:31 »
Доброго вечора, підкажіть будь ласка - з приводу нарахування субсидій зараз треба звертатись у пенсійний фонд? Мене цікавить  Чернігівський район, може є телефони відповідного відділу? Буду вдячна за інфу
Про оплату пишіть в ОСОБИСТІ будь ласка ) Дякую

marishenatko

• Звезда форума
« Reply #6569 : 12 Листопада 2023, 22:43:14 »
До котрої години їздить транспорт у місті?

Kupi.cn.ua