Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 350219 раз)

1 Користувач і 3 Гостей дивляться цю тему.

LIDO

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
Re: Вопрос-ответ
« Reply #5100 : 02 Березня 2023, 22:03:27 »
Подскажите, пожалуйста, выписали лекарство, пришло смс с кодом и паролем, это теперь можно в любую аптеку идти или надо каждую прозванивать и узнавать?
Через сайт Таблетки лучше всего хотя бы глянуть: есть ли оно в ближайших аптеках? И в какую цену? А то у нас до ста гривен может быть разница в цене в разных аптеках!

Tamara

• Звезда форума
« Reply #5101 : 02 Березня 2023, 22:07:32 »
недописала, бесплатно

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #5102 : 02 Березня 2023, 23:36:54 »
В те аптеки, с которыми договор заключен у государства
Бажаємо здоров"я - я тут беру

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #5103 : 03 Березня 2023, 08:42:16 »
В те аптеки, с которыми договор заключен у государства
Бажаємо здоров"я - я тут беру
Не только. Аптека оптовых цен, Аптека низких цен тоже договор имеют.

Tamara

• Звезда форума
« Reply #5104 : 03 Березня 2023, 09:08:41 »
Ага, спасибо

Смурфик

• Местный житель
« Reply #5105 : 03 Березня 2023, 11:44:23 »
Матусі, хто нещодавно лікував діткам зубки у міськ.пол-ці? Цікавить, яка зараз ціна на пломби?

oxi

• Звезда форума
  • Мегацентр, Рокосс
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #5106 : 03 Березня 2023, 12:07:10 »
Матусі, хто нещодавно лікував діткам зубки у міськ.пол-ці? Цікавить, яка зараз ціна на пломби?
550
Бак.закваски http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=13302.0
 рюкзаки,дорожные,др сумки http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=14596.0
 Дет.обувь http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=15121.0
 курточкипальто http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=25119

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #5107 : 03 Березня 2023, 12:38:24 »
Не только. Аптека оптовых цен, Аптека низких цен тоже договор имеют.
Спасибо, буду знать.

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #5108 : 03 Березня 2023, 20:49:12 »
Порадьте, будь-ласка, магазин зоотоварів. Потрібно все для кішки. Є сенс замовляти на Розетці чи ще десь чи у місцевих магазинах такі ж ціни? Лоток, корм, наповнювач - що ще купувати? Як вибрати?

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #5109 : 03 Березня 2023, 21:29:32 »
Порадьте, будь-ласка, магазин зоотоварів. Потрібно все для кішки. Є сенс замовляти на Розетці чи ще десь чи у місцевих магазинах такі ж ціни? Лоток, корм, наповнювач - що ще купувати? Як вибрати?
дивлячись що саме ви хочете? Лоток з решіткою, глибокий, з бортиками, доміком? Корм подорожче чи подешевше? Я крайній раз замовила практік в інстаграмі. Наповнювач деревний (розсипається), кукурудзяний чи бетонітовий (комкується грудками які зручно викидати)... Мені і коту найбільше подобається бетонітовий, але від нього брудно, бо він пилИть дуже, коли кіт гребеться. Зараз використовуємо кукурудзяний, замовляла на олх. Якщо подешевше, то деревний, але нашому не зайшло.
« Останнє редагування: 03 Березня 2023, 21:34:20 від Марfуша »

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #5110 : 03 Березня 2023, 22:19:22 »
дивлячись що саме ви хочете? Лоток з решіткою, глибокий, з бортиками, доміком? Корм подорожче чи подешевше? Я крайній раз замовила практік в інстаграмі. Наповнювач деревний (розсипається), кукурудзяний чи бетонітовий (комкується грудками які зручно викидати)... Мені і коту найбільше подобається бетонітовий, але від нього брудно, бо він пилИть дуже, коли кіт гребеться. Зараз використовуємо кукурудзяний, замовляла на олх. Якщо подешевше, то деревний, але нашому не зайшло.
із зони бойових дій привезли двох кошенят. Вони три тижні жили у моїх батьків, вже адаптувалися, тепер моя донька хоче одну кішечку забрати до нас додому. Все для них купили, але в одному екземлярі, тож звісно залишається у мами для другої кішки. Мама сама ще нічого не купувала. Кормом їх годували раніше різним, що могли дістати в умовах війни. Зараз якийсь дорогий, бо людина, що то все купувала, гроші не дуже рахує, купив перше, що в магазині запропонували. Бачила, що в чорному пакеті, а на назву уваги не звернула тоді. Зараз лоток у них великий, глибокий. Який був раніше, не знаю. Наповнював комкується, то мабуть бетонітовий.
Мені б все в одному місці для початку купити, або замовити. Кошетятам десь 7 місяців, то корм ще для кошенят мабуть має бути?
І ще є "ліжечко" дерев"яне, заберемо собі, бо другій лишимо цілий "палац" двоповерховий. То в ліжечко треба якусь подушку зробити. Що може бути в якості наповнювача? Звичайний штучний напочнювач для ковдр підійде - холофайбер, слімтекс і т.п.?

