Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 350218 раз)

1 Користувач і 4 Гостей дивляться цю тему.

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
Re: Вопрос-ответ
« Reply #5115 : 04 Березня 2023, 08:06:37 »
дякую
будиночок у них є, більше друга кішка його полюбила, то їй і лишається
Ліжечко то сестри чоловік робив. Він виробами з дерева займається, то виставковий зразок був, подарував, а матрасик звісно сама шити планую.
Стерелізацію плануємо. Вони ж лише три тижні тому приїхали, худесенькі, поки адаптувалися, почали їсти, потім обробили від паразитів, то не встигли просто.
я теж розетку для покупок люблю через постійні акціїї, а тепер ще й пункт видачі в 3 хвилинах від будинку. Як брати не малими пакунками, то нести близько, я ж без транспорту свого. Але там треба знати, що замовляти
мені здається, що взяти все в одному місці типу розетки все одно не вийде
Корм я дивилась де акції, там і замовляла, розетка чи петслайк. Наповнювач деревний дівчата форумські десь замовляють мішками по телефону в Чернігові недорого, а бетонітовий в інтернеті та ж ціна, що і наприклад у нас в місті, я брала в магазині Зоо біля 12 школи (ще є на ниві) по 113 грн за 5 кг. На олх доречі бачила дешевше, типу 150 грн за 10 кг, але вже купила кукурудзяний 26 кг за 460 грн, теж на олх з безкоштовною доставкою. Лотки були на розетці по акції, але ми купили давно звичайний піддон для розсади в світі рослин, глибокий сантиметрів 15, користуємось вже років 4.

Yanika

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #5116 : 04 Березня 2023, 08:15:04 »
Підкажіть, адекватного педіатра, щоб заключити декларацію, дитина вже не маленька, але ж час від часу є потреба звернутись, від дільничної толку 0.

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #5117 : 04 Березня 2023, 08:24:48 »
Підкажіть, адекватного педіатра, щоб заключити декларацію, дитина вже не маленька, але ж час від часу є потреба звернутись, від дільничної толку 0.
Сотніченко  :super: але не знаю чи бере нових пацієнтів

oxi

• Звезда форума
  • Мегацентр, Рокосс
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #5118 : 04 Березня 2023, 10:36:02 »
Корм я дивилась де акції, там і замовляла, розетка чи петслайк. Наповнювач деревний дівчата форумські десь замовляють мішками по телефону в Чернігові недорого, а бетонітовий в інтернеті та ж ціна, що і наприклад у нас в місті, я брала в магазині Зоо біля 12 школи (ще є на ниві) по 113 грн за 5 кг. На олх доречі бачила дешевше, типу 150 грн за 10 кг, але вже купила кукурудзяний 26 кг за 460 грн, теж на олх з безкоштовною доставкою. Лотки були на розетці по акції, але ми купили давно звичайний піддон для розсади в світі рослин, глибокий сантиметрів 15, користуємось вже років 4.
якщо можливо киньте ссилки на корм по акції який ви берете для кішки
Бак.закваски http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=13302.0
 рюкзаки,дорожные,др сумки http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=14596.0
 Дет.обувь http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=15121.0
 курточкипальто http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=25119

Галя

• Новичок
  • *
  • моб 093 744 68 54
« Reply #5119 : 04 Березня 2023, 11:57:44 »
я ж процитувала повідомлення LIDO і дала назву магазину, про який вона написала, а сайт вам для розуміння чи є там взагалі те, що вам потрібно...
Дякую, я вже потім зрозуміла :daisy:
Уже знайшла!
Про оплату и раздачу сообщайте в личку

Татьяна К.

• Частый гость
  • **
  • тел. 0937995774
« Reply #5120 : 04 Березня 2023, 14:35:24 »
Добрий день, підкажіть номер телефону майстра по ремонту пральних машин, щоб не за всі гроші світу . Дякую.

Katrin

• Звезда форума
« Reply #5121 : 04 Березня 2023, 15:21:20 »
Сотніченко  :super: але не знаю чи бере нових пацієнтів
Не бере точно. Сусідка 3 дитину навіть ніяк не може до неї записати, бо вже норму набрала. То чекає, поки звільниться місце

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #5122 : 04 Березня 2023, 16:37:49 »
Седун. Але теж не знаю, чи бере ще дітей.

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #5123 : 04 Березня 2023, 19:07:54 »
дякую за поради
пройшли по магазинах, в підсумку корм замовили Практік через інстаграм, наповнювач замовила на Розетці 462 за 10 кг, донька наполягла купити Van Cat, такий як був, а потім вже переучувати. Біля дому в магазині тільки лоток купили і совочок, аби зовсім без покупок не вертатись.
Тепер ще питання по кукурудзяному наповнювачу. Якщо є посилання на продавця ОЛХ, дайте будь ласка. Мама моя теж хоче на дешевший перейти. Бо вона не знала, скільки то коштує, їй дві пачки разом з котами дали. А пачки 10 л вистачило десь на три тижні, для однієї кішки менше буде витрата, але все одно їй дорого.

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #5124 : 04 Березня 2023, 21:30:42 »
дякую за поради
пройшли по магазинах, в підсумку корм замовили Практік через інстаграм, наповнювач замовила на Розетці 462 за 10 кг, донька наполягла купити Van Cat, такий як був, а потім вже переучувати. Біля дому в магазині тільки лоток купили і совочок, аби зовсім без покупок не вертатись.
Тепер ще питання по кукурудзяному наповнювачу. Якщо є посилання на продавця ОЛХ, дайте будь ласка. Мама моя теж хоче на дешевший перейти. Бо вона не знала, скільки то коштує, їй дві пачки разом з котами дали. А пачки 10 л вистачило десь на три тижні, для однієї кішки менше буде витрата, але все одно їй дорого.
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/adelecat-napolnitel-napovnyuvach-IDQFGBg.html

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #5125 : 04 Березня 2023, 22:04:24 »
Порадьте, будь-ласка, магазин зоотоварів. Потрібно все для кішки. Є сенс замовляти на Розетці чи ще десь чи у місцевих магазинах такі ж ціни? Лоток, корм, наповнювач - що ще купувати? Як вибрати?
Подивіться цей магазин https://shinshilka.ua
Тут часто ціни бувають хороші акційні.
Наприклад, у моєї кішки сечокам"яна хвороба, то їй потрібен спеціальний корм.
Як на нього перейшли, то стало краще.
Купувати велику упаковку завжди дешевше.
От зараз акція на велику упаковку і цей корм коштує 2500 грн. за 10 кг
https://shinshilka.ua/p973656492-royal-canin-urinary.html
Так його бачила у магазинах 380-420 грн. за 1 кг.
Різниця суттєва.
Корм раджу не брати дешевий, бо потім лікувати дорожче вийде. Або правильна натуралка, або гарний правильний корм.

Окси-окси

• Звезда форума
  • Жизнь прекрасна!
« Reply #5126 : 05 Березня 2023, 09:02:26 »
Підкажіть, будь ласка, чи є в р-ні Ремзаводу бутік з продажу товарів для шиття та ручної творчості? Треба купити фоаміран та стрічки для плетіння браслетів.

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • 06шесть408пять55пят
« Reply #5127 : 05 Березня 2023, 12:55:48 »
Дівчата,може,хто займається написанням курсових або знає таку людину.напишіть,будь ласка, в особисті.
Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

СветланаS

• Звезда форума
« Reply #5128 : 05 Березня 2023, 18:37:45 »
Підкажіть, будь ласка, чи є в р-ні Ремзаводу бутік з продажу товарів для шиття та ручної творчості? Треба купити фоаміран та стрічки для плетіння браслетів.
Квартал 2 этаж, но не знаю есть там что то,сходите посмотрите  :daisy:
ОТРЕЗЫ ТКАНЕЙ СССР+ Кружево(батист)+КНИГИ
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=132716.msg9515565#msg9515565

marishenatko

• Звезда форума
« Reply #5129 : 07 Березня 2023, 07:39:15 »
Де в місті є магазини шпалер? На Мазепи і Л. Лук'яненка були. На базар піти не можу, бо день працюю. Може ще де є?