мені здається, що взяти все в одному місці типу розетки все одно не вийде
Корм я дивилась де акції, там і замовляла, розетка чи петслайк. Наповнювач деревний дівчата форумські десь замовляють мішками по телефону в Чернігові недорого, а бетонітовий в інтернеті та ж ціна, що і наприклад у нас в місті, я брала в магазині Зоо біля 12 школи (ще є на ниві) по 113 грн за 5 кг. На олх доречі бачила дешевше, типу 150 грн за 10 кг, але вже купила кукурудзяний 26 кг за 460 грн, теж на олх з безкоштовною доставкою. Лотки були на розетці по акції, але ми купили давно звичайний піддон для розсади в світі рослин, глибокий сантиметрів 15, користуємось вже років 4.
дякую за поради
пройшли по магазинах, в підсумку корм замовили Практік через інстаграм, наповнювач замовила на Розетці 462 за 10 кг, донька наполягла купити Van Cat, такий як був, а потім вже переучувати. Біля дому в магазині тільки лоток купили і совочок, аби зовсім без покупок не вертатись.
Тепер ще питання по кукурудзяному наповнювачу. Якщо є посилання на продавця ОЛХ, дайте будь ласка. Мама моя теж хоче на дешевший перейти. Бо вона не знала, скільки то коштує, їй дві пачки разом з котами дали. А пачки 10 л вистачило десь на три тижні, для однієї кішки менше буде витрата, але все одно їй дорого.