Tamara

• Звезда форума
« Reply #5111 : 03 Березня 2023, 22:38:43 »
https://korm.com.ua
Посмотрите здесь, у нас есть СП, но там давно не собирали
https://rebenok.cn.ua/index.php?topic=11004.0
Своему спальное место сделала из меховой шубки, купила в секонде, оно "волосатое" ему нравится

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #5112 : 04 Березня 2023, 00:28:39 »
за всі магазини не скажу, але в магазинах купую лише якщо щось терміново треба, бо дорожче. На щось більше на щось менше.
На тій же розетці акції часто, можна зекономити, ну і забирати з пункту видачі безкоштовно.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #5113 : 04 Березня 2023, 00:39:20 »
Кормом їх годували раніше різним, що могли дістати в умовах війни. Зараз якийсь дорогий, бо людина, що то все купувала, гроші не дуже рахує, купив перше, що в магазині запропонували. Бачила, що в чорному пакеті, а на назву уваги не звернула тоді. Зараз лоток у них великий, глибокий. Який був раніше, не знаю. Наповнював комкується, то мабуть бетонітовий.
Мені б все в одному місці для початку купити, або замовити. Кошетятам десь 7 місяців, то корм ще для кошенят мабуть має бути?
І ще є "ліжечко" дерев"яне, заберемо собі, бо другій лишимо цілий "палац" двоповерховий. То в ліжечко треба якусь подушку зробити. Що може бути в якості наповнювача? Звичайний штучний напочнювач для ковдр підійде - холофайбер, слімтекс і т.п.?

наповнювач пробувала різний, і раптом виявилося під час окупації, що тирса з пилорами пішла на ура )) не стружка, бо та чіпляється до хвоста, а саме дрібна тирса. Тепер не хоче нічого іншого.

Всілякі будиночки, ліжечка моїй не зайшли, так що можете самі пощити, чи синтипон, чи холофайбер підуть. А чи буде там спати, побачите.

Корм для кошенят загалом до 12 місяців, але вже досить дорослі.

Подумайте про стерилізацію, бо скоро почнуться співи і страждання.

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #5114 : 04 Березня 2023, 01:04:09 »
наповнювач пробувала різний, і раптом виявилося під час окупації, що тирса з пилорами пішла на ура )) не стружка, бо та чіпляється до хвоста, а саме дрібна тирса. Тепер не хоче нічого іншого.

Всілякі будиночки, ліжечка моїй не зайшли, так що можете самі пощити, чи синтипон, чи холофайбер підуть. А чи буде там спати, побачите.

Корм для кошенят загалом до 12 місяців, але вже досить дорослі.

Подумайте про стерилізацію, бо скоро почнуться співи і страждання.
дякую
будиночок у них є, більше друга кішка його полюбила, то їй і лишається
Ліжечко то сестри чоловік робив. Він виробами з дерева займається, то виставковий зразок був, подарував, а матрасик звісно сама шити планую.
Стерелізацію плануємо. Вони ж лише три тижні тому приїхали, худесенькі, поки адаптувалися, почали їсти, потім обробили від паразитів, то не встигли просто.

за всі магазини не скажу, але в магазинах купую лише якщо щось терміново треба, бо дорожче. На щось більше на щось менше.
На тій же розетці акції часто, можна зекономити, ну і забирати з пункту видачі безкоштовно.
я теж розетку для покупок люблю через постійні акціїї, а тепер ще й пункт видачі в 3 хвилинах від будинку. Як брати не малими пакунками, то нести близько, я ж без транспорту свого. Але там треба знати, що замовляти