На Пятиуглах Витадент.
Просто, цену они сказали, типа, за зуб с одним каналом. А там был трёхканальный. Плюс, два раза прийти и оплатить тот же коффердам и набор АнтиСПИД или на четыре раза все растянуть и четыре раза за все заплатить. В общем, они тоже умеют накрутить цену.... Хотя, сама пломба и правда дешевле стоила в чеке, чем в госклинике.
я все рівно не розумію, що таке набір АнтиСНІД за який потрібно додатково платити

в моєму розумінні все те, що стосується обробки інструментів, захисту лікаря і пацієнта від СНІДу, гепатитів і т.д. повинно бути спочатку включене до ціни, а так виходить, що можна і без цього, чи як?
Ну і лікар же спочатку бачить, що за зуб, як його треба лікувати, робить рентген, якщо потрібно, і виходячи з того озвучує ціну

Мені одразу казали яка ціна буде з уколом та без, скільки буде коштувати, якщо полікувати за один прийом або прийти декілька разів, якщо є такий вибір.
Ну і якщо би була така різниця в ціні, яку озвучили спочатку, а потім просять заплатити, без нормальних пояснень цьому, я б більше не пішла в ту клініку.