0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
ще одне побутове питання виникло, порадьте, хто може обслужити кондиціонер, мене більше тривожить невитікання конденсату, трубку я перевірила, наче не забита, більше нічого своїми силами не можу придумати зробити
Так. Вай-фай зараз усюди! Навіть, якщо вимикати у своїй квартирі, навколо є ще кілька десятків квартир, у яких він теж ввімкнений постійно. Коли заходиш у тролейбус - там теж Вай-фай. Проходиш вздовж банка, кафе, магазину - усюди Вай-фай. Навіть, коли виходиш на вулицю, можно ввімкнути у телефоні пошук можливих сіток й він видать кілька десятків Вай-фай. Й усі вони працюють ЗАВЖДИ! Для них немає перешкод!
Треба жити десь у лісі або у приватному будинку, тоді сусідні вай-фаї не будуть турбувати ))
спробуйте подзвонити 0730912556 Володимир
Дівчата, порадьте де гарно підберуть окуляри для зору. Початкова стадія катаракти, сказали піти в оптіку купити окуляри, але два ока дуже різні. то треба помучатись(((Дякую.
підбирали в Люксоптиці і в Фільмані - і там і там нормально, але немає Ваших пробем...я би сказала, що в Фільмані (принаймі на Кругу) дуже прискіпливо підходять до своєї роботи
Добрий вечір, може в когось є телефон майстра для ремонту пральної машинки
Дівчата, а є у когось контакти гарного майстра по холодильникам?