0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Не площадь, но единственное, где знаю: перекресток проспекта Победы и Пятницкой. Где была остановка 1 троллейбуса. Сразу за остановкой.
Дівчата, підкажіть. В квитанції за воду було написано, що потрібно повірити лічильник, причому термін повірки у нас давно протермінований. (не зверталась, бо квитанції не приходили і поняття про це не мала) Звернулась в водоканал тижні 3 назад, написала заяву і тиша. Дзвоню в водоканал, але коли обираю відповідний пункт меню там очікуйте, очікуйте і все. Хто може звертався, там у них все так довго і не заморочуватись, чи їхати в водоканал. Хто повіряв, що там до чого?
звертатися лише дітям, які зареєстровані в Чернігові
По месту регистрацииИ в райцентре это в разы быстрее будет. Знакомые в Нежине уже все оформили
Доброго дня, підкажіть, куди віддати на ремонт блендер?Не працює у каші ніж, нічого не можу подрібнити((Може у кого схоже було?Можете порекомендувати майстра?Дякую
Я возила свій блендер в лагрос, пр.Мира 180-А тел.72-48-72[/quoteДякую за відповідь
0638845276 поверка счётчиков воды без снятия
Це якась приватна фірма? бо ходила в водоканал, там сказала, чекайте бо дуже багато заяв
Я теж заерталась на Мстиславську ,але після цього хтось на форумі писав ,що в період війни можна не перевіряти лічильники.Може вже помінялось щось.
Так. Вони роблять повірку на місці, видають акт , його віднести в Водоканал. 350 грн без зняття лічильника. Прийшли через день після того, як оставила заявку
Звертались за цім номером 0800106363,записали на перевірку буквально на наступний день
Так 350 грн за всю поверку? Или за каждый счётчик? А то у нас их четыре. Не представляю, сколько опять денег готовить, когда надо будет!;