0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Подскажите пожалуйста кто делал последнее время поверку счётчиков на дому? Где ( куда позвонить) можно это сделать ""не дорого")))Уже и наше время пришло
Я писала сюдаОни уточняли какой город и потом уже уточняли время когда удобно+380676577212 ТехподдержкаПриходили и буквально за час проверяли
Катюша благодарю!!!
Всегда пожалуйста Нам тоже снова скоро проверять
Во время военного положения можно не поверять.У меня в июне был срок
В умовах дії воєнного стану, а також протягом трьох місяців після його завершення, повірка засобів вимірювальної техніки в Україні не здійснюється
Хтось видаляв бородавки? Треба видалити дитині на підошві кілька, вагаюсь що краще -рідким азотом чи лазером? В інеті в більшості як відгуки іде реклама лазерного видалення, лікар порадив азот, бо практики щодо лазеру не має ..
у мене з квітня не повірений, теж таку постанову КМУ читала,[/quoЕсли придерживаться закона,то военное положение незаконно.Его нельзя пролонгировать сколько душе угодо....(согласно закону о военном положении)...Поэтому , лично я бы не затягивала с поверкой.....моё мнение
Цитата: Tanichka від 16 Січня 2023, 16:58:35у мене з квітня не повірений, теж таку постанову КМУ читала,[/quoЕсли придерживаться закона,то военное положение незаконно.Его нельзя пролонгировать сколько душе угодо....(согласно закону о военном положении)...Поэтому , лично я бы не затягивала с поверкой.....моё мнение Це стосується не лише повірки лічильників, а й, наприклад, подання певних видів звітності підприємством, тому мабуть кожен вирішує самостійно, але показники лічильника приймають, а не пишуть у квитанції споживання відповідно до середнього. Поки повіряти не збираюся.