дивлячись що саме ви хочете? Лоток з решіткою, глибокий, з бортиками, доміком? Корм подорожче чи подешевше? Я крайній раз замовила практік в інстаграмі. Наповнювач деревний (розсипається), кукурудзяний чи бетонітовий (комкується грудками які зручно викидати)... Мені і коту найбільше подобається бетонітовий, але від нього брудно, бо він пилИть дуже, коли кіт гребеться. Зараз використовуємо кукурудзяний, замовляла на олх. Якщо подешевше, то деревний, але нашому не зайшло.
із зони бойових дій привезли двох кошенят. Вони три тижні жили у моїх батьків, вже адаптувалися, тепер моя донька хоче одну кішечку забрати до нас додому. Все для них купили, але в одному екземлярі, тож звісно залишається у мами для другої кішки. Мама сама ще нічого не купувала. Кормом їх годували раніше різним, що могли дістати в умовах війни. Зараз якийсь дорогий, бо людина, що то все купувала, гроші не дуже рахує, купив перше, що в магазині запропонували. Бачила, що в чорному пакеті, а на назву уваги не звернула тоді. Зараз лоток у них великий, глибокий. Який був раніше, не знаю. Наповнював комкується, то мабуть бетонітовий.
Мені б все в одному місці для початку купити, або замовити. Кошетятам десь 7 місяців, то корм ще для кошенят мабуть має бути?
І ще є "ліжечко" дерев"яне, заберемо собі, бо другій лишимо цілий "палац" двоповерховий. То в ліжечко треба якусь подушку зробити. Що може бути в якості наповнювача? Звичайний штучний напочнювач для ковдр підійде - холофайбер, слімтекс і т.п.?