Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 348347 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Dgessica

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
Re: Вопрос-ответ
« Reply #5580 : 29 Травня 2023, 21:35:45 »
А хто знає, де можна купити москітну сітку просто сіткою, не на м/п вікно, а на старе, по заданим розмірам?
Щось зайшла в декілька магазинів, ніде немає...  ???

Samara

• Постоялец
  • +380987381018 р-н Червоної Площі 💙💛
« Reply #5581 : 29 Травня 2023, 21:59:55 »
Підкажіть, хто користується домашнім інтернетом від київстар, як працює? Підключення безкоштовне, як на сайті пишуть?
Працює без нарікань. Навіть дають 7 днів довіри якщо не сплатив за новий місяць. У знайомої вже як більше 4х років. Краще ніж УТ чи Основа.

АТЛАСИ,КНИЖКИ ТА ЖУРНАЛИ для детей и школы https://goo.su/Iq4

Алиса111

• Местный житель
« Reply #5582 : 29 Травня 2023, 22:23:21 »
А хто знає, де можна купити москітну сітку просто сіткою, не на м/п вікно, а на старе, по заданим розмірам?
На ринку нива біля купола ,  павільйон, чи як правильно назвати. Торгують насінням, різними городніми товарами. Прямо навпроти входу в купол. Я там купляла пару років тому, продають на метри. Ціна тоді була дуже приємна.

Алиса111

• Местный житель
« Reply #5583 : 29 Травня 2023, 22:45:59 »
На ринку нива біля купола ,  павільйон, чи як правильно назвати. Торгують насінням, різними городніми товарами. Прямо навпроти входу в купол. Я там купляла пару років тому, продають на метри. Ціна тоді була дуже приємна.
А ще трохи пройти між тими павільйонами, там мужчина такий крупний торгує насінням. В нього бачила цієї весни. Але зеленого кольору. Хоча зараз ... Не до кольору. 

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #5584 : 29 Травня 2023, 22:59:16 »
Начебто, колись, на центральному ринку продавалась там, де й плівка на метраж. Позаду м'ясного павільйону, відразу біля воріт, що на ДТСААФ виходять....

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #5585 : 29 Травня 2023, 23:41:44 »
Працює без нарікань. Навіть дають 7 днів довіри якщо не сплатив за новий місяць. У знайомої вже як більше 4х років. Краще ніж УТ чи Основа.

Дякую, вже підключили сьогодні  :super:
А ви вимикаєте вай-фай на роутері? Бо в модемі для укртелекому є така функція і можна працювати по дроту, а у новому модемі щось не знайшла такої кнопки, тобто вай-фай постійно ввімкнений  :-[

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #5586 : 29 Травня 2023, 23:44:17 »
А ще трохи пройти між тими павільйонами, там мужчина такий крупний торгує насінням. В нього бачила цієї весни. Але зеленого кольору. Хоча зараз ... Не до кольору.

Дякую, от на Ниві я дуже давно не була....стара сітка ще є, але вона з великими дірками, складена удвічі, ті роки було вдосталь, але ж час нікого не шкодує, вже пропускає кусючих друзів )

Начебто, колись, на центральному ринку продавалась там, де й плівка на метраж. Позаду м'ясного павільйону, відразу біля воріт, що на ДТСААФ виходять....

Дякую, спробую знайти і спитати там

Hamstell

• Постоялец
« Reply #5587 : 30 Травня 2023, 06:23:46 »
У Дискаунті 1,5м*1,3м + липучка для приклеювання 99 грн

Svitlanas

• Звезда форума
  • Ноль6три5семь0781семь
« Reply #5588 : 30 Травня 2023, 07:19:51 »
Підкажіть будь ласка, контакти оббивки вхідної двері

ЇжА-чоК :)

• ★SuperStar★
« Reply #5589 : 30 Травня 2023, 08:36:29 »
Дякую, вже підключили сьогодні  :super:
А ви вимикаєте вай-фай на роутері? Бо в модемі для укртелекому є така функція і можна працювати по дроту, а у новому модемі щось не знайшла такої кнопки, тобто вай-фай постійно ввімкнений  :-[
ми ніколи не вимикаєм вай-фай на роутері, а навіщо ???
Самый красивый наряд для девушки - это счастье. Носите его не снимая.

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #5590 : 30 Травня 2023, 11:19:02 »
Вдячна вам за пораду  :girlsmile:

ми ніколи не вимикаєм вай-фай на роутері, а навіщо ???
Можливо, я цим дуже переймаюся, у наш час вай-фай всюди, але поки не пройдуть десятиліття чи більше, ми достоменно не дізнаємося, який же вплив він має на нас. Тому я намагаюся мінімізувати користування ним і працювати по можливості за допомогою дротового інтернету. До того ж по дроту інтернет швидший. Але ж вай-фай тепер не вимкнеш все одно, лише на ніч.

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #5591 : 30 Травня 2023, 11:32:20 »
:super:
як раз і в мене таке ж питання назріло

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #5592 : 30 Травня 2023, 11:35:30 »
Вдячна вам за пораду  :girlsmile:

Можливо, я цим дуже переймаюся, у наш час вай-фай всюди, але поки не пройдуть десятиліття чи більше, ми достоменно не дізнаємося, який же вплив він має на нас. Тому я намагаюся мінімізувати користування ним і працювати по можливості за допомогою дротового інтернету. До того ж по дроту інтернет швидший. Але ж вай-фай тепер не вимкнеш все одно, лише на ніч.
після всього, що сталося, я цим вже не переймаюсь, поки вай-фай якось подіє на організм - можна вмерти купою різних смертей значно раніше  ???
просто не спіть  з роутером в обіймах )

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #5593 : 30 Травня 2023, 11:37:15 »
ще одне побутове питання виникло, порадьте, хто може обслужити кондиціонер, мене більше тривожить невитікання конденсату, трубку я перевірила, наче не забита, більше нічого своїми силами не можу придумати зробити  ???

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #5594 : 30 Травня 2023, 12:41:23 »
після всього, що сталося, я цим вже не переймаюсь, поки вай-фай якось подіє на організм - можна вмерти купою різних смертей значно раніше  ???
просто не спіть  з роутером в обіймах )
Так. Вай-фай зараз усюди! Навіть, якщо вимикати у своїй квартирі, навколо є ще кілька десятків квартир, у яких він теж ввімкнений постійно. Коли заходиш у тролейбус - там теж Вай-фай. Проходиш вздовж банка, кафе, магазину - усюди Вай-фай. Навіть, коли виходиш на вулицю, можно ввімкнути у телефоні пошук можливих сіток й він видать кілька десятків Вай-фай. Й усі вони працюють ЗАВЖДИ! Для них немає перешкод